Francouzské pečivo Arts

Všeobecné informace

Popis programu

Důraz u této skupiny je o objevování umění pečiva. Během 22 týdnů, se základní techniky a jejich aktuální aplikace se naučit.

Plánované tréninky

2016 Sessions

  • 4. dubna - 26 srpna 2016
  • 26.září 2016 - 03.03.2017

5 měsíců školení a 2 měsíce stáž

Program zahrnuje:

  • Intenzivní 530 hodin praktická výuka v laboratoři
  • 80 hodin francouzských tříd
  • 30 hodin Food Science
  • 20 hodin aplikované technologie
  • 10 hodin Culinary designu (stimulovat váš smysl pro estetiku a dozvědět se o formy, textury a barvy)
  • 8 hodin vizuální komunikace
  • 6 hodin výuky první pomoci
  • 2 měsíce stáž (povinné)

Vyučování pro tento program zahrnuje:

  • Snídaně od pondělí do pátku (přijatá v laboratořích).
  • Round Trip doprava na az letiště (Yssingeaux / Lyon) na začátku a na konci programu
  • 1 profesionální toolkit
  • 2 EnSP kuchaři bundy
  • Exkurze (prohlídky s průvodcem do partnerských výrobních závodů)

Volitelný : Oběd může být poskytnuta v průběhu celého programu za příplatek.

Předměty zahrnují:

  • Základní těsta a těsta
  • Entremets klasiku a moderns
  • Moderní á dezerty
  • Zmrzliny a sorbety
  • Chléb a VIENNOISERIE
  • Moderní individuální dorty
  • Cukrovinky a čokoládové bonbony
  • Čokoláda Montage
  • Klasické a moderní koláče
  • Čerstvé Petits čtyřky, sladké i slané

NA KONCI TOHOTO PROGRAMU:

Studenti budou mít dovednosti začít pracovat v pekárně, restauraci nebo hotel. Každý student bude platit to, co se naučili během svého pobytu v EnSP v dvouměsíční stáže, které mohou být kdekoli ve Francii.

TENTO Program je určen:

  • Dospělí, kteří by chtěli změnit jejich profesní dráhu.
  • Zahraniční studenti, kteří kulinářské jen dotkl pečiva v průběhu jejich studia a chtěli prohloubit své znalosti a dovednosti v oblasti francouzského pečiva.
  • Milovníci Pečivo, kteří mají profesionální projekt.

Žádné předchozí zkušenosti, je nutné, ale silná motivace je nutná.

Poslední aktualizace Lis 2016

Informace o škole

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now ... Čtěte více

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now part of Sommet Education, the world-leading hospitality management education group, we are delighted to bring our French savoir-faire and knowledge in culinary and pastry arts to a wider audience. We offer a complete range of educational programs, from intensive entrepreneurial training courses to Bachelor degrees. Our programs are delivered by passionate and highly qualified professionals, who know that an effective training requires a personalized follow-up. Méně