Běžná hygiena potravin
Copenhagen Hospitality College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Copenhagen, Dánsko
Jazyky
Angličtina,
Studijní formát
Vyžádejte si informace
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Úvod
Zvláštní důraz je kladen na to, aby účastníci byli schopni aplikovat obecné zásady sebeovládání při výrobě, skladování a prodeji potravin, včetně příslušných průmyslových zákonů.
Účastníci mohou uplatnit zásady analýzy rizik, poukázat na kritické body a zavést systematické monitorovací postupy, stejně jako mohou provádět vlastní monitorování v současné produkci.
Účastníci vědí o výskytu, růstu a šíření mikroorganismů v potravinách a mohou tyto znalosti aplikovat na potlačení rozvoje mikroorganismů v praktické práci při výrobě, skladování a prodeji potravin.