Keystone logo

25 Diplomovaný specialista umění Programy v Ekonomika 2024

Filtry

Filtry

  • Diplomovaný specialista umění
  • Ekonomika
Studijní obory
  • Ekonomika (25)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Diplomovaný specialista umění Programy v Ekonomika

    Vysokoškolští studenti, kteří studují v Associate of Arts programů mají možnost vybrat major studia. Oni pak absolvovat kurzy týkající že major v rámci všeobecného vzdělávání svobodných umění. Tyto studijní programy často trvat dva roky až do konce.

    Co je to Associate of Arts v oboru ekonomie? V těchto programech se studenti učí o studium ekonomie a jak se to týká výroby, rozdělování a spotřeby za různých okolností. Vzhledem k tomu, že je běžné, že studenti v přidružené programy převést na čtyřletých školách, jakmile dokončí, budou kurzy pravděpodobně poskytne dobrý základ v oboru ekonomie, že studenti mohou navazovat na když oni vzít pokročilé kurzy. Témata mohou zahrnovat mikroekonomie, makroekonomie mezinárodní obchod, kalkul, statistiky a účetnictví. Prostřednictvím těchto programů, mohou studenti získat cenné kritického myšlení, analytické a řešení problémů schopnosti.

    Studenti mohou zažít mnoho výhod vydělávat tento stupeň.Mohou získat klíčové dovednosti a stát se dobře připravit na další vzdělání. Kromě toho mohou být schopni zajistit entry-level obchodních pozic.

    Každá škola nabízet ekonomie programu bude mít pravděpodobně různé náklady. Hledání různých programů a škol, aby viděli, co budete pravděpodobně muset zaplatit školné. Dělá výzkum je užitečné, aby plně pochopit veškeré náklady s nimi spojené.

    Jakmile studenti dokončí ekonomie dvouletého programu, z nichž nejčastější volbou pokrok je přenést do čtyřleté školy. Dovednosti a vzdělávání poskytované v rámci programu může být docela užitečné pro studenty, kteří chtějí hladký přenos. Většina ekonomika kariéry vyžadují vyšší tituly, takže ti s Associate umění mohou najít základní entry-level pozice v oblastech souvisejících s podnikáním. S dostatkem vzdělávání, pozice, jako analytik, konzultant a ekonomika projektu ekonoma může být zajištěna.

    Studenty a pracující profesionály, kteří chtějí vydělávat tento stupeň, ale potřebují flexibilitu mohou těžit z on-line vzdělávání. Chcete-li začít při pohledu na možnosti, hledat pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.