Kompletní diplom v moderní gastronomii
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Klíčová informace
Umístění kampusu
Edinburgh, Spojené království
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
38 týdnů
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Ať už jste absolventem školy, absolventem univerzity, profesionálním kuchařem nebo profesionálním šéfkuchařem, tento diplom vám poskytne úplné a komplexní porozumění klasickým a moderním technikám vaření včetně přípravy chleba, pečiva, masa, ryb a zeleniny. Navíc ti, kteří absolvují náš kompletní diplom v moderní gastronomii, odejdou se solidním porozuměním a praktickými zkušenostmi získanými během našich modulů výživy a rostlinné výživy a řemeslné výroby potravin - oba jsou jedinými kurzy svého druhu ve Velké Británii.
Váš čas strávený na ESFW vás ESFW více než 1200 hodin prezenčního studia, z nichž většina je plně praktická, ale bude zahrnovat i návštěvy farem, mlýnů, řezníků, pekařů a krémů a čas s některými předních kuchařů a odborníků na výživu v zemi kromě našich zkušených lektorů.
Všechny kurzy budou zahrnovat naši šéfkuchařskou základní sadu, veškeré jídlo a výuku, stejně jako šanci těžit z pracovních stáží, workshopů o budování životopisů, průmyslových příležitostí pro navazování kontaktů a vzdělání ze školy, které se pravidelně volí jako jedna z nejlepších v SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ.
Pro koho je kurz vhodný?
- Odborníci na potraviny
- Profesionální kuchaři
- Usilující kuchaři
- Soukromí kuchaři
- Kariérové měniče
Dovednosti, které se naučíte v našem úplném diplomu v moderní gastronomii:
- Komplexní pochopení všech aspektů profesionálního vaření (včetně masa, ryb, zeleniny, polévek, zásob, omáček, ozdob, moderní techniky a mnoho dalšího)
- Komplexní porozumění profesionální cukrárně (včetně základních a obohacených těst, základních a pokročilých chléb, čokolády a cukru, setů a mražených dezertů, omáček, hub, vrstvených gateaux, klasických dezertů a mnoho dalšího)
- Nadace ve výživě a rostlinných potravinách (včetně moderních technik pokovování, stylingu potravin, alternativních bílkovin, vaření s ořechy a semeny, nutričních workshopů, zdravého občerstvení a mnohem více)
- Nadace v řemeslné výrobě potravin (včetně mléčných výrobků, sýrů, uzenin, rušení a konzervování, kvašení, řemeslných chléb a mnoho dalšího)
- Týdenní kurz Jak začít s potravinami
- WSET Studie vín úrovně 2
- Návštěvy farmy
- Ukázky hostů šéfkuchaře
- Pracovní stáže
Proč nás vybrat?
- Jediný druh svého druhu v Evropě
- Odborné vyučování zkušenými kuchaři
- Založena a nejstarší škola vaření ve Velké Británii
- Malé velikosti tříd
- Na školeních
- Pracovní stáže
- Vynikající kariérní vyhlídky
Certifikáty a kvalifikace
Edinburgh School of Food & Wine je plně akreditována ICAS a je průběžně vyhodnocována a přezkoumávána, abychom zajistili, že dosahujeme standardů, které stanovili.
Po úspěšném absolvování obdrží každý student:
- Kompletní diplom v moderní gastronomii
- Diplom z profesionálního vaření
- Diplom v oboru cukrářství
- Nadace ve výživě a rostlinných potravinách
- Nadace v řemeslné výrobě potravin
- Certifikát v tom, jak začít s potravinami
- Úroveň 2 WSET
- Certifikát elementární hygieny potravin REHIS
Jízdní řád
- Školení: Denní studium | od pondělí do pátku
- Hodiny: 30 hodin týdně
- Čas: 10:00 - 16:00
- Trvání: 38 týdnů
Dostupné financování
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Univerzitní nástavbový kurz Tvorba gastronomického obsahu pro sociální sítě
- Madrid, Španělsko
- Alcorcón, Španělsko + 3 více
Letní kurz - Francouzská gastronomie
- Paris, Francie
Letní zážitky
- Manresa, Španělsko
- Barcelona, Španělsko