Read the Official Description

Gurmánské krátké kurzy

Le Cordon Bleu již více než století umožnilo ambiciózním kulinářským profesionálům změnit své ambice na skutečnost. Ačkoli mnozí studenti Le Cordon Bleu již mají nějaký kulinářský zážitek, velké množství pochází z různých akademických oborů a profesního zázemí . Někteří chtějí začít novou kariéru a jiní se snaží spojit své zájmy nebo pokročit v jejich současném zaměstnání. Naši studenti usilují o úspěšnou kariéru v širokém spektru oborů, včetně restauračních kuchyní, stravování, řízení restaurací a hotelů, žurnalistiky, poradenství, stravování, styling a vzdělávání.

Několik našich připravovaných kurzů zahrnuje: Molekulární gastronomii - pokročilé kuchyňské techniky První demonstrace: pondělí 14. srpna 2017 | Od 17:00 do 19:00. 2. Demonstrace: pondělí 2. října 2017 | Od 17.00 do 19.00 hod. Sledujte, jak naši kuchaři předvedou nejnovější trendy molekulární gastronomie v kuchyni! Ukázka jistě povzbudí vaši kreativitu v kuchyni pomocí nejnovějších pokročilých technik. Tour de France - kuchyně Pondělí 18. září 2017 do čtvrtek 21. září 2017 | 12:00 - 15:00 Francie má reputaci jako cíl pro vynikající kuchyni z nějakého důvodu! Francouzská kuchyně se vyvinula po dlouhou historii země, přičemž každý region má své vlastní odlišné potraviny a jedinečné přísady. Tam je dvanáct hlavních oblastí Francie, pokud jde o kuchyni a každý den kurzu budete pokrývat tři. Naučíte se s klasickými technikami šéfkuchařem Le Cordon Bleu a pak vstoupíte do praktické kuchyně a připravíte vybrané menu, které zvýrazní to nejlepší z francouzské kuchyně. Dobrou chuť! Úvod do základního pečiva a kuchyně Pondělí 25. září - čtvrtek 28. září 2017 | 12:00 - 16:00 Zažijte, co je opravdu ráda studovat kuchyni a pečivo v Le Cordon Bleu Ottawa! Úvod do pečiva a kuchyně vám poskytne představu o úplném programu, stejně jako pevný základ pro to, co můžete očekávat. Krátký kurz otevře dveře dobrodružství francouzské kuchyně a pečiva. Od prvního dne v kuchyni se začínáte naučit základní dovednosti s nůžkami, zeleninové řezy, základní francouzské kulinářské výrazy a jak připravovat a vařit některé maso. Těstovinová část vás naučí základní techniky pro těsto, základní entreety jako makarony, čokoládový dort a sezónní ovoce.

Program taught in:
Angličtina

See 9 more programs offered by Le Cordon Bleu Ottawa »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date