Diplom v oboru kulinářské řízení
Durham College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Whitby, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
4 semesters
Tempo
Plný úvazek
Školné
CAD 5 573 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* Rok první v tuzemsku: 5 573 USD (CDN); Rok jedna mezinárodní: $ 16,221 (CDN). Mohou být účtovány další poplatky.
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Zvládněte umění jídla a chuti v našem programu kuchařského managementu. Prozkoumejte místní potraviny, experimentujte s etnickou a moderní kuchyní a rozvíjejte své dovednosti v kulinářském umění a zároveň se učíte hodnotné manažerské dovednosti, které vaše kariéra přejdou na další úroveň. Významné důraz je kladen na laboratorní / kuchyňský čas a povzbuzuje studenty, aby rozvíjeli své techniky a produkty, z nichž většina je schopná odvézt domů a užít si. Absolventi jsou vyhledáváni širokým okruhem zaměstnavatelů kvůli svým jedinečným dovednostem, mezi které patří řezání masa, výroba sýrů, pečení, konzervování a konzervování.
Program Culinary Management je nabízen v W. Galen Weston Center for Food (CFF), který se ve všech činnostech řídí filozofií "to-to-fork". Toto neuvěřitelné učební centrum poskytuje přístup k demonstračnímu divadlu; nejmodernější laboratoře, učebny a prostory pro schůze; Bistro '67, plnohodnotná, zeleně certifikovaná výuka restaurace; a rostoucích polí jen pár kroků od laboratoří.
Naučíte se poskytovat dokonalé kulinářské plánování, přípravu a prezentaci pro různé prostředí s potravinovými službami. Se silným důrazem na rozvoj dovedností, teorie, služby a manažerské školení budete vybaveni dovednostmi a znalostmi potřebnými pro úspěch v oboru. Tento program bude podporovat pokračující osobní růst a učení v oblastech sebekontrolu, interpersonálních dovedností, odborných schopností a povědomí o průmyslu.
Kromě toho získáte znalosti o rozmanitých potřebách dnešní hosté a spotřebitelů a zaměříte se na místně pěstované a vyráběné potraviny. Praktické zkušenosti v kuchařských, cukrářských a restauračních laboratořích a učebnách vám pomohou rozvíjet základní dovednosti týkající se kuchyně a la carte, pečiva, dezertů a pečení, etnické kuchyně, současného vaření a dalších.
Program Culinary Management bude podporovat pokračující osobní růst a učení v oblastech sebekontrolu, interpersonálních dovedností, odborných schopností a povědomí o průmyslu, včetně:
- Uplatňování technik řízení nákladů na provoz potravin;
- Efektivní marketing s cílem podpořit úspěšné fungování pohostinství;
- Rozvíjet probíhající osobní a profesionální strategie a plány na posílení kulinářského vedení a manažerských dovedností.
Studenti tohoto programu budou mít prospěch z práce a učení v restauraci Bistro '67, která je plně vybavená, osvědčená ekologická výuka a učení provozovaná zaměstnanci a studenty.
Požadavky na přijetí
- Ontario středoškolský diplom nebo zralý studentský status
- Stupeň 12 angličtina (C nebo U)
Náklady
Jeden roční poplatek |
Kurzy
Semestr 1
- Komunikace pro podnikání I (COMM 2204)
- Počítače pro pohostinství (COMP 1210)
- Kulinářská teorie I (CULI 1200)
- Kuchařský
- Bezpečnost a hygiena potravin (FOOD 1200)
- Úvod do světové kuchyně (GLOB 1202)
- Kulinární výživa (NUTR 2200)
- Strategie profesionálního rozvoje I (PDST 1200)
Semestr 2
- Kuchyně A La Carte (CUIS 2201)
- Kulinární teorie II (CULI 2201)
- Provoz jídelních služeb (FOOP 2200)
- Umístění v poli - Csk (FWK 2201)
- Dělostřelecká dílna-Csk (FWKW 2000)
- Volitelné všeobecné vzdělání (GNED 0000)
- Plánování nabídek (MENU 2200)
- Principy řízení kuchyně (PKM 2200)
Semestr 3
- Pokročilé pečení
- Pokročilé kulinářské techniky I (CULI 2200)
- Kulinární teorie III (CULI 3201)
- Volitelné všeobecné vzdělání (GNED 0000)
- Marketing v oblasti pohostinství (MKTG 4210)
- Strategie profesionálního rozvoje II (PDST 2200)
- Maloobchodní
Semestr 4
- Kapstone Workshop (CAPR 4201)
- Projekt Capstone Practical (CAPR 4202)
- Pokročilé kulinářské techniky II (CULI 4201)
- Jídlo
- Volitelné všeobecné vzdělání (GNED 0000)
- Teorie řízení restaurací (MGMT 4202)
Kurzy a popisy kurzů mohou být změněny.
Možnosti kariéry
Co byste mohli být:
- Pekař
- Řezník
- kuchařka
- Firemní kuchař
- Výkonný kuchař
- Kuchyňský manažer
- Pečivo, osobní nebo restaurační kuchař
- Manažer restaurace
- Podnikatel samostatně výdělečně činný
- Zástupce šéfkuchaře
Kde můžete pracovat:
- Hodovní síň
- Cateringová společnost
- Vysoká škola / univerzita
- Kurz golfu
- Hotel
- Letovisko
- Restaurace
Experimentální učení
Umístění pole
Vaše zkušenosti s výukou jsou doplněny příležitostí pro umístění v kulinářském průmyslu. Studenti pracují v restauracích, hotelech, domovech dlouhodobé péče, banketních a golfových hřištích a dalších, a uplatní své dovednosti z učebny v práci.
Konference, soutěže a mezinárodní cesty
Studenti mají možnost rozvíjet své dovednosti a učit se prostřednictvím místních, provinčních a národních soutěží o dovednosti. Tyto učebně náročné události vidí, že připravují řadu pokrmů na pevně stanovených lhůtách a se zvláštními pokyny a očekáváními. Kromě toho jsou k dispozici mezinárodní příležitosti pro cestování včetně naší ceny Zlatá medaile, kde každý rok je absolvující student vybrán pro další školení v Itálii.
Projekt Capstone
Všechny studijní zážitky se ve čtvrtém semestru spojí dohromady s jedinečným projektem, který studentům připravuje a plánuje veřejnou akci.
On-campus aktivity
Od specializovaných akcí zaměřených na studenty až po zaměstnání v Bistro '67 na speciální projekty existuje pro studenty nespočetné množství příležitostí k dalšímu vzdělávání mimo rámec laboratoří.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Culinary Skills
- Online Canada
Culinary Management
- Online Canada
Baking Skills
- Online Canada