AAS v pohostinství (podnikání)
Hudson County Community College
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Jersey City, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 149 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* na úvěr pro obyvatele; 298,00 $ za úvěr pro nerezidenty; 440,00 $ za kredit pro mezinárodní nebo mimo stát
Úvod
Možnost AAS in Hospitality Management-Entrepreneurship je navržena tak, aby studentům poskytla úvod do jedinečných konceptů obchodního vlastnictví v odvětví pohostinství. Tato možnost se zaměří na to, jak se vytvářejí nové obchodní podniky. Důraz bude kladen na aktuální témata v rámci podnikání a bude zahrnovat: Franchisingové podnikání, inovace, podnikatelská kreativita a cílené formy průzkumu trhu. Tato možnost také nabídne praktické praktické zkušenosti s podnikáním, včetně vývoje a teoretické implementace obchodního plánu.
Andrea Piacquadio / Pexels
Hospitality Management Entrepreneurship AAS Všeobecné požadavky na vzdělávání
- Složení ENG-101 College I
- Složení ENG-102 College II
- CSC-100 Úvod do počítačů a výpočetní techniky
- ENG-112 Řeč
- Jedna volitelná rozmanitost
- Dokončete 2 volitelné předměty ze společenských a humanitních věd
Hospitality Management Entrepreneurship AAS Major Requirements
- Úspěch vysokoškolských studentů CSS-100
- ACC-121 Zásady účetnictví I
- CAI-225 Externship III
- ECO-201 Principy makroekonomie
- HMT-104 Culinary for Hospitality
- HMT-110 Úvod do pohostinství
- HMT-111 Úvod do podnikání
- HMT-115 Městský podnikatel
- HMT-121 Hotel Practicum
- HMT-202 Inovace, kreativita a marketing
- Franchising HMT-217
- HMT-210 Zákon o pohostinství a cestování
- MAN-121 Principy řízení
Dokončete 2 volitelné nabídky omezeného programu:
- CAI-223 Řízení potravin, nápojů a mzdových nákladů
- ACC-211 Počítačové účetnictví
- ACC-221 Zásady účetnictví II
- Obchodní právo BUS-230
- ECO-202 Principy mikroekonomie
- HMT-106 Kultura a geografie v cestovním ruchu
- HMT-112 Úvod do cestování a cestovního ruchu
- Řízení provozu restaurace HMT-116 I
- HMT-122 Front Office Operations
- HMT-128 Plánování událostí Cestování a turistika
- HMT-204 Základy vína a potravin
- HMT-206 Informační systémy v pohostinství a cestovním ruchu
- HMT-209 Tour Marketing, prodej a propagace
- HMT-213 Principy pohostinského marketingu
- HMT-214 Hotel Group and Convention Sales
- HMT-215 Správa domácnosti
- HMT-216 Management provozu restaurací II
- MAN-221 Marketing
- MAN-232 Řízení lidských zdrojů
- MAT-100 College Algebra
- MAT-114 Úvod Pravděpodobnosti a statistiky