Přečtěte si oficiální popis

MODERNÍ TECHNIKY APLIKOVANÉ NA SEKTORY MÄSO A MASÁŽE

Kurz je určen profesionálům z kulinárského průmyslu, Italům a cizincům, kteří chtějí prohloubit své znalosti o konkrétních tématech nebo zlepšit své dovednosti v oblasti moderních technik používaných v pekařských a cukrářských odvětvích .

Program tohoto kurzu zahrnuje témata jako příprava Panettone a Colomba, moderně-tvůrčí pečivo, gurmánská pizza a bezlepková kuchyně (chléb, tyčinky, dezerty a bezlepkové domácí a čerstvé těstoviny).

Kurz trvá 4 dny a byl vytvořen speciálně pro profesionály, kteří nemohou být dlouho od práce. Flexibilita programu umožňuje možnost zakoupit jednotlivé dny kurzu na základě preferovaných témat.

Kurz probíhá v italštině učiteli, kteří budou podporovat anglicky mluvící tlumočníci .

DOBA TRVÁNÍ

  • 4 dny teoretických a praktických lekcí od pondělí do čtvrtka v sídle školy

Nebo:

  • jednotlivé dny výuky vybrané z programu

OSVĚDČENÍ

  • Certifikát ICIF po ukončení kurzu

PROGRAM

Všechny lekce jsou vedeny uznávanými odborníky tohoto odvětví

pondělí
  • Chléb, tyčinky a cukrovinky bez lepku
  • Čerstvé a plněné těstoviny neobsahující gluten
úterý
  • Gurmánská pizza (ukázka vaření)
středa
  • Panettone, Colomba a kandované ovoce
  • Nové techniky používané pro moderně-tvůrčí pečivo
Čtvrtek
  • Panettone, Colomba a kandované ovoce
  • Nové techniky používané pro moderně-tvůrčí pečivo

POPLATEK

  • 4-denní kurz: 1.300,00 €
  • Jednotlivé dny kurzu: 350,00 € (zahrnuje oběd ve školní jídelně)

Poplatek za celý kurz zahrnuje:

  • 4 noci ubytování v penzionu ICIF v malých dvoupokojových apartmánech s jednolůžkovými, dvoulůžkovými nebo třílůžkovými pokoji a jednou koupelnou
  • Check-in v neděli odpoledne a check-out v pátek ráno
  • Welcome dinner při příjezdu v neděli v ICIF Training Restaurant "La Barbera" na zámku Costigliole d'Asti
  • Snídaně od pondělí do pátku
  • Stravování (oběd a večeře) ve školní jídelně od pondělí do čtvrtka
  • Kompletní šéfkuchař s logem Institutu: bunda, kalhoty, zástěra a klobouk
  • Pomoc s žádostí o udělení vízové ​​povinnosti studenta (v případě potřeby)

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY

  • Skupinový autobusový transfer z letiště Milano Malpensa do Costigliole d'Asti, cena: € 50
  • Pomoc při zakoupení a aktivaci nové SIM karty
  • Asistence a organizace prohlídek jídel a vín a mimoškolní aktivity
  • Asistence a organizace přestupů pro akce a veletrhy v potravinářském odvětví
Program se vyučuje na:
Angličtina
Italština

Zobraz 6 více kurzů z Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF »

Poslední aktualizace September 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
Červen 10, 2019
Sep 2, 2019
Duration
1 - 4 dny
Denní studium
Price
1,300 EUR
4-denní kurz
Deadline
Podle místa
Podle data
Start Date
Červen 10, 2019
End Date
Termín odevzdání přihlášek
Start Date
Sep 2, 2019
End Date
Termín odevzdání přihlášek
Start Date
Led. 2020
End Date
Termín odevzdání přihlášek
Start Date
Mar 2020
End Date
Termín odevzdání přihlášek

Červen 10, 2019

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date

Sep 2, 2019

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date

Led. 2020

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date

Mar 2020

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date

ICIF Baking and Pastry Techniques Course