Přečtěte si oficiální popis

Zvládněte základy čokolády a cukrářských výrobků prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Naučíte a aplikujete základní odborné techniky pro výrobu čokolády, cukrovinek, pečiva na bázi čokolády a uměleckých kusů. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe s cílem optimalizovat výuku, dosáhnout efektivního učení a poskytnout personalizované sledování.


Typ třídy

  • 80% hands-on
  • 20% teorie


Moduly

  • Čokoláda
  • Cukrovinky
  • Čokoládové pečivo
  • Umělecké čokoládové a cukrové kousky
  • Příprava bufetu a závěrečná zkouška


Doba trvání

Dvouměsíční intenzivní praktické školení (1 měsíční volitelný stáž)


Termíny

Od 13. května do 5. července 2019

Excellence in practice

Program se vyučuje na:
Angličtina

Zobraz 4 více kurzů z Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Poslední aktualizace January 19, 2019
This course is Campus based
Start Date
May 13, 2019
Duration
2 měsíců
Denní studium
Price
8,100 EUR
čisté ceny. Dostupné ceny předčasných ptáků. Kontaktujte nás pro více informací: international@ducasse.com
Deadline
Podle místa
Podle data
Start Date
May 13, 2019
End Date
Červenec 5, 2019
Termín odevzdání přihlášek

May 13, 2019

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date
Červenec 5, 2019