Zvládněte základy čokolády a cukrářských výrobků prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Naučíte a aplikujete základní odborné techniky pro výrobu čokolády, cukrovinek, pečiva na bázi čokolády a uměleckých kusů. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe s cílem optimalizovat výuku, dosáhnout efektivního učení a poskytnout personalizované sledování.


Typ třídy

  • 80% hands-on
  • 20% teorie


Moduly

  • Čokoláda
  • Cukrovinky
  • Čokoládové pečivo
  • Umělecké čokoládové a cukrové kousky
  • Příprava bufetu a závěrečná zkouška


Doba trvání

Dvouměsíční intenzivní praktické školení (1 měsíční volitelný stáž)


Termíny

Od 18. května do 10. července 2020

Excellence in practice

Program se vyučuje na:
  • Angličtina

Zobraz 4 více kurzů z Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Poslední aktualizace Červen 5, 2019
Tento kurz je Studium v kampusu
Start Date
May 18, 2020
Duration
2 měsíců
Denní studium
Price
8,100 EUR
čisté ceny. Dostupné ceny předčasných ptáků. Kontaktujte nás pro více informací: international@ducasse.com
Deadline
Podle místa
Podle data
Start Date
May 18, 2020
End Date
Červenec 10, 2020
Termín odevzdání přihlášek

May 18, 2020

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date
Červenec 10, 2020