Titul AAS v kulinářském umění
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Klíčová informace
Umístění kampusu
Mariano Moreno, Argentina
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Feb 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Zaměření kurzů kulinářské laboratoře prvního ročníku je rozvoj a procvičování dovedností při vaření a pečení, doplněné kvalitativními aspekty přípravy jídla, včetně sanitace, identifikace produktů, kontroly nákupu a nákladů, výživy a senzorické analýzy. Kromě tohoto učiva se studenti naučí postupy v jídelně, etiketu a komunikační dovednosti s cílem kultivovat a zvládnout umění sloužit a prezentovat své výtvory.
Druhý ročník se zaměřuje na kurzy s důrazem na pokročilé techniky výroby a prezentace potravin a pečiva. Kurzy poskytují studentům potřebné znalosti v oblasti tvorby a implementace menu, ovládání potravin a nápojů, barmanství a manažerských technik. Studenti prozkoumají kulturní a historické vlivy, které ovlivnily moderní kuchyni.
Během druhého semestru studenti absolvují stáž a účastní se skutečných operací veřejných stravovacích služeb v rámci přípravy na svou budoucí kariéru. Mezi možná místa patří vlastní restaurace L´Ecole nebo provozovaná praktická vzdělávací zařízení, hotely, restaurace, country kluby, střediska, kasina, lázně a poskytovatelé stravovacích služeb.
Všeobecné vzdělávání, důležitý aspekt vysokoškolského vzdělávání a cenný přínos v dnešním vysoce konkurenčním světě, je reprezentováno kurzem všeobecného vzdělávání, jehož cílem je zajistit, aby studenti měli kognitivní schopnosti zásadní pro jejich úspěch na pracovišti.
Cílem tohoto programu je vyškolit studenty ve vaření a pečení a seznámit studenty se dovednostmi a technikami, které jim poskytnou největší flexibilitu na trhu práce a budoucí propagace.
Po dokončení přidruženého titulu aplikované vědy v oboru kulinářské umění mohou studenti absolvovat zkoušku Americké kulinářské federace z vaření a pečení, aby dosáhli úrovně certifikovaného kuchaře nebo pekaře.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Associate of Applied Science in Baker and Pastry Arts
- Lynnwood, Spojené státy americké
Spolupracovník v aplikované vědě, kulinářské umění
- Philadelphia, Spojené státy americké
Spolupracovník aplikované vědy v korejském kulinářském umění
- Garden Grove, Spojené státy americké