Diplom ve šéfkuchaře kuchyně
Culinary Institute of Barcelona
Klíčová informace
Umístění kampusu
Barcelona, Španělsko
Jazyky
Španělština, Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
11 - 13 měsíce
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 24 200
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Diplom šéfkuchaře haute Cuisine
Nestačí být kuchařem. Zde školíme kuchaře pro lepší 21. století.
Sektor gastronomie se nezadržitelně mění a vyvíjí.
Nové trendy na trhu, respekt k produktu, podnikavost, vedoucí postavení v restauračních podnicích, výhled na budoucnost a náš zodpovědný dopad na udržitelnost tvoří DNA programu, který školí příští generaci kuchařů.
Lidé z celého světa se rozhodnou změnit své životy tím, že získají diplom šéfkuchaře haute cuisine ze všech různých důvodů, ať už začínají v kulinářské kariéře, rekvalifikují se po letech práce v oboru nebo změní kariéru, aby se stali šéfkuchařem. nebo kuchařský podnikatel.
Kurz šéfkuchaře Culinary Institute of Barcelona je pravděpodobně nejaktuálnější a nejpůsobivější kulinářský vzdělávací program na světě a nabízí našim studentům radikální transformaci jejich profesní dráhy. Během několika krátkých týdnů jsou naši studenti schopni vytvořit věci, které ještě nikdo nikdy neudělal, a to nejen díky hlubokým znalostem, které získají o produktu, technologii nebo kontextu, ale také proto, že soustředíme celý svůj vzdělávací model inspirující kreativitu a kulinářské inovace.
Program podporuje rozvoj laterálních dovedností, jako je řízení sebe sama, druhých a podnikání; učí studenty, jak vést, komunikovat a používat vyprávění k vytvoření nezapomenutelných kulinářských zážitků; zlepšuje jejich sociální a profesionální postoje a posiluje jejich vedoucí postavení v kuchyni, což vše se vyučuje evolučním a mezioborovým způsobem prostřednictvím výzev, které podrobují naše studenty a jejich dovednosti zkoušce.
Jedná se o intenzivní a cílený program, který vás připraví na vstup do profesionálního světa po pouhých osmi měsících výuky a třech nebo šesti měsících řízených stáží v restauracích. Vzdělávací zážitek v rámci charakteristického mezinárodního ekosystému CIB ve městě Barcelona, jednom z hlavních světových gastronomických měst a volbou číslo jedna pro studium vaření.
V tomto programu, který je součástí školení vedoucího k diplomu Grand Chef Diploma, vyučuje více než 70 předních jmen z mezinárodní gastronomické scény. Vyžaduje od studentů angažovaný výkon a zapojení, a to nejen z hlediska kulinářské praxe a učení, ale také z hlediska ponoření se do budoucnosti gastronomie a rozvoje dovedností a schopností požadovaných kuchaři 21. století.
Přijímací řízení
Osnovy
Stáhněte si program zde
Žebříčky
- Jedna z nejlepších škol pro studium gastronomie (Chef's pencil)
Galerie
Výsledek programu
Cíle
Připravte se na vaření v 21. století
- Navrhněte, implementujte a dohlížejte
Kulinářské služby v restauracích nebo v jakémkoli podniku v restauračním a gastronomickém oboru.
- Kompletní kulinářská vize
Techniky, metody a způsoby práce, abyste mohli navrhovat, navrhovat a provádět organizační zlepšení na všech úrovních.
- Vývoj inovací
Vyvíjejte nové návrhy produktů a služeb pro své vlastní restaurace nebo pro ostatní.
- Vize budoucnosti gastronomie
Pochopení úhlu pohledu na restaurační průmysl a osvojení dovedností potřebných k tomu, abyste se stali šéfkuchařem v 21. století.
- Globální kulinářské znalosti
Získáte znalosti světové kuchyně, které vám umožní pracovat v jakékoli kuchyni po celém světě.
- Nové dovednosti, znalosti a postoje
V čele jakékoli kuchyně s týmy zaměřenými na kulinářskou kreativitu a inovace s novým stylem vedení.
Ideální studenti
Pro koho
- Chci být profesionální kuchař
Pro lidi, kteří chtějí zahájit akademické studium a vstoupit na trh s velkou konkurenční výhodou.
- Chci změnit svůj sektor a svůj život
Pro lidi, kteří chtějí rozšířit svou komfortní zónu, aby dosáhli svých osobních a profesních cílů tím, že se stanou šéfkuchařem.
- Chci dát impuls mé kuchařské kariéře
Pro lidi, kteří již svou kariéru v gastronomii zahájili, ale chtějí se s profesionálním vařením dostat na další úroveň.
- Chci úspěšně pracovat v jakékoli kuchyni na světě
Pro lidi, kteří chtějí získat holistický a mezinárodní pohled, který jim umožní překonat výzvy, se kterými se mohou setkat v jakékoli kuchyni na světě.
- Chci mezinárodní kuchařskou praxi
Pro lidi se širokým pohledem na svět, kteří chtějí mít vzdělávací zkušenost, která je jak mezinárodní, tak všestranná a která splní jejich očekávání.
- Chci se připravit na výzvy 21. století
Pro lidi, kteří věří, že kulinářský svět se změnil a že být připraven již nestačí na to, aby se s těmito změnami vyrovnal.
- Chci jít svou vlastní cestou
Pro ty podnikavé lidi s dovednostmi realizovat své vlastní projekty a řídit je.
Profil studenta
Kariérní možnosti
- šéfkuchař
- Vedoucí výroby
- Sous kuchař
- Spoluvlastnictví v kulinářském průmyslu
- Vedoucí inovace (R+D)
- Výkonný kuchař
- Vedoucí gastronomie v potravinářském a restauračním průmyslu
- Vedoucí vývoje nových projektů
- Gastronomický konzultant
- Vedoucí kvality a bezpečnosti potravin v restauračním průmyslu
- Vedoucí gastronomických akcí a aktivit