Certifikát kuchyňský v potravinách a víno
Cookery School at Little Portland Street
Klíčová informace
Umístění kampusu
London, Spojené království
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Vaření lekce pro život!
Tento vzrušující rychlá trať, šest týdenní intenzivní profesionální vaření kurz poskytuje co nejúplnější kulinářské znalosti. Účastníci pak mohou jít na zahájení prací jako kuchař v profesionální kuchyni, dělat sezón na jachtě nebo v lyžařském chatě, obstarávat večírků nebo prostě zlepšit své vaření repertoár.
Návrh našeho kurzu
- Hlavním záměrem kurzu je vybudovat schopnosti a sebevědomí. Toho je dosaženo díky intenzivní výuky v malých třídách s vysokým poměrem učitelů ke studentům. Kuchařská škola kuchaři nechat nás pocit, zdatní a dobře vybavené schopností plánovat a provádět nabídky, aby vyhovovaly příležitosti a jít na o naplnění ambicí, které jim přinesl do kurzu v první řadě.
- Kurz je založen na předpokladu, že každý má díry v jejich kulinářské znalosti, takže nic na kurzu je považovat za samozřejmost. Všechny relevantní témata - teoretické a praktické - jsou pokryty, které přispívá k důvěře našich studentů, což je pocit, že mají dobrý přehled o kuchařské dovednosti, které budou vyžadovat v budoucnosti.
- Pracujeme v rámci jasně strukturované rámce, s recepty, které byly piloval a testovány více než deset let a které byly použity tisíce studentů. Domníváme se, že pokud se použije dobrý recept, jeden vytváří dobrý jídlo.
- Naši studenti jsou opatřeny základním vaření nástroje a vybudovat potřebné dovednosti tak, že se cítí jistotu, s těmi technik, které jsou považovány za složité, ale jsou nezbytnou součástí kuchař arzenálu.
- Velikost třída je omezena na 12 účastníků. Stejně tak mít vysokoškolský učitel / žák poměr zajišťujeme poměr vysoké pomocník / žák, aby tolik času, jak je to možné, aby měla věnovat cenné učení, spíše než úkoly, jako je mytí nádobí.
- Studenti jsou povinni provést další z hodiny práce z domova konsolidovat jejich učení a rozvíjet znalosti recepty, plánování a kalkulace jídel.
Naše výuka
- Naše výuka je jednoduchý: Rosalind Rathouse, Principal a mistr Cook trvá na tom, že všechny zásady výuky jsou konzistentní, koho učitel. Předcházení žargon, jsme se zaměřili na důležitost fantastických složek a pochopení principů. Jsme demystifikovat techniky považovány za složité, aby se snadno stanou součástí nezbytného vaření repertoáru.
- Důraz je kladen na dobré, jednoduché jídlo - často klasických jídel - s použitím těch nejlepších ingrediencí, které jsou ekologické, když je to možné. Sourcing našich potravin je prvořadá, a to je zřejmé, v závěrečném testu - jak jídlo chutná!
- Certifikát studenti vaří 'učí vor dovedností z obou učitelů kuchařskou školu a učitele, které přinášíme v určitých specializovaných tříd, jako je čokoláda výroba, kynuté chleba a různých regionálních kuchyní.
- Studenti jsou vedeni k klást otázky s cílem zajistit plné pochopení.
- Posouzení se konají po celou dobu trvání kurzu tak, že studenti mohou sledovat jejich rostoucí kompetenci, a kuchařskou školu může zajistit, že to, co bylo učil, byl přizpůsobil a je vhodně používán.
Obsah předmětu
- To zahrnuje techniky vaření z nejjednodušších k těm vnímán jako složité; udržitelný sourcing, menu psaní, plánování, stanovení cen a rozpočtování spolu s řadou dalších dovedností.
- Studenti také získat akreditované certifikace v bezpečnosti a ochrany zdraví, kurz první pomoci a WSET (víno a lihoviny vzdělávání trustu) certifikace Level 2 s vínem a lihovinami.
- Pokud by některý z našich studentů chtějí prohloubit své vzdělávání v oblasti corporate / restauračních prostorách, budeme schopni pomoci s pracovních stáží prostřednictvím našich četných kontaktech.
- Můžeme také poradit na portfolio nabídky, něco, co mohou studenti chcete vytvořit, aby se na budoucích zaměstnavatelů.
- Během závěrečné doby týdne bude předána na kariérní poradenství a kde hledat práci.
Náklady samozřejmě
Náklady na profesionální vaření kurzu je 5.900 libra, která obsahuje všechny potřebné ingredience a využití kuchařskou školu zařízení, stejně jako denně čerstvé zástěru. Nejsou žádné skryté poplatky. Tato cena je včetně DPH.
Krát Předmět
Kurz probíhá každý den od 09:30 - 16:00 s rozšířenou výuku v určitých dnech. Při obědě účastníci čas sednout tabulku kuchařskou školu ochutnat jídlo, které bylo dosaženo, že den. Jako ochutnávka a chuť jsou základy naší výuky, i toto je důležitým prvkem kurzu a velký důraz je kladen na to. Veškeré přebytky potravin je odnášen každý den, aby si doma. Žádáme, aby všichni studenti na kurzu, aby ve vhodných nádob, v nichž se přepravují tento potravin doma každý den. Jak jsme hrdi na to, že za udržitelný, jak jsme snad může být, jsme schopni poskytnout odnést kontejnery.
Proč certifikát kuchyňský a ani jeden šéfkuchaře?
Jsme přesvědčeni, že dlouhé a nádherné tradice vaření a recepty se dědí z generace na generaci. Tradičně toto bylo založeno na lásce potravin a na dostupnosti sezónních surovin. Certifikát našeho kuchaře drží tyto prostory drahá. Vaření se může pyšnit tradicí a jsme rádi předat to na naše kuchaři nést dopředu. To jim poskytne dobrý základ pro případné vaření na základě činností, které mohou chtějí vykonávat v budoucnu.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Nový italský kulinářský program ALMA
- Parma, Itálie
Švýcarský velký diplom ve vegetariánském kulinářském umění
- Port-Valais, Švýcarsko