Francouzská čokoláda

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Popis programu

Read the Official Description

Francouzská čokoláda

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Zvládněte základy čokolády a cukrářských výrobků prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Naučíte se a aplikujete základní odborné techniky pro výrobu čokolády, cukrovinek, cukrářských výrobků na bázi čokolády a uměleckých kusů. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe, abyste optimalizovali výuku, dosáhli efektivního učení a poskytli personalizované sledování. TYP TŘÍDY • 80% hands-on • 20% teorie

MODULY
• Čokoláda
• Cukrovinky
• Pečivo na bázi čokolády
• Umělecké čokoládové a cukrové kousky
• Příprava bufetu a závěrečná zkouška

DOBA TRVÁNÍ
Dvouměsíční intenzivní praktické školení (1 měsíční volitelný stáž)

TERMÍNY
Od 13. května do 5. července 2019

Excellence in practice

This school offers programs in:
  • Angličtina


Poslední aktualizace November 7, 2018
Doba a cena
This course is Studium v kampusu
Start Date
Datum začátku
May 13, 2019
Srp. 2019
Duration
Délka trvání
2 měsíců
Denní studium
Price
Cena
8,100 EUR
čisté ceny. Dostupné ceny předčasných ptáků. Kontaktujte nás pro více informací: international@ducasse.com
Information
Deadline
Locations
Francie - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Datum začátku : May 13, 2019
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Červenec 5, 2019
Datum začátku : Srp. 2019
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu
Dates
May 13, 2019
Francie - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Červenec 5, 2019
Srp. 2019
Francie - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu