Certifikát iii v obchodním vaření

Všeobecné informace

Popis programu

Tato kvalifikace zohledňuje úlohu komerčních kuchařů, kteří mají dozorčí nebo tým vedoucí roli v kuchyni. Pracují samostatně nebo s omezeným vedením od ostatních a používat uvážení řešit non-běžných problémů. Tato kvalifikace je vhodná pro australské listem dráhy.

CERTIFIKÁT IV v komerčních Kuchařka PODROBNOSTI

  • National Code: SIT40413
  • Jednotky: 27 jádrových a 6 volitelných jednotek
  • Za dopravu: Od $ 10 *
  • Místo: Multiple
  • Dodávka Mode: Classroom, stáž, pracoviště, vlastním tempem
  • Doba trvání: 2 dny v týdnu po dobu 52 týdnů
  • Zhodnocení: Metody pro hodnocení zahrnují písemné, praktické / pozorování a demonstrace
  • Předchozí zkušenosti: RPL & Credit Transfer je k dispozici

KARIÉRNÍ MOŽNOSTI

Dalo by se stát:

  • Šéfkuchař
  • Chef De Partie

jádro jednotky

  • Používejte hygienické postupy pro bezpečnost potravin
  • Udržovat kvality rychle se kazících
  • Používejte pro přípravu potravin a zařízení
  • Vytvářejte pokrmy s použitím základních metod vaření
  • Vyrobíme řízení zásob, omáčky a polévky
  • Produkce předkrmy a saláty
  • Efektivně pracovat jako kuchařka
  • Vytvářejte zeleninu, ovoce, vejce a jiných moučných jídel
  • Produkce jídla drůbeže
  • Produkce pokrmy z darů moře
  • Připravte se potravin, které uspokojí speciální požadavky na stravu
  • Vytvořit menu pro speciální dietní požadavky
  • Vyrobíme koláče, pečivo a chléb
  • Produkce dezerty
  • Plánovat a nákladů základní menu
  • Trenér jiní v pracovních dovedností
  • Koordinovat operace vaření *
  • Poskytnout první pomoc
  • Provádět a monitorovat ekologicky udržitelných pracovních postupů
  • Provádět a monitorovat postupy práce zdravotní a bezpečnostní
  • Vést a řídit lidi
  • Správa rozmanitosti na pracovišti
  • Monitor pracovních operací
  • Správa financí v rozpočtu

VOLITELNÉ JEDNOTKY

  • Podílet se na ekologicky udržitelných pracovních postupů
  • Interpret finanční informace
  • Poskytovat služby zákazníkům
  • Zdroj a využívání informací o pohostinství
  • Podílet se na bezpečných pracovních postupů
  • Efektivně pracovat s ostatními
  • Podílet se na ekologicky udržitelných pracovních postupů
  • Čisté kuchyňské prostory a vybavení
  • Produkují Asian hotová jídla
Poslední aktualizace Bře 2020

Informace o škole

One of the most industry acclaimed training providers in Victoria, MCIE delivers world class, career focused training, designed by industry professionals. We equip learners with the perfect blend of k ... Čtěte více

One of the most industry acclaimed training providers in Victoria, MCIE delivers world class, career focused training, designed by industry professionals. We equip learners with the perfect blend of knowledge and practical skills to excel in their chosen career path. Méně