Evropská kulinářské umění

Všeobecné informace

2 dostupných umístění

Popis programu

DCT je komplexní evropské Kulinářské Management program je první mezinárodní program, který bude akreditován americké kulinářské federace (ACF). DCT je vzdělávací vedení je uznána Světové asociace společností kuchařů a cukrářů (WACS), která označuje DCT je mimořádným členem, a opět naposledy ACF, který udělil DCT svou příkladnou Program postavení - což DCT jednou ze 22 programů po celém světě a jediný program mimo USA byly uznány tímto způsobem pro jeho trvale vysokou úroveň a úroveň dokonalosti.

Evropská Kulinářské umění programové moduly

Nadace v evropské kuchyně (FEC) vám představí evropské metody vaření, kuchyňské vybavení, stroje a nástroje, stejně jako recept kalkulace a kuchyňské postupy. Naučíte se používat evropské složky; rozvíjet své přípravy techniky a nůž dovednosti, naučit se připravit základní zásoby, polévek, omáček a pekařských a cukrářských výrobků, a porozumět kuchyně terminologie. FEC nebo vhodné předchozí zkušenost je předpokladem pro EGC.

Evropská Gourmet kuchyně (EGC) bude stavět na své základní pochopení švýcarských a evropských kulinářských principů a terminologie. Budete objevovat evropské národní a regionální kuchyně, od tradičních až po moderní, tím, že připraví celou řadu receptů, včetně typických předkrmy, ryby, vegetariánská jídla a hlavní chod. Naučíte se základní před-z-domu dovedností a význam dobrých vztahů se zákazníky. Restaurace projekty vám poskytne možnost uplatnit své znalosti a také rozvíjet své vedení a týmové práce.

Evropská pečivo a čokoláda (EPC), vás naučí všechny aspekty moderní kuchyně pečivo, od tradiční švýcarské a evropských dorty, tortes, rohlíky, chleba, sušenky a suchary, až po dnešní moderní recepty a trendy v á dezerty. Dozvíte se nejlepší techniky pro tvorbu široké škály atraktivní a moderní teplý, studený a mražené dezerty pro oba á a bufet prezentaci, a lanýže, pralinek a čokolády a umělecké cukrem a kousky čokolády show.

Úvodní manažerských studií (IMS) je součástí přidruženého Studijní program, ve kterém se přihlásit do kurzů zaměřených na manažerských kompetencí, jako jsou počítače, Potraviny a nápoje Management, etika a řízení lidských zdrojů.

Poslední aktualizace Září 2011

Informace o škole

DCT univerzitní centrum vám nabízí výběr akreditovaných pohostinství řízení a kulinářských programů, včetně vysokoškolských diplomů, profesní osvědčení, MBA nebo post-absolvent diplom, a top-zařadil a ... Čtěte více

DCT univerzitní centrum vám nabízí výběr akreditovaných pohostinství řízení a kulinářských programů, včetně vysokoškolských diplomů, profesní osvědčení, MBA nebo post-absolvent diplom, a top-zařadil americký bakalářský studijní dodávány ve Švýcarsku. Všechny programy na DCT jsou urychlovány naplnit očekávání studentů, kteří chtějí dokončit mezinárodně uznávané, kvalitní vzdělání za kratší dobu a při nižší celkové náklady než tradiční univerzitní systémy. Obecné Informace o programu DCT nabízí unikátní portfolio modulárních programů, které směs se-to-data a inovativní koncepty se čas-testovány metody a tradiční techniky. Tyto programy jsou vyučovány vysoce kvalifikovaných fakulty s využitím dnešní moderní a inovativní principy v oblasti vzdělávání managementu hotelu. Všechny programy bilance provozní a teoretické studie s cílem poskytnout jak technické dovednosti a manažerské schopnosti. Kvalifikace získané z DCT demonstruje své úspěšné dokončení high-kvalitní učební plán. To dále znamená úroveň své odborné způsobilosti a bude sloužit jako váš pas na placenou kariéru v pohostinství nebo cestovního ruchu. Respektovaná mezinárodní akademické organizace uznávají výchovnou hodnotu našich programů a ověřit své dokonalosti prostřednictvím uznání nebo akreditace. Accredidations DCT je akreditován v New England Sdružení škol a vyšších odborných škol (NEASC), získal označení jako "vzorový program" od americké kulinářské federace (ACF), a je člen švýcarské hotelové školy Association (ASEH). &nbsp www.dct. edu Méně
Vitznau , Vojtěška + 1 Více Méně