Diplom (rozšířený) z potravinářské technologie

Všeobecné informace

Popis programu

Hlavním účelem diplomu (rozšířeného) v potravinářské technologii je rozvoj absolventů, kteří mohou prokázat zaměřené znalosti a dovednosti v potravinářské technologii. Program se proto zaměřuje centrálně na vybavování studentů podrobnými a specializovanými znalostmi obecných principů a praktických dovedností aplikovatelných v potravinářském průmyslu. V rámci diplomového studia a ve spolupráci s příslušnými pracovišti / orgány / organizacemi na pracovišti jsou studenti také vystaveni příslušnému světu práce, aby získali zkušenosti s uplatňováním získaných znalostí a praktických dovedností v kontextu pracoviště. Výuka a praxe na pracovišti umožňují úspěšným studentům přístup k řadě profesních a pracovních příležitostí souvisejících s analýzou jejich specializace.

Katalog myšlenek / Unsplash

Výstupy na úrovni výstupů

Studenti by měli být schopni:

  • Pomocí správných postupů / metod / technik identifikujte, vyhodnoťte a vyřešte běžné i neznámé problémy.
  • Pracujte efektivně s ostatními v týmu.
  • Řídit přesně definované a nové vzdělávací aktivity v rámci strukturovaného vzdělávacího prostředí.
  • Analyzujte, syntetizujte a vyhodnoťte informace, teorie a nápady spojené s analytickou chemií / biotechnologií / potravinářskou technologií.
  • Prokázat pochopení rozsahu a hlavních oblastí analytické chemie / biotechnologie / technologie potravin a toho, jak se příslušná disciplína / pole týká jiných oblastí nebo systémů.
  • Sledujte jejich vlastní výkon a vyhodnoťte je podle daných kritérií.
  • Prezentujte a sdělujte informace efektivně a smysluplně pomocí konvencí a formátů vědeckých a akademických / profesních diskurzů.
  • Používejte vědu a techniku v souladu s uznávanými profesními a / nebo etickými kodexy nebo zvyklostmi.

Požadavky na přijetí

  • Minimální APS: 21
  • Angličtina: 4 (50%)
  • Matematika: 3 (40%)
  • Fyzikální vědy: 3 (40% +)
  • Life Science 3 (40% +)

Kariérní možnosti

Potravinářský technolog zkoumá výrobu, zpracování, konzervaci, balení a distribuci potravin

Poslední aktualizace May 2020

Informace o škole

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Čtěte více

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Méně