Filtry
16 Výsledky v Kulinářské umění, Severní Amerika
Program kulinářských dovedností Centennial College je dobře zakulacený a jeho dokončení bude trvat jen jeden rok. Tento vysokoškolský certifikační program bude klást důraz na ... +
Seznamuje studenty do světa pečivo a koláče, poskytování technické a základní dovednosti a techniky potřebné. Demonstrační výuka a praktická cvičení jsou zaměřena na práci s p ... +
Tento program nabízí sled kurzů, které poskytují ucelený a pečlivý obsah sladěný s náročnými akademickými standardy a příslušnými technickými znalostmi a dovednostmi potřebným ... +
Získejte stipendium v hodnotě až $ 10000
Program Kulinářské umění poskytuje studentům (středním a dospělým) příležitost získat certifikát Bridgerland Technical College a certifikaci manažera bezpečnosti potravin. ... +
Milujete jídlo a vaření, jste kreativní, pracujete rukama a pracujete s přesností?
Úvěrový certifikát Culinary Arts Management Operations College je navržen tak, aby připravil studenty na důkladné studium výroby potravin a praktické základy mezinárodní kuchy ... +
Program Kulinářské umění poskytuje pracovní znalosti a dovednosti pro vstup do potravinářského průmyslu.
Certifikát o pokročilém vaření je třetím a posledním krokem před pokračováním ve vzdělání kuchařského umění na úrovni spolupracovníka.
Culinary Arts Certificate of Achievement připravuje muže a ženy na pozice na základní úrovni v potravinářském a pohostinském průmyslu. Skládá se z 20 jednotek intenzivního kul ... +
Certifikát kuchařského asistenta I vytváří silný základ, který vám umožní dále se specializovat, jak budete postupovat ve své kariéře v kulinářském průmyslu. Budete studovat u ... +
Pokud máte rádi umění a vědu o vytváření krásného dortu nebo pečiva, kariéra v oboru pečení a pečiva by pro vás mohla být tím pravým. Pokud vás zajímají malé detaily, které ve ... +
Možnost Pečení a pečivo poskytuje studentům příležitost prozkoumat jejich zájem o pečivo a zároveň zachovat základní pojmy v základních kuchařských kurzech. Studenti mohou ten ... +
Naučte se klasické techniky kombinování ingrediencí do bohatého pečiva. Hlavními ingrediencemi ve francouzské cukrárně jsou mouka, máslo, vejce a „savoir-faire!“ Naučíte-li se ... +
Chcete-li dokončit certifikát, studenti prokázat, co se naučili v bufetu, která zahrnuje, kromě dorty, čokolády a dezertů.
Během této trajektorie, studenti budou muset pracovat na vypracování zmrzliny, dortů a petit čtyřky, umělecké výtvory s využitím cukru a čokolády, a přípravu moučníků v restau ... +