Read the Official Description

Zvládněte základy čokolády a cukrářských výrobků prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Naučíte a aplikujete základní odborné techniky pro výrobu čokolády, cukrovinek, pečiva na bázi čokolády a uměleckých kusů. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe s cílem optimalizovat výuku, dosáhnout efektivního učení a poskytnout personalizované sledování.


Typ třídy

  • 80% hands-on
  • 20% teorie


Moduly

  • Čokoláda
  • Cukrovinky
  • Čokoládové pečivo
  • Umělecké čokoládové a cukrové kousky
  • Příprava bufetu a závěrečná zkouška


Doba trvání

Dvouměsíční intenzivní praktické školení (1 měsíční volitelný stáž)


Termíny

Od 13. května do 5. července 2019

Excellence in practice

Program taught in:
Angličtina

See 4 more programs offered by Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Last updated January 19, 2019
This course is Campus based
Start Date
May 13, 2019
Duration
2 měsíců
Denní studium
Price
8,100 EUR
čisté ceny. Dostupné ceny předčasných ptáků. Kontaktujte nás pro více informací: international@ducasse.com
Deadline
By locations
By date
Start Date
May 13, 2019
End Date
Červenec 5, 2019
Application deadline

May 13, 2019

Location
Application deadline
End Date
Červenec 5, 2019