Read the Official Description

Získání diplomu šéfkuchaře CIB získává mnohem víc než profesionální kuchařský titul. Tento diplom zaručuje, že student je schopen inovovat a vytvářet, tj. Zlepšit to, co již existuje, a dělat věci, které nikdo předtím neudělal. Tento kurz je cestou umění a vědy gastronomie, která může být případně rozšířena o předchozí iniciační modul pro ty, kteří nemají žádné odborné zkušenosti s vařením.

Jakmile je diplom úspěšně dokončen, může si student vybrat ze šesti kuchařských specialit k dispozici, aby se stal šéfkuchařem specialista nebo se rozhodl pro kurz získat titulní šéfkuchař postgraduální diplom.

Jedná se o osmiletý program multikulturního soužití se studenty z celého světa v rámci města Barcelony, kde se nejen učíte techniky vaření, ale budete žít životní zkušenost, která vám bude sloužit po zbytek váš život.

Program Diploma Chef vyžaduje, aby student dosáhl vysokého výkonu nejen v kulinářské praxi, ale také zahrnuje intenzivní ponoření do budoucnosti mezinárodní gastronomie, stejně jako rozvoj těchto dovedností a posilování postojů, které požaduje šéfkuchař 21. století prostřednictvím modulů Lateral Skills a Vivential Learning.

Jakmile je program ukončen, studenti získají přístup k Programu praktického cvičení, který jim umožňuje ocenit své učení a získávat více znalostí v 3měsíční kontrolované etapě v jedné z více než 100 restaurací, s nimiž CIB má dohody o spolupráci.

Cíle

1. Trénujte studenta, aby navrhoval, implementoval a dohlížel na gastronomické služby v restauracích nebo v jiném podnikání v oblasti stravování a gastronomie.

2. Připravte studenta k vypracování nových návrhů produktů a služeb v restauračních společnostech, které jsou jim nebo jinými stranami.

3. Umožněte studentům získat globální kulinářskou kulturu, která jim umožní vykonávat svou práci v jakékoliv kuchyni kdekoli na světě.

4. Umožnit studentům rozvíjet integrovaný pohled na kuchyni, její techniky, metodiky, funkce a funkce, aby mohl navrhnout, navrhnout a provést organizační zlepšení.

5. Umožněte studentům vidět velký obraz budoucnosti gastronomie a světa stravování a získávat dovednosti, které by měly být kuchařem v 21. století.

6. Rozvíjet dovednosti a postoje k týmové práci.

7. Posílit postoje a získat metodiku pro rozvoj kreativity a inovací v kuchyni.

8. Umožněte studentům získat znalosti, dovednosti a postoje potřebné k tomu, aby se stali hlavními osobnostmi ve své budoucnosti ve světě profesionální kuchyně.

Kdo je zaměřen

U osob, které chtějí vytvořit a inovovat ve světě profesionální kuchyně.

V kuchyni profesionálové, kteří chtějí získat pokročilé znalosti a stát se kuchařem.

U těch, kteří chtějí udělat první krok a přesunout se do gastronomického sektoru prostřednictvím kuchyně.

U těch, kteří chtějí udělat svou kuchyni.

Požadavky na přijetí

48 kandidátů přijatých na tomto kurzu mají tendenci být jednotlivci, kteří mají bez ohledu na předchozí akademické výkony vášeň pro kulinářský svět.

Žadatelé nepotřebují vysokoškolské vzdělání ani předchozí maturitu; je však doporučena efektivní praktická znalost základních kulinářských postupů. Pro ty, kteří tyto znalosti nemají, je k dispozici bezplatný program pro zvýšení znalostí a rozvíjení kulinářských dovedností (Start Program) nabízených mimo hodiny ve třídě. Vaši učitelé vás o tomto problému poradí.

Přijímací proces

1. Vyplňte formulář a odešlete dokumentaci.

Tento proces je dokončen online.

2. Přijímací zkouška a úroveň znalosti španělského jazyka.

Přestože vám poskytneme simultánní pilotní překladový systém, některé znalosti španělštiny by byly užitečné. Přijímací zkouška vám poskytne indikaci vaší úrovně a vašich osobnostních rysů, ochoty pracovat a tvořivosti.

3. Rozhovor s koordinátorem programu.

Budete mít telematický rozhovor s koordinátorem programu, který posoudí vaši kompatibilitu se skupinou a váš příspěvek ke stejnému.

4. Přijímací výbor.

Vaše přihláška bude zaslána přijímacímu výboru, který přijme konečné rozhodnutí na základě informací obdržených během procesu.

5. Schválení a rezervace.

Pokud je názor kladný, budete se moci zaregistrovat zaplacením rezervace místa. Vítejte na CIB!

Program taught in:
španělština
Angličtina

See 11 more programs offered by Culinary Institute of Barcelona »

Last updated November 9, 2018
This course is Campus based
Start Date
May 2019
Sept. 2019
Duration
8 měsíců
Kombinované
Price
20,000 EUR
8 měsíců (882 třídních hodin 3 měsíce stáže).
Deadline
By locations
By date
Start Date
May 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Led. 2020
End Date
Application deadline

May 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Led. 2020

Location
Application deadline
End Date

Culinary Institute of Barcelona (CIB)