Přečtěte si oficiální popis

FERRIÈRES SCHOOL VYTVOŘÍ NOVÝ PROGRAM: CERTIFIKOVANÝ VÝCVIKOVÝ PROGRAM V BOULANGERIE!

Chtěli byste se stát obchodníkem s artisanem, otevřeli pekárnu ve Francii nebo v zahraničí, nebo se stali pekařským šéfem v prestižní společnosti tím, že jste absolvovali intenzivní tréninkový program? FERRIÈRES ŠKOLNÍ CERTIFIKOVANÝ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLENÍ JE VYKONÁVAJÍCÍ PRO VÁS!

Zaměřuje se na studenty a odborníky, kteří se rekvalifikují, tento program tréninku na plný úvazek probíhá po dobu 6 měsíců a zahrnuje 2měsíční stáž v ekosystému Ferrières, který se skládá ze 4 restaurací, hotelu, stravovacího oddělení a přijímacích místností .

Praktické kurzy, výuka teorie o surovinách a aplikované vědy vybaví naše studenty se všemi technikami a odbornými znalostmi, které potřebují k tomu, aby se po dokončení programu stali skutečnými boulangerie odborníky!

První třída boulangerie ve škole Ferrières začne v září 2018, platí nyní!

PŘEDSTAVENÍ

Program je tvořen tréninkovými dny, které se konají jak v pedagogické laboratoři, tak v programu APP (Accelerated Professionalization Programme). APP a interní praxe musí být ověřeny před udělením konečného certifikátu. Po dokončení programu se studenti mohou rozhodnout pro absolvování stáže v externí firmě, která byla schválena firmou Ferrières.

DÉLKA VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU

Školní rok začíná: 24. září 2018

  • 6 měsíců na plný úvazek, celkem 900 tréninkových hodin včetně:
    • Teorie tříd
    • Praktická práce
    • Vzdělávací návštěvy
    • Konference
    • Zkoušky
    • 2-měsíční praxe ve společnosti (v rámci ekosystému Ferrières)
  • Možnost doplnění modulu "VIENNOISERIES": 2 týdny dalšího školení

Učební plán bude potvrzen po dokončení dvouměsíční stáže.

Výukový program vyučovaný ve francouzštině a následně přeložený do angličtiny.

PROGRAM

PROFESIONÁLNÍ KULTURA

  • Boulangerie svět a jeho historie
  • Názvy produktů a slovní zásoby v boulangerie
  • Odvětví "pšenice, mouky, chleba"

SUROVINY

  • Původ mouky: pšenice
  • Složení a kvalita mouky
  • Klasifikace, správné měření a testování mouky
  • Mléko
  • Tuky
  • Vejce a čerstvé produkty živočišného nebo rostlinného původu
  • Voda, sůl a cukr
  • Mražené produkty, vakuově balené nebo konzervované
  • Čerstvé kvasnice / přírodní kvas
  • Opravné prostředky

PRAKTICKÁ PRÁCE V CHLOBĚCH

  • Různé fáze výroby chleba
  • Profesionální materiál a vybavení
  • Použití různých druhů kvasu
  • Techniky hnětení (manuální a mechanické)
  • Úvod do uměleckých dekorativních prvků
  • Práce s těstovinami a fermentovaným těsto
  • Výroba tradičních francouzských baget a specialita chleba
  • Výroba brioche a příbuzných výrobků

APLIKOVANÉ VĚDY

  • Potravinové složky
  • Výživa
  • Aplikovaná mikrobiologie
  • Ochrana potravin
  • Hygienická opatření (HACCP)
  • Prevence pracovních rizik
  • Uspořádání a vybavení prostor
  • Kontrola skladu
  • Bezpečnost v prostorách (ochrana životního prostředí)
  • Prodejní a marketingové techniky pro výrobky
Program se vyučuje na:
Angličtina
Francouzština

Zobraz 2 více kurzů z Ferrieres Paris »

This course is Studium v kampusu
Start Date
Zář 2019
Duration
6 měsíců
Denní studium
Deadline
Podle místa
Podle data
Start Date
Zář 2019
End Date
Termín odevzdání přihlášek

Zář 2019

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date