Bakalářský titul Kitchen a Mundo Dulce

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Popis programu

Read the Official Description

Bakalářský titul Kitchen a Mundo Dulce

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

titrace dat

  • Kvalifikace: VŠ
  • Zaměřen na: Studenti ve vyšší platové třídy - přes kuchyň a restaurování. Vysokoškolské vzdělání Léčebné a kulinářské umění - řízení a Hospitality Management. Restaurování profesionály, kteří usilují, aby zvýšit svůj potenciál.
  • Doba trvání: 5 měsíců (únor 18 až 18. července)
  • Celkem hodin: 1250h (350H praktiky)
  • Kreditů: 59 ECTS
  • Cena: 6,850 €
  • Sedadla: omezena
  • V jazycích: španělštině
  • To je vyučován v: Castellón (Španělsko)

představení

Food and Mundo Dulce

Učební osnovy pro tento diplom je založen na neobyčejně gastronomické učení přinést studentů kulinářské vzdělávání na nejvyšší úrovni. Získáním solidní znalosti techniky, studenti ponořit se do pracovních metod a analyzovat prostředí, vaření a pečení. Program je 5 měsíců a dokončil 350 hodin volitelných externích postupů, mimo jiné, v těch nejlepších restaurací v našem Culinary Team.

Rozhodněte se pro svou vlastní budoucnost

Naše diplomy poskytují výcvik univerzální, dynamické a proaktivní profesionály. Lidé se chtějí naučit, s gastronomickým povolání a vítězný postoj. CEU Cardenal Herrera Univerzita a Gasma vám pomohou prostřednictvím participativního praktický workshopů, mistrovských třídách, učení návštěv a více inovativní a metodika. Ať už se dnes rozhoduje o vašeho tréninku vám pomůže dělat rozdíl zítra.

Tým z nejlepších

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu. vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.

Bezpečná hodnota

Navrhli jsme tréninkový program zaměřený na rozvoj dovedností profesionálního prvotřídní kuchyní. Naše metodika a kontakt s nejlepšími profesionály vás připraví, aby se na výzvu reagovat na potřeby odvětví.

Proč studovat tento titul?

Objevíte velkou synergii mezi oběma světy, sladké a slané, které vám umožní vytvořit nové více v souladu se současnými nároky návrhů.

  • Jste ahondarás v klasické kuchařské techniky k extrakci jeho podstatu.
  • My ponořit se do léčby a znalosti surovin.
  • Putujeme přes světových kuchyní se spojit s našimi současnými návrhy.
  • Dozvíte tou nejmodernější technikou a rozvíjet svůj tvůrčí potenciál budou moci nastavit jedinečný a originální kuchyně.
  • Víte z první ruky ty úspěšné obchodní modely a bude krok s nejnovějšími trendy v mezinárodním měřítku.
  • CEU Cardenal Herrera Univerzita a Gasma vsadit na inovační metodiky a aktivní role studentů: praktická cvičení, v mistrovských třídách, workshopy, návštěvy ...
  • Dozvíte se ze zkušeností a odborných znalostí našeho kuchařského týmu a předními odborníky v gastronomické Management.
  • Budete sázet pro práci v síti, a tlačit své vlastní kulinářské komunitě prostřednictvím kontaktu s kuchaři a odborníky zapojené do své vzdělání.
  • Budete dokončit své učení s 350 hodin stáže, kde budete objevovat každodenní život nejlepších restaurací ve Španělsku.

adresované

podnikání

Cílem této diplomové je trénovat nejlepší šéfkuchaři a pečivo profesionály. Odborníci, kteří musí držet krok s trendy a sladké kulinářského světa, nejvíce inovativních technologií, surovin na svých nástrojů likvidace a stvoření, které jim umožní rozvíjet kvalitní jídelní koncepty přizpůsobené na současném trhu.

  • Studenti Horní / Střední stupeň vaření a stravování (Hospitality).
  • Vysokoškolské vzdělání v gastronomii a kulinářské umění.
  • Vysokoškolské vzdělání v oboru Management / pohostinství a cestovním ruchu řízení v gastronomii nebo specifické zmínky restaurování.
  • Restaurování profesionály, kteří usilují, aby zvýšila jejich potenciál, získání vhodné pro profesní rozvoj a zlepšení jejich obchodních nástrojů.

Program a metodika

program

  • Cardenal Herrera Univerzita a Gasma sázet na zkušenostní a motivační formátu, ve kterém student je hlavním protagonistou jeho výcviku.
  • Cílem je, aby studenti rozvíjet co nejvíce ze svého odborného profilu a získat všechny dovednosti potřebné sektorem.
  • Nejlepší způsob, jak to udělat, je přes inovativní a dynamické metodiky. Proto, 80% diplomové hodiny jsou věnovány praktické výuky.
  • Třídy vyvinuté v intenzivních dnech pondělí, úterý a ve středu od 9:00 do 18:30 s možností stravování v samotném centru města, takže studenti vytěžit maximum z tohoto kulinářský zážitek.

obsah

Diplom předměty nabízejí odbornou přípravu studentů v nejnovějších technologií a inovačních kulinářských trendů.

  • Technické: technické znalosti jsou klíčem k silným kulinářské nabídky v kuchyni nebo ve sladké světové nástroje. Tato diplomová pokrývá od klasických až po těch avantgardních technik a proudu.
  • Trendy: V gastronomické trendy jsou pravidla, kterými se řídí požadavky trhu. V této diplomové přezkoumá trendy ve vaření a pečení značení dnes: Světové kuchyně fusion kuchyně, inovativní pečivo, atd.
  • Sladké World: Program se bude vztahovat od založení klasické pečivo dílny na nejnovější techniky pečiva, pekárenských a restauračních dezertů. vlastnosti surovin sladký svět, nové trendy na trhu a nejvíce inovativních návrhů, které budou vytvářet kvalitní kuchyni budou studovány do hloubky.
  • Praktiky: Studenti budou mít možnost dokončit své vzdělání v restauracích a potravinářské podniky velké prestiže. Učit se ze zkušeností těch nejlepších odborníků a týmová práce na nejvyšší úrovni. Bude žít běžný život profese.
  • Konec Diplom: Práce pořadí diplom umožňuje implementovat veškeré poznatky získané předložením osobní gastronomické návrh přizpůsoben současným trendům na trhu. Neobyčejně praktická práce se také doporučuje učitelé Culinary Teamu.

trenéři

CEU University Cardenal Herrera a Gasma, náš tým je to nejlepší zárukou. Všichni učitelé zapojení do programu jsou součástí našeho kuchařského týmu. Jedná se o tým neustále roste a skládá se z:

  • Mezinárodně uznávaní kuchaři
  • Cukrářských a pekařských referents
  • Výrobci a odborníci v každé oblasti výrobků
  • Podnikatelé stravování a potravinářský průmysl
  • Odborníci kulinářské řízení
  • Výzkumní pracovníci a odborníci v id i

registrace

Diplom se vyplácí takto:

  • Registrační poplatek: (* reembonsable v případě nepřijetí) 150 €
  • místenky: (* 48 hodin k potvrzení přijetí) 4,020 €
  • Poplatek: (* 30 dnů před začátkem diplomu) 2,680 €
  • Celkem: 6,850 €

Registrační poplatek zahrnuje:

  • Všechny učební materiály a materiály používané v průběhu programu.
  • Vedení a poradenství studentů v jejich zaměstnatelnosti a pracovních míst umístění.
  • Gasma jednotná.

Přijímací řízení

  • Forma: Chcete-li spustit proces má být dokončen formulář v dolní části této stránky a platbu registračního poplatku. V případě výběru jako platba bankovním převodem, zašlete prosím doklad o platbě ke směru profesionales@gasma.es, nastavit osobní pohovor.
  • Rozhovor: Do 24 hodin od přijetí formuláře žádosti, student povede osobní pohovor s týmem učitelů a odborníků z Gasma. Cílem je uspokojit kandidáty, zhodnotit své znalosti v tomto odvětví a dovedností pro program. Rozhovor byl proveden osobně nebo přes Skype, pokud nebudou moci zúčastnit osobně. Po rozhovoru, fakulta může rozhodnout, zda znalostní test, osobní posuzovat kandidáty.
  • Výsledky: Po osobním pohovoru (a vědomostní test, pokud je to nezbytné), žádosti jsou hodnoceny a enrollees sdělí výsledek přijímacího řízení. Pokud budete přijati, bude odeslána potvrzující e-mail a žádost o zaplacení rezervačního poplatku, k němuž může dojít během 48 hodin, a to buď pomocí elektronického platebního styku (virtuální POS nebo Paypal) nebo bankovním převodem.
This school offers programs in:
  • španělština


Poslední aktualizace February 10, 2018
Doba a cena
This course is Studium v kampusu
Start Date
Datum začátku
Ún. 2019
Duration
Délka trvání
5 měsíců
Denní studium
Price
Cena
6,850 EUR
celková cena
Information
Deadline
Locations
Španělsko - Castellón de la Plana, Valencian Community
Datum začátku : Ún. 2019
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu
Dates
Ún. 2019
Španělsko - Castellón de la Plana, Valencian Community
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu