Keystone logo

Magisterský titul Programy v Technologie potravin 2024

Filtry

Filtry

  • Magisterský titul
  • Zdravotní péče
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.

Clear filters

Magisterský titul Programy v Technologie potravin

Absolvování postgraduálního diplomu trvá někdy od jednoho do dvou let. Tyto programy se obvykle skládají z kurzů na magisterské úrovni, a proto často vyžadují bakalářský titul pro vstup.

Co je postgraduální diplom ve vědách o potravinách? Vědy o potravinách jsou obecně definovány jako soubor experimentálních postupů používaných při manipulaci, zpracování, přípravě, balení a přípravě potravin. Společná témata tříd studenti se pravděpodobně setkávají v průběhu diplomového programu v oboru potravinářství zahrnují potravinářské inženýrství, epidemiologii, vývoj produktů a výzkumné metody. Podobně jako u většiny vědeckých programů jsou kurzy, které udělují titul diplomu o vědeckých znalostech v potravinářském průmyslu, skládají ze směru třídních, výzkumných a laboratorních formátů.

Příprava jídla a výroba může být bezpečnější a efektivnější díky přísnému uplatňování vědeckých návyků, které jsou typicky získány v průběhu jednoho z těchto programů. Můžete také rozvinout osobní síť vědců s potravinami s podobnými zájmy prostřednictvím vaší účasti na postgraduálním diplomovém programu, a také se naučit, jak dodržet termíny.

Nezapomeňte zkontrolovat ceny výuky dříve, než budete pokračovat s aplikací na jakýkoli program. Nejaktuálnější čísla můžete nalézt přímo v přijímacích odděleních.

V potravinářském průmyslu je často mnoho pozic vyžadujících použití vědeckých a analytických nástrojů a postupů. Jedním z příkladů takové profese je pivovar. Tito lidé často pracují v zařízeních na výrobu piva, používají chemické diagnostické nástroje a přesné fermentační zařízení ke kontrole kvality a účinnosti procesu pivovaru. Vědečtí pracovníci v oblasti potravin mohou také pracovat ve vládních nebo nezávislých auditorských institucích jako inspektoři, testování produktů a zařízení k určení souladu s různými standardy.

Je pravděpodobné, že je k dispozici program vědy o potravinách, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, a to vyplněním vyplněného formuláře.