Přidružený titul v oboru management pohostinství
Gateway Technical College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Racine, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Dálkové studium, Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 8 052 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* Školné pro rezidenty: 134,20 $ za kredit. Rezidenti mimo stát: 67,10 $ školné za kredit; celkové školné 201,30 $ za kredit. Mohou být účtovány další poplatky.
Úvod
Program Hospitality Management na adrese Gateway Technical College připravuje absolventy na manažery ve vzrušujícím odvětví pohostinství. Ať už se zajímáte o hotelový management, potravinářský a nápojový průmysl nebo o správu turistické atrakce, tento program vám poskytne profesionální nástroje pro rozvoj vaší kariéry. Pokud rádi pracujete s lidmi a chcete kariéru, kde můžete zajistit, že každý host bude mít pozitivní zkušenost, správa pohostinství je pro vás.
Titul přidruženého managementu pohostinství vám umožňuje vybrat si cestu, která vyhovuje vašim zájmům, prostřednictvím titulu Hospitality Management, který se zaměřuje na dovednosti potřebné pro management hotelů a resortů, nebo v jedné ze dvou oblastí koncentrace: Management pohostinství se zaměřením na potraviny a nápoje. , nebo Management hotelnictví se zaměřením na cestovní ruch a atrakce.
Tento dvouletý přidružený titul začíná základními kurzy zákaznického servisu a managementu společnými pro všechny tři oblasti koncentrace, než se rozvětví do kurzů specifických pro vaši oblast koncentrace. Závěrečné kurzy programu se zaměřují na pokročilé manažerské kurzy a témata specifická pro vaši koncentraci.
Učení se děláním
Studenti budou mít příležitost navštívit oblast podnikání a učit se od těch, kteří již v oboru. Ve třídě budou mít studenti dostatek příležitostí k hraní rolí v oblasti služeb a managementu. Stáže umožňují bezproblémový přechod do pracovní síly. Studenti oboru Hospitality Management – Food and Beverage soustředění budou také pracovat s programem Culinary Arts v kampusech Racine a Elkhorn.
Požadavky na promoci
- Minimálně 64 kreditů s průměrem 2,0 nebo vyšším.
- *Průměr 2,0 (“C”) nebo vyšší pro tyto hlavní kurzy.
Úplný seznam požadavků na promoci naleznete v Příručce pro studenty.
Nabídka programů
místa | Počáteční období | |
Dny | Racine | FA, SP, SU |
Večery | Racine | FA, SP, SU |
Online | FA, SP, SU |