Keystone logo

10 Vysokoškolský titul Programy v Profesionální kuchařství 2024

Filtry

Filtry

  • Vysokoškolský titul
  • Potravinářství a nápojářství
  • Profesionální kuchařství
Studijní obory
  • Potravinářství a nápojářství (10)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Vysokoškolský titul Programy v Profesionální kuchařství

Komunitní a technické školy nabízejí diplom, který označuje zvládnutí předmětu pro různé dovednosti a témata. Diplomy jsou často uznávány na celosvětové úrovni a mohou poskytnout konkurenční výhodu na trhu práce.
Co je diplom v profesionální kuchyni? Kurz pokrývá mezinárodní kuchyni, včetně francouzštiny, italštiny a asijských. Gastronomie, vývoje jídel, bezpečnosti, hygieny, kulinářské výzdoby, pečení, pečení vaření a nejnovější techniky vaření jsou často vyučovány. Některé kurzy vyučují akademické psaní, finanční řízení, vedení kuchyně, rozvoj zaměstnanců a podnikatelskou etiku. Většina studentů požaduje, aby absolvovali zkoušku na konci kurzu. Programy vyžadují dokončení šesti měsíců až jednoho roku v závislosti na stavu na plný nebo částečný úvazek a na instituci.
Organizační a manažerské dovednosti překračují rámec kuchyně, aby pozitivně ovlivnily další aspekty života studentů. Obchodní dovednosti překračují i ​​kuchyň, což pomáhá jednotlivcům s osobními financemi, podnikáním a profesním růstem.
Programy kulinářských umění jsou k dispozici po celém světě, takže související náklady na návštěvu se liší podle místa, instituce a trvání. Další výzkum je zapotřebí pro zjištění všech nákladů spojených s konkrétním programem.
Diplom v oboru profesionální vaření připravuje studenty k práci na pozicích kuchařských umění. Mezi potenciální pracovní místa patří manažer restaurace, manažer kuchyně, šéfkuchař, majitel restaurace, cukrář, šéfkuchař a manažer stravování. Šéfkuchaři pracují v různých odvětvích a firmách včetně restaurací, výletních lodí, hotelů, zdravotnických zařízení, pečovatelských domů a průmyslových podniků. Další kariérní příležitosti existují jako osobní kuchaři, manažeři jídelních služeb, potravináři, potravináři, potravináři, pekaři, čokoláda, ředitelé pro bezpečnost potravin, firemní kuchaři, ředitelé potravin a nápojů, linek, kuchaři a manažeři rychlého občerstvení.
Programy na plný a částečný úvazek jsou k dispozici s on-campusem nebo online instrukcí od různých institucí, aby vyhovovaly vašemu obsazenému plánu. Chcete-li začít, vyhledejte níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním vyplněného formuláře.