Potravinářské technologie
Instituto Politécnico de Viseu
Klíčová informace
Umístění kampusu
Viseu, Portugalsko
Jazyky
Angličtina, Portugalština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Oct 2023
Úvod
Cíle a dovednosti
Navrhujte, plánujte a provádějte samostatně nebo pod vedením technologické výrobní procesy a kontrolu a bezpečnost surovin a kvality výroby, řízení zásob a fyzikálně-chemickou a mikrobiologickou analýzu potravin v zemědělsko-potravinářském průmyslu. Interpretovat a koordinovat očekávání spotřebitelů a regionální / národní trh ve vývoji nových potravin.
Hlavní aktivity
Koordinovat technologické procesy výroby potravin pod vynikajícím vedením;
Spravovat výrobní procesy spojené se zpracováním potravin pod vynikajícím vedením;
Provádět fyzikálně-chemické a mikrobiologické zkoušky surovin a konečných produktů;
Řídit kontrolu kvality výroby potravin pod vynikajícím vedením;
Monitorujte komerční a průmyslové chlazení;
Zdokonalit stávající technologické procesy ve společnosti;
Navrhněte složení zdravých potravin;
Navrhovat nové regionální potravinářské výrobky;
Respektovat a prosazovat základní pravidla hygieny, bezpečnosti a ochrany zdraví a předcházet nehodám;
Ovládejte odpadní vody a zbytky v potravinářském průmyslu;
Integrované řízení a dohled nad týmy a vybavením.