AAS v kulinářském umění
Hudson County Community College
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Jersey City, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 149 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* na úvěr pro obyvatele; 298,00 $ za úvěr pro nerezidenty; 440,00 $ za kredit pro mezinárodní nebo mimo stát
Úvod
Tento studijní program poskytuje komplexní dvouleté školení v oblasti kulinářského umění, které připravuje studenty na základní pozice v restauracích a stravovacích službách jako kuchaři, šéfkuchaři, kuchaři, pekaři a vedoucí restaurací. Požadované kurzy seznamují studenty se všemi aspekty provozu stravovacích služeb, včetně přípravy jídla, výživy, nákupních postupů, plánování jídelního lístku, vybavení a obsluhy stolu. 600 hodin externship trénuje studenty ve skvělých restauracích a hotelech. Institut kulinářských umění HCCC, který byl otevřen v roce 2005, je vybaven elegantní jídelnou, moderními výukovými kuchyňemi a učebnami.
Freddie manželství / Unsplash
Kulinářské umění AAS Všeobecné požadavky na vzdělávání
- Složení ENG-101 College I
- ENG-102 College Composition II nebo ENG-103 Writing Technical Report Writing
- CSC-100 Úvod do počítačů a výpočetní techniky
- 2 kurzy v oblasti společenských a humanitních věd volitelný
- ENG-112 Řeč
- HUM-128 Jídlo a kultura
Kulinářské umění AAS Hlavní požadavky
- Úspěch vysokoškolských studentů CSS-100
- Tabulka služeb CAI-114 I
- Sanace potravin a kulinářské principy CAI-115
- Výroba kuchyňských dovedností CAI-117 I.
- CAI-118 Spíž a snídaně
- CAI-119 Bakeshop I.
- Identifikace a nákup produktu CAI-121
- Výroba kuchyňských dovedností CAI-127 II
- CAI-128 Úvod do Garde Manger
- CAI-129 Bakeshop II
- CAI-214 Advanced Table service III
- CAI-125 Externship I
- CAI-217 Advanced Kitchen - mezinárodní
- CAI-218 Intermediate Garde Manger
- Služba CAI-224 Advanced Table IV
- CAI-225 Externship III
- CAI-227 Advanced Kitchen-Classical
- CAI-228 Advanced Garde Manger
Vezměte CAI-210 CAI-223 nebo BIO-201;
- CAI-210 Design menu a zařízení
- CAI-223 Řízení potravin, nápojů a mzdových nákladů
- BIO-201 Praktická výživa