Francouzské pekařské umění

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Popis programu

Read the Official Description

Francouzské pekařské umění

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Zvládněte základy tradičního francouzského pekařského umění prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Od přípravy běžných, tradičních nebo speciálních chlebů až po kvašení vínové šťávy nebo vánocí, se naučíte základní techniky profesionálů. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe s cílem optimalizovat výuku, dosáhnout efektivního učení a poskytnout personalizované sledování.

TYP TŘÍDY • 85% hands-on • 15% teorie

MODULY
• Chléb a vína (tradiční, regionální, speciální a obložené chleby a viennoiseries)
• regionální koláče a dezerty
• Snacking a cateringové produkty
• Chléb ve stylu Meilleur Ouvrier de France
• Příprava bufetu a závěrečná zkouška

DOBA: 2 měsíce intenzivní praktické školení (1 měsíční volitelný stáž)

DATUM
Od 13. května do 5. července 2019

This school offers programs in:
  • Angličtina


Poslední aktualizace June 30, 2018
Doba a cena
This course is Studium v kampusu
Start Date
Datum začátku
May 13, 2019
Duration
Délka trvání
2 měsíců
Denní studium
Price
Cena
8,100 EUR
čisté ceny - Dostupné ceny za ranní ptáky. Kontaktujte nás pro více informací: international@ducasse.com
Information
Deadline
Locations
Francie - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Datum začátku : May 13, 2019
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Červenec 5, 2019
Dates
May 13, 2019
Francie - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Červenec 5, 2019