Pekařství
Le Cordon Bleu University Mexico
Klíčová informace
Umístění kampusu
Naucalpan de Juárez, Mexiko
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Jul 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Praktický kurz, kde se můžete naučit techniky, základy a základy, pomocí kterých můžete vyrábět různé druhy chleba. Tento kurz zahrnuje druhy, vlastnosti, kombinace a aplikace chleba v různých regionech Francie a světa.
Všechny třídy jsou vyučovány ve španělštině.
Máme 2 školní cykly v roce: červenec a září.
Plán
Rozvrh pekáren je založen na hodinách přibližně 24 praktických hodin týdně. Kalendář a hodiny jsou podrobně uvedeny v informacích každého certifikátu.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Diplom v pečení
- Vancouver, Kanada
Certifikát v pečení a pečivu (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online
Program italského pečiva
- Parma, Itálie