Associate of Science in Culinary Arts Management
Mt. San Antonio College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Los Angeles, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 362 / per credit
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Program připravuje studenty na kariérní příležitosti v restauracích, cateringu, hotelech, zábavních parcích a dalších potravinářských podnicích. Studenti získají praktický výcvik v používání komerčních zařízení a získají dovednosti potřebné k úspěchu v oblasti kulinářského umění, jako jsou: dovednosti s nožem, výroba potravin, prezentace, tvorba menu, kontrola porcí, kontrola nákladů, plánování menu a výživa. . Studenti, kteří úspěšně splní požadavky pro tento titul, také získají certifikaci Food Protection Manager Certification.
Galerie
Přijímací řízení
Osnovy
Požadované kurzy
- CUL 101 Professional Cooking Foundations, 3 Units
- CUL 102 Professional Cooking I, 3 Units
- CUL 103 Professional Cooking II, 3 Units
- CUL 104 Garde Manger, 3 jednotky
- CUL 105 Pečení a pečivo I, 3 jednotky
- CUL 111 Objevování nápojů, 3 jednotky
- HRM 52 Bezpečnost potravin a sanitace, 2 jednotky
- HRM 56 Dohled nad pohostinstvím, 3 jednotky
- HRM 57 Řízení nákladů na pohostinství, 3 jednotky
- HRM 61 Plánování menu, 3 jednotky
Provoz restaurace (nutno vzít dohromady)
- CUL 91 Kulinářské pracovní zkušenosti, 5 jednotek
- CUL 114 Řízení jídelny, 3 jednotky
- Provoz restaurace CUL 115, 3 jednotky
Povinné volitelné předměty: 3 jednotky
Vyberte jednu z následujících možností:
- CUL 106 Pečení a pečivo II
- CUL 107 světové kuchyně
- CUL 108 Vaření pro speciální diety
- CUL 109 Řeznictví a uzenářství
- CUL 110 Street Foods
- CUL 112 Udržitelnost v kulinářském umění
- HRM 62 Plánování akcí a catering
- HRM 72 Nákup a nákup v pohostinství
Celkem jednotek: 43
Výsledek programu
Výsledky učení studentů
*Výsledky učení studentů zahrnují obecné dovednosti, znalosti nebo aplikace, které by studenti měli prokázat po absolvování kurzu nebo studijního programu. Fakulta oboru zodpovědná za kurz nebo program rozvíjí tyto výsledky a také měří nebo hodnotí studenty, aby zjistila, zda jsou výsledky splněny. Cílem hodnocení výsledků učení studentů je pomoci zlepšit naše kurzy, osnovy, úspěch studentů a/nebo výuku. Výsledky učení studentů na úrovni kurzu nemusí být komplexní, mohou se zaměřit na konkrétní aspekt kurzu a měření těchto hodnocení nemusí být nutně součástí studentových známek v kurzech. Pamatujte, že výsledky učení studentů nemusí nutně představovat veškerý materiál a cíle, které se mají v kurzu naučit.