Kurzu pečení a cukrářských technik
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Klíčová informace
Umístění kampusu
Turin, Itálie
Jazyky
Angličtina, Italština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 - 4 den
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 1 300 / per course *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* 4-denní kurz
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
MODERNÍ TECHNIKY APLIKOVANÉ NA SEKTORY MÄSO A MASÁŽE
Kurz je určen profesionálům z kulinárského průmyslu, Italům a cizincům, kteří chtějí prohloubit své znalosti o konkrétních tématech nebo zlepšit své dovednosti v oblasti moderních technik používaných v pekařských a cukrářských odvětvích .
Program tohoto kurzu zahrnuje témata jako příprava Panettone a Colomba, moderně-tvůrčí pečivo, gurmánská pizza a bezlepková kuchyně (chléb, tyčinky, dezerty a bezlepkové domácí a čerstvé těstoviny).
Kurz trvá 4 dny a byl vytvořen speciálně pro profesionály, kteří nemohou být dlouho od práce. Flexibilita programu umožňuje možnost zakoupit jednotlivé dny kurzu na základě preferovaných témat.
Kurz probíhá v italštině učiteli, kteří budou podporovat anglicky mluvící tlumočníci .
DOBA TRVÁNÍ
- 4 dny teoretických a praktických lekcí od pondělí do čtvrtka v sídle školy
Nebo:
- jednotlivé dny výuky vybrané z programu
OSVĚDČENÍ
- Certifikát ICIF po ukončení kurzu
PROGRAM
Všechny lekce jsou vedeny uznávanými odborníky tohoto odvětví
pondělí
- Chléb, tyčinky a cukrovinky bez lepku
- Čerstvé a plněné těstoviny neobsahující gluten
úterý
- Gurmánská pizza (ukázka vaření)
středa
- Panettone, Colomba a kandované ovoce
- Nové techniky používané pro moderně-tvůrčí pečivo
Čtvrtek
- Panettone, Colomba a kandované ovoce
- Nové techniky používané pro moderně-tvůrčí pečivo
POPLATEK
- 4-denní kurz: 1.300,00 €
- Jednotlivé dny kurzu: 350,00 € (zahrnuje oběd ve školní jídelně)
Poplatek za celý kurz zahrnuje:
- 4 noci ubytování v penzionu ICIF v malých dvoupokojových apartmánech s jednolůžkovými, dvoulůžkovými nebo třílůžkovými pokoji a jednou koupelnou
- Check-in v neděli odpoledne a check-out v pátek ráno
- Welcome dinner při příjezdu v neděli v ICIF Training Restaurant "La Barbera" na zámku Costigliole d'Asti
- Snídaně od pondělí do pátku
- Stravování (oběd a večeře) ve školní jídelně od pondělí do čtvrtka
- Kompletní šéfkuchař s logem Institutu: bunda, kalhoty, zástěra a klobouk
- Pomoc s žádostí o udělení vízové povinnosti studenta (v případě potřeby)
DOPLŇKOVÉ SLUŽBY
- Skupinový autobusový transfer z letiště Milano Malpensa do Costigliole d'Asti, cena: € 50
- Pomoc při zakoupení a aktivaci nové SIM karty
- Asistence a organizace prohlídek jídel a vín a mimoškolní aktivity
- Asistence a organizace přestupů pro akce a veletrhy v potravinářském odvětví
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Certifikát pekařských dovedností (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Certifikát v oboru pečení – před zaměstnáním
- Toronto, Kanada
Profesionální kurz pečiva a pečení
- Barcelona, Španělsko