Spolupracovník umění v kulinářském umění
Glendale Community College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Glendale, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* 5 000–10 000 $ ročně
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
CULIN 111 Základy profesionálního vaření 1
(dříve Zahájení přípravy jídla)
4 jednotky
Culinary Arts 111 poskytuje úvod a aplikaci zásad přípravy jídla pro spotřebitele profesionály. Kurz klade důraz na praktické vaření, ochutnávku a hodnocení pro výuku profesionálních kulinářských technik. Kurz také zdůrazňuje, jak přísady a kulinářské procesy ovlivňují výsledky produktu.
Přednáška 1,5 hodiny. Laboratoř 7,5 hodiny.
Předpoklad: Žádný.
Přenos kreditu: CSU
CULIN 112 Základy profesionálního vaření 2
4,0 jednotek
CULIN 112 navazuje na Culinary Arts 111. Jedná se o zavedení a aplikaci principů přípravy jídla. Kurz klade důraz na vysoké výrobní standardy, atraktivní služby, používání správného vybavení a efektivní využití času. Kurz také zdůrazňuje zjednodušení práce, požadavky na výživu a přípravu specializovaného jídla.
Přednáška 1,5 hodiny Laboratoř 7,5 hodiny.
Předpoklad: CULIN 111 nebo ekvivalent.
Kredit za převod: CSU
CULIN 113 Institucionální sanitační postupy pro stravovací služby a pohostinství
3 jednotky
Culinary Arts 113 studuje sanitační postupy, které mají vliv na jednotlivce a provoz stravovacích služeb a pohostinství. Zvažuje prevenci a kontrolu problémů, se kterými se setkávají zkušenosti hostů a zaměstnanců. Témata zahrnují: jak předcházet a kontrolovat patogeny, bezpečné postupy manipulace s potravinami, ochrana potravin prostřednictvím jejich toku zařízením, systémy řízení bezpečnosti potravin, systém kritických kontrolních bodů analýzy rizik (HACCP), integrovaná ochrana před škůdci, školení zaměstnanců a státní a místní předpisy. Studenti k dokončení certifikačního programu ServSafe využijí materiály vzdělávací asociace National Restaurant Association.
Přednáška: 3 hodiny
Předpoklad: Žádný.
Přenos kreditu: CSU
CULIN 116 Institucionální nákup pro pohostinství a stravovací služby
(dříve Hospitality Procurement, Purchasing, and Selection)
3 jednotky
Culinary Arts 116 zkoumá zásady, postupy a kontroly a jejich implementaci při nákupu zboží a zásob pro potravinářský a pohostinský průmysl včetně vybavení, servisního zboží, nábytku, příslušenství, smluvních služeb a potravin a nápojů. Tento kurz se zaměřuje na optimální politiky a postupy nákupu, nákupu a výběru pro potravinářský a pohostinský průmysl.
Přednáška 3 hodiny.
Předpoklad: Žádný.
CULIN 122 Mezinárodní vaření
3 jednotky
Culinary Arts 122 je úvodem do kulinářských principů a technik odvozených od zemí po celém světě. Specifické oblasti výuky zahrnují výběr správného vybavení a náčiní, správné metody přípravy a postupy. Zdůrazněna je také příprava a prezentace jídla.
Přednáška 3 hodiny.
Předpoklad: Žádný.
Poznámka: Tento kurz může být absolvován čtyřikrát s důrazem na pokaždé jinou kuchyni; lze získat maximálně 12 jednotek.
CULIN 124 Základní pečení a výroba dezertů
3 jednotky
Culinary Arts 124 je profesionální přístup ke všem aspektům cukrářské kuchyně ve vztahu k potravinářskému průmyslu. Kurz klade důraz na různé metody přípravy dortů a základy technologie pečení. Kurz je navržen tak, aby poskytl studentům dostatek znalostí k pochopení prací v cukrářské kuchyni a pekárně.
Přednáška 3 hodiny.
Předpoklad: Žádný.
Poznámka: Tento kurz může být absolvován dvakrát; lze získat maximálně 6 jednotek.
CULIN 212 Komerční příprava potravin
5,0 jednotek
CULIN 212 je určen pro studenty, kteří usilují o kariéru v hotelovém a restauračním průmyslu. Studenti budou pracovat v komerční hotelové kuchyni, kde se naučí přípravu a výrobu jídla ve velkém měřítku.
Přednáška 3 hodiny Laboratoř 6 hodin.
Předpoklad: CULIN 111.
Doporučená příprava: CULIN 112.
CULIN 224 Pokročilé pekařské a cukrářské umění
5 jednotek
Culinary Arts 224 se zaměřuje na pokročilé aspekty pečení a pečiva související s maloobchodními cukrárnami a stravovacími službami v hotelech, restauracích a stravovacích provozech. Studenti uplatní pokročilé techniky prostřednictvím praktických laboratorních zkušeností s vysoce kvalitní výrobou pečiva se zaměřením na výrobky evropského stylu, včetně vrstveného těsta, pečiva, koláčů, petit fours, ozdobných dezertů, dortů, pěn, čokolády a cukrovinek. Výzdoba je silně zdůrazněna.
Přednáška 3 hodiny. Laboratoř 6 hodin.
Předpoklad: Kulinářské umění 124 nebo ekvivalent.
Akademický kalendář
- Semestrální systém (16 týdnů).
- Podzimní semestr začíná na konci srpna.
- Jarní semestr začíná v polovině února.
- Letní zasedání (od poloviny června do poloviny srpna); spolu s krátkodobým zimním zasedáním v délce šesti týdnů začátkem ledna.
Noví mezinárodní studenti, kteří se hlásí přímo ze zámoří, se mohou přihlásit pouze na podzimní nebo jarní semestr. Krátkodobé relace nabízejí omezené plánování tříd pro „nové“ studenty a jsou nejlépe navrženy pro „pokračující studenty“.
Požadavky na přijetí
Přepisy a diplomy ze střední školy; minimálně 2,0 nebo průměr známek „C“, pokud se převádí přímo z vysoké školy nebo univerzity se sídlem v USA. TOEFL skóre minimálně 45 na iBT nebo IELTS „skóre pásma“ minimálně 4,5 - pokud angličtina není vaším prvním vyučovacím jazykem. Také čestné prohlášení o formuláři podpory a bankovním prohlášení a jednostránková osobní esej. „Podmíněné přijetí“ je k dispozici studentům bez TOEFL nebo IELTS a převodu z programu jazykové školy.
Uzávěrky přihlášek (pro zahraniční žadatele)
- 1. července pro podzimní semestr;
- 1. prosince pro jarní semestr;
- [15. května pro „Summer Session“ - léto pouze pro studenty „převádějící“ uvnitř USA s platným a platným formulářem I-20.]
- Termíny mohou být flexibilní; pro více informací kontaktujte Mezinárodní studentskou kancelář.
Školné a poplatky / životní náklady
- Školné a poplatky (akademický rok 2020-21): 7581 USD (na plný úvazek; dva semestry).
- Odhadované životní výdaje mimo areál kampusu: 13 000 USD.
- Celkové náklady na bankovní výpis = 22 965 USD.
- Poznámka: výše uvedené náklady podléhají pravidelným / ročním změnám. [Podle toho prosím naplánujte svůj rozpočet].
- Školné / poplatky se platí za semestr při registraci.
- „Pokročilý vklad školného“ není vyžadován.
- Vysoká škola nabízí každý semestr plán platby školného.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Skills Competency Award in Hospitality Operations Specialist
- Santa Barbara, Spojené státy americké
Ocenění dovedností v oblasti pečení a pečiva
- Santa Barbara, Spojené státy americké
Associate of Science in Culinary Arts Management
- Los Angeles, Spojené státy americké