Francouzská čokoláda

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Popis programu

Read the Official Description

Francouzská čokoláda

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Zvládněte základy čokolády a cukrářských výrobků prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Naučíte se a aplikujete základní odborné techniky pro výrobu čokolády, cukrovinek, cukrářských výrobků na bázi čokolády a uměleckých kusů. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe, abyste optimalizovali výuku, dosáhli efektivního učení a poskytli personalizované sledování. TYP TŘÍDY • 80% hands-on • 20% teorie

MODULY
• Čokoláda
• Cukrovinky
• Pečivo na bázi čokolády
• Umělecké čokoládové a cukrové kousky
• Příprava bufetu a závěrečná zkouška

DOBA TRVÁNÍ
Dvouměsíční intenzivní praktické školení (1 měsíční volitelný stáž)

TERMÍNY
Od 13. srpna do 5. října 2018 Od 13. května do 5. července 2019

Excellence in practice

This school offers programs in:
  • Angličtina


Poslední aktualizace June 30, 2018
Doba a cena
This course is Studium v kampusu
Start Date
Datum začátku
May 13, 2019
Srp. 2019
Duration
Délka trvání
2 měsíců
Denní studium
Price
Cena
8,100 EUR
čisté ceny. Dostupné ceny předčasných ptáků. Kontaktujte nás pro více informací: international@ducasse.com
Information
Deadline
Locations
Francie - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Datum začátku : May 13, 2019
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Červenec 5, 2019
Datum začátku : Srp. 2019
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Říj. 5, 2018
Dates
May 13, 2019
Francie - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Červenec 5, 2019
Srp. 2019
Francie - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Říj. 5, 2018