Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Francouzský cukrářský diplom

Francouzský cukrářský diplom

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Klíčová informace


Umístění kampusu

Yssingeaux, Francie

Jazyky

Angličtina

Studijní formát

Na kampusu

Doba trvání

8 měsíce

Tempo

Plný úvazek

Školné

EUR 26 390 / per course *

Uzávěrka přihlášek

Vyžádejte si informace

Nejbližší datum zahájení

Vyžádejte si informace

* čisté ceny.

Stipendia

Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium

Úvod

O Škole

Otázky

Podobné kurzy

  • Diplom z Pečení a Pečení Umění (online)
    • Online Canada
    • Toronto, Kanada
  • Ocenění dovedností v oblasti pečení a pečiva
    • Santa Barbara, Spojené státy americké
  • Associate of Science v pečení a cukrářství
    • Riverside, Spojené státy americké