Read the Official Description

NOVÉ TECHNIKY A TECHNOLOGICKÉ INOVACE MODERNÍ KUCHYNĚ

Vysoce kvalitní kurzy zaměřené na moderní kulinářské techniky a inovativní technologie se konají v sídle ICIF - italského kuchyňského institutu pro cizince v Costigliole d'Asti v moderní budově s laboratořemi vybavenými nejmodernějším vybavením a technika.

Kurz je určen profesionálům z kulinárského průmyslu, Italům a cizincům, kteří chtějí prohloubit své znalosti o konkrétních tématech nebo zlepšit své dovednosti v oblasti nových technik moderní kuchyně a technologických inovací aplikovaných na tuto oblast .

Program tohoto kurzu se zaměřuje na inovativní témata a techniky, jako je molekulární kuchyně, vakuové vaření, nízkoteplotní vaření a použití Pacojetu . Zahrnuje také lekcí o senzorické a organoleptické analýze, jako je např. Ochutnávka sýrů s odborníkem na ONAF (National Organization of Cheese Taster) a show-cooking kuchyně od šéfkuchaře s názvem Michelin .

Kurz trvá 3 dny a byl vytvořen speciálně pro profesionály, kteří nemohou být dlouho od práce. Flexibilita programu umožňuje příležitost zakoupit jednotlivé dny kurzu na základě preferovaných témat.

Kurz probíhá v italštině učiteli, kteří budou podporovat anglicky mluvící tlumočníci .

DOBA TRVÁNÍ

  • 3 dny teoretických a praktických lekcí od pondělí do čtvrtka v ředitelství školy

Nebo:

  • jednotlivé dny výuky vybrané z programu

OSVĚDČENÍ

  • Certifikát ICIF po ukončení kurzu

PROGRAM

Všechny lekce jsou vedeny uznávanými odborníky tohoto odvětví

pondělí
  • Molekulární kuchyně (ukázka vaření)
úterý
  • Technologické kulinářské inovace (ukázka vaření: vakuové vaření, nízkoteplotní vaření a Pacojet )
středa
  • Michelin hrál šéfkuchaře (ukázka vaření)
  • Teoretická lekce a ochutnávka sýrů s italským sýrem CHOP (s expertem ONAF)
  • Večeře v místní restauraci s názvem Michelin

POPLATEK

  • 3-denní kurz: 1.000,00 €
  • Samostatné dny:
    • 1 ° nebo 2 ° den kurzu € 350,00 (zahrnuje oběd ve školní jídelně)
    • 3 ° den kurzu € 400,00 (zahrnuje oběd ve školní jídelně a večeře v restauraci s názvem Michelin)

Poplatek za celý kurz zahrnuje:

  • 3 noci ubytování v penzionu ICIF v malých dvoupokojových apartmánech s jednolůžkovými, dvoulůžkovými nebo třílůžkovými pokoji a jednou koupelnou
  • Check-in v neděli odpoledne a check-out ve čtvrtek ráno
  • Vítejte večeři při příjezdu v neděli v ICIF Training Restaurant "La Barbera" na zámku Costigliole d'Asti.
  • Snídaně od pondělí do středy
  • Stravování (oběd a večeře) ve školní jídelně od pondělí do středy
  • Kompletní šéfkuchařova uniforma s logem Institutu: bunda, kalhoty, zástěra a klobouk
  • Pomoc s žádostí o udělení vízové ​​povinnosti studenta (v případě potřeby)

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY

  • Skupinový autobusový transfer z letiště Milano Malpensa do Costigliole d'Asti, cena: € 50
  • Pomoc při zakoupení a aktivaci nové SIM karty
  • Asistence a organizace prohlídek jídel a vín a mimoškolní aktivity
  • Asistence a organizace přestupů pro události v potravinářském odvětví a veletrhy
Program taught in:
Angličtina
Italština

See 6 more programs offered by Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF »

Last updated September 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
Červen 17, 2019
Sept. 9, 2019
Duration
1 - 3 dny
Denní studium
Price
1,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Červen 17, 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sept. 9, 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Led. 2020
End Date
Application deadline

Červen 17, 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 9, 2019

Location
Application deadline
End Date

Led. 2020

Location
Application deadline
End Date

ICIF Course on Modern Culinary Techniques and Innovative Technology