Diplom z Pekařství a Pečivo
SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
Klíčová informace
Umístění kampusu
Calgary, Kanada
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
CAD 16 803 *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* pro domácí studenty; 44 641 USD pro zahraniční studenty
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Vezměte si výjimečné instruktory s původem v tradičním i současném pekařském a cukrářském umění z celého světa, přidejte nejmodernější výcviková zařízení a progresivní učební osnovy a získejte špičkový program Pekařství a pečivo v Kanadě.
Pokud jste si užili celý život pečení, máte umělecký vkus a máte zájem vytvořit kouzlo s elegantními dezertními ukázkami, můžeme vám pomoci přivést vaši vášeň na další úroveň. Díky kariéře v oblasti pekařství a cukrářství budete mít na jedné straně rovnováhu mezi přesnými měřeními a chemií, zatímco na druhé straně budete pomocí své fantazie a kreativity rozvíjet vzrušující nové recepty.
V průmyslovém odvětví, které má vysokou poptávku, jsou absolventi programu Pečení a pečení umění společnosti SAIT po ukončení studia dobře připraveni na rozmanité možnosti kariéry. V této technické disciplíně se řemeslo pečiva spojuje s uměním pečení, cukrem a jemnou řemeslnou čokoládou.
Ve společnosti SAIT se zaměřujeme na váš úspěch prostřednictvím personalizovaného přístupu, malých velikostí třídy, spoustou praktických školení a vzrušujících nových upgradů zařízení. Naše laboratoře jsou nejmodernější a zahrnují specializovanou čokoládovou laboratoř a kulinářský areál v centru města.
Během tohoto dvouletého diplomového programu na plný úvazek budete školeni v základech pečení a pokročilých pečicích postupech. Program zahrnuje kvasnicové zboží, řemeslný chléb, pečivo, cukrové umění, čokoládu, speciální příležitosti a svatební dorty, flans, tortes a mnoho dalšího. Dozvíte se také důležité manažerské dovednosti v oblasti potravinářských předpisů, zákaznických služeb, kalkulace, stanovení cen, merchandisingu a zahájení vlastního podnikání.
Praktické, produkční prostředí
Naším hlavním cílem je připravit vás na skutečný svět v praktickém prostředí výroby. Během dvouletého vzdělávání získáte v pekárenských laboratořích asi 1 400 hodin praktického výcviku. Naučíte se taktiku krok za krokem a odejdete znát osvědčené postupy a praktické strategie implementace v reálném světě. Budete mít také možnost představit svůj talent pečením chleba a pečiva a prodávat je v našich gurmánských maloobchodních prodejnách potravin, včetně proslulé restaurace Highwood, tržiště a centra kulinářského kampusu.
Učte se od nejlepších instruktorů z celého světa
Naši instruktoři se kromě učení vědy o pečení inspirují také vaší kreativitou. Vysoce uznávaní instruktoři v programu Pečení a pečivo jsou opravdu žádní. Jejich různorodé pozadí a speciality sahají od výkonných cukrářů od nejlepších hotelů v New Yorku, Havaji a Bermudy až po místní podnikatelské pekaře.
Profesionální placená stáž
Mezi prvním a druhým rokem studia získáte své dovednosti na profesionální placené stáži. Kromě získávání zkušeností v reálném prostředí poskytují stáže cenné propojení a příležitosti pro síť s budoucími zaměstnavateli.
Jako student můžete také využít zajímavých zahraničních studijních cest. Předchozí místa prohlídek zahrnovaly Francii, Austrálii, Thajsko, Německo, Španělsko a Portugalsko.
Usilujte o to, abyste se stali certifikovaným pekařem z Travian
Studenti, kteří úspěšně dokončili pekařský diplom, si mohou zvolit písemnou zkoušku z pekařství. Aby se studenti mohli stát certifikovaným pekařem, musí absolvovat další požadovanou pracovní dobu.
Tvoje kariéra
Po dokončení studia budete připraveni na rozmanité možnosti kariéry v pečení a pečení. Práce můžete najít místně nebo v zahraničí jako (n):
- Pečený kuchař
- Speciální dort dekoratér
- Správce pekárny
- Maloobchodní pekař
- Chocolatier
- Podnikatel
Absolventi programu Pečení a pečivo mají 96% míru zaměstnanosti.
Studentský úspěch
- Mějte na paměti, že doba pohostinství se může pohybovat od časného rána do pozdního večera a často zahrnuje prázdniny.
- Pekárenský a pekařský průmysl je rychle se rozvíjejícím dynamickým prostředím se zaměřením na kvalitu a služby zákazníkům. Měli byste být schopni zvládat stresové situace vhodným způsobem (například při řešení řady zákazníků).
- Během svého praktického výcviku budete vyzváni, abyste se oblékli a oblékli podle očekávání odvětví.
- Musíte být v dobrém fyzickém stavu pro tento náročný obchod, kde budete po dlouhou dobu na nohou a budete dělat opakující se produkční práce.
- Nejúspěšnější studenti tráví přibližně 20 hodin týdně prací na domácích úkolech a recenzemi, přičemž k přípravě na zkoušky se vyžaduje další studium.
- Materiál je prezentován poměrně rychle. Abyste dosáhli co největší úrovně úspěchu, musíte být přítomni a převzít odpovědnost za své studijní zkušenosti.
- Musíte být schopni číst, psát a porozumět anglickému jazyku na úrovni překračující základní konverzační angličtinu.
- Studenti s vyššími ročníky na střední škole obvykle zažívají větší úspěch v programech SAIT.
Pověření a akreditace
Po úspěšném absolvování tohoto programu získají absolventi diplom SAIT v oboru Pečení a pečivo.
Po úspěšném absolvování odpovídajících kurzů v prvním a druhém ročníku diplomu Pekařství a pečení se studenti vyzývají k napsání všech tří období zkoušky Alberta Journeyman Baker.
Možnosti přenosu
Možnost dalšího vzdělávání prostřednictvím převodu na, v rámci nebo z SAIT je k dispozici na následujících univerzitách a vysokých školách:
- Alberta učňovské a průmyslové vzdělávání
SAIT / SAIT
Přijetí a výběr
- Na podzim 2020: žádosti přijaty 2. října 2019, do 1. července 2020.
Klíčová informace
- Datum zahájení: 8. září 2020
- Délka: 2 roky
- Školné a poplatky za rok:
- Rok 1: 7 539 $ (domácí) / 24 197 USD (mezinárodní)
- Rok 2: 6 528 $ (domácí) / 20 444 $ (mezinárodní)
* Školné, poplatky, knihy a náklady na dodávky se mohou změnit
Ideální studenti
Studentský úspěch
- Mějte na paměti, že doba pohostinství se může pohybovat od časného rána do pozdního večera a často zahrnuje prázdniny.
- Pekárenský a pekařský průmysl je rychle se rozvíjejícím dynamickým prostředím se zaměřením na kvalitu a služby zákazníkům. Měli byste být schopni zvládat stresové situace vhodným způsobem (například při řešení řady zákazníků).
- Během svého praktického výcviku budete vyzváni, abyste se oblékli a oblékli podle očekávání odvětví.
- Musíte být v dobrém fyzickém stavu pro tento náročný obchod, kde budete po dlouhou dobu na nohou a budete dělat opakující se produkční práce.
- Nejúspěšnější studenti tráví přibližně 20 hodin týdně prací na domácích úkolech a recenzemi, přičemž k přípravě na zkoušky se vyžaduje další studium.
- Materiál je prezentován poměrně rychle. Abyste dosáhli co největší úrovně úspěchu, musíte být přítomni a převzít odpovědnost za své studijní zkušenosti.
- Musíte být schopni číst, psát a porozumět anglickému jazyku na úrovni překračující základní konverzační angličtinu.
- Studenti s vyššími ročníky na střední škole obvykle zažívají větší úspěch v programech SAIT.
Kariérní možnosti
Absolventi mohou využívat pracovní příležitosti na místní i zahraniční úrovni jako (n):
- cukrář
- speciální dort dekoratér
- pekařství, správce
- maloobchodní pekař
- čokoláda
- podnikatel
Mezi související kariéry patří:
- gastronomická služba
- potravinářský věda technolog
- šéfkuchař
Poplatek za studium programu
Galerie
English Language Requirements
Ověřte svou znalost angličtiny pomocí testu Duolingo English Test! DET je pohodlný, rychlý a cenově dostupný online test angličtiny akceptovaný více než 4 000 univerzitami (jako je tato) po celém světě.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Profesionální kurz pečiva a pečení
- Barcelona, Španělsko
Ocenění dovedností v oblasti pečení a pečiva
- Santa Barbara, Spojené státy americké
Úvod do Základů pečení chleba (certifikát)
- Paris, Francie