Read the Official Description

PŘEHLED PROGRAMU Náš přípravný program pro pohostinství vás připraví na splnění požadavků anglického jazyka na vstup do bakalářského nebo postgraduálního diplomového programu v Les Roches Jin Jiang. Program vás umístí na příslušnou programovou úroveň podle stávající úrovně angličtiny a celková délka programu bude záviset na vaší úrovni angličtiny. Kurzy se zaměřují na intenzivní výuku angličtiny v malých skupinách a představují klíčové aspekty pohostinství angličtiny.

Přípravný program pro pohostinství (HPP) je také zaměřen na seznámení studentů s pohostinností a zvyšováním jejich kulturního povědomí při přípravě na další studium v ​​Les Roches Jin Jiang při vstupu do hlavního programu.

HLADINY TOUCHSTONE Studenti budou zařazeni do příslušné programové úrovně podle úrovně angličtiny, která je hodnocena testem umístění, což odpovídá jazykové zkoušce IELTS, která byla přijata v den příjezdu na akademické půdě. K dispozici jsou celkem tři různé úrovně a každá úroveň je 9-týdenní kurz. Přípravný pohostinský program v hotelu Les Roches Jin Jiang nabízí tři různé úrovně Touchstone, anglický program nabízený ve spolupráci s Cambridge University Press. Každá úroveň je vyučována v 9-týdenním kurzu. Na základě výsledků testu hodnocení na úrovni angličtiny (přijatého při příjezdu do kampusu) zahájíte přípravný program v Touchstone 2, Touchstone 3 nebo Touchstone 4.

OBSAH KURZU

  • Touchstone angličtina: 12 hodin týdně
  • Psaní: 3 hodiny týdně
  • Gramatika: 3 hodiny týdně
  • Hospitality angličtina: 3 hodiny týdně
  • Počítačové jazykové vzdělávání: 2 hodiny týdně
  • Podpora studia: 2 hodiny týdně
Program taught in:
Angličtina
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

See 3 more programs offered by Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
9 - 27 týdnů
Denní studium
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date