Read the Official Description

Zvládněte základy tradičního francouzského pekařského umění prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Od přípravy běžných, tradičních nebo speciálních chlebů až po kvašení vínové šťávy nebo vánocí, se naučíte základní techniky profesionálů. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe s cílem optimalizovat výuku, dosáhnout efektivního učení a poskytnout personalizované sledování.


Typ třídy

  • 85% hands-on
  • 15% teorie


Moduly

  • Chléb a víno (tradiční, regionální, speciální a zdobené chleby a viennoiseries)
  • Regionální koláče a dezerty
  • Snacking a cateringové produkty
  • Meilleur Ouvrier de France stylové chleby
  • Příprava bufetu a závěrečná zkouška


Doba trvání

2 měsíce intenzivní praktické školení (1 měsíční volitelný stáž)


datum

Od 13. května do 5. července 2019

Program taught in:
Angličtina

See 4 more programs offered by Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Last updated January 19, 2019
This course is Campus based
Start Date
May 13, 2019
Duration
2 měsíců
Denní studium
Price
8,100 EUR
čisté ceny - Dostupné ceny za ranní ptáky. Kontaktujte nás pro více informací: international@ducasse.com
Deadline
By locations
By date
Start Date
May 13, 2019
End Date
Červenec 5, 2019
Application deadline

May 13, 2019

Location
Application deadline
End Date
Červenec 5, 2019