204 Kurzy Programy v Španělsko for 2024

Kurzy Programy v Španělsko for 2024Filter
    • Manresa, Španělsko
    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    7 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Postgraduální studium pokročilého kulinářského umění, abyste se dozvěděli o globální kuchyni, moderní a tradiční kuchyni, kreativitě, inovacích a nových technikách, včetně nejlepších receptů katalánských jídel,

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    14 týdnů

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina, Španělština

    Uvolněte svého podnikatelského ducha v programu Entrepeneurchef. Tento kurz vám dává globální vizi od koncepční fáze až po otevření, připravuje vás přímo k cíli: " Chystám se vytvořit vlastní restauraci". Ať už máte jasný projekt nebo ne, kurz vám otevře mysl novým způsobům porozumění restauračnímu podnikání a především způsobům, jakými zákazníci přijmou váš návrh v nadcházejících letech. Tento kurz je cestou všemi fázemi, kterými budete muset projít, přičemž se věnuje zvláštní pozornost behaviorálním aspektům zákazníků, nejnovějším obchodním modelům a samozřejmě digitálnímu prostředí, které bude podmínit úspěch.

    • Marbella, Španělsko

    Plný úvazek

    13 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina, Španělština, Francouzština, Němec, Italština, Čínština, Ruština

    Výkonný program je 13týdenní program pro všechny (neakademické i akademické), kteří se zajímají o získání pevných základů, také s archetypálním osobním rozvojem pro vyšší životní cíle, výuku, politiku a podnikání. Jedná se o jedinečný program založený na 40 letech průkopnických průzkumů, který zahrnuje jedinečný vzdělávací přístup k sebepoznání a smyslu v kontextu celoživotního růstu pro jednotlivce usilující o vyšší úroveň. Možná jste na kariérním postupu. Možná máte rodinu. Můžete uspět jako vedoucí oddělení nebo jako generální ředitel. Možná jste zahájili politickou kariéru. Jistě, většina jednotlivců osobně a profesionálně usazených, či nikoli, nemá mnoho času na shromažďování nových znalostí a cenných porozumění. Jistě, většina lidí na odpovědných pozicích má své informace z mediálních zdrojů hlavního proudu nebo z podnikového dalšího vzdělávání. To znamená směsici faktů, lží, podvodů, výmyslů, ignorovaných nebo zvrácených znalostí, propagandy, výletů ega a špinavých bojů o moc. Existuje jediný způsob, jak se dostat z toho, že jste služebníkem (otrokem) pánů za oponami: Toto osvícení s nejpokročilejšími znalostmi o tom, jak zachránit svět, planetu a skutečnou lidskou evoluci, je nabízeno s tímto krátký a intenzivní program. Účastníci získají nejpokročilejší znalosti o mentálních potenciálech pro změny v podnikání, politice, ekonomice, vzdělávání a porozumění (smyslu) lidského života.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    18 hodin

    Na kampusu

    Angličtina

    V dnešním rychle se vyvíjejícím obchodním prostředí se synergie mezi datovou vědou, umělou inteligencí a marketingovými strategiemi ukázala jako klíčová hnací síla úspěchu. Náš magisterský kurz v oblasti datové vědy a umělé inteligence v marketingu je navržen tak, aby vybavil studenty pokročilými znalostmi a dovednostmi nezbytnými pro navigaci v této dynamické křižovatce.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    6 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina

    Po dobu jednoho měsíce každý rok, 15 vybraní účastníci co-režírovat sérii 3-5 minutové dokumenty OTOXO Productionss. Tyto šortky jsou distribuovány do festivalových& médií po celém světě a streamovány na platformě OTOXO. Jen z těchto důvodů požadujeme od našich účastníků nejvyšší kvalitu práce a poskytujeme jim nejvyšší kvalitu školení, abychom ji zajistili.

    • Online
    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    6 měsíce

    Dálkové studium, Na kampusu

    Španělština

    Technologie byla začleněna do obchodního světa a vše nasvědčuje tomu, že to bude dlouhodobý trend. Tento nový design globální ekonomiky a kultury, který plně ovlivňuje typy spotřeby uživatelů a obchodní modely trhů, vyžaduje průřezovou remodelaci organizační mentality společností, aby byla inovativnější, efektivnější a agilnější.

    • Barcelona, Španělsko
    • Online Spain

    Plný úvazek

    1 semestr

    Na kampusu

    Angličtina

    Pro zahraniční studenty, kteří chtějí strávit jeden nebo dva semestry v Barceloně, University of Vic - Central University of Catalonia nabízí volitelné předměty v oblasti obchodu, designu a inovací. Po dokončení studenti obdrží certifikát UVic-UCC s akademickými kredity, které může jejich domovská univerzita uznat.

    • Barcelona, Španělsko
    • Birkirkara, Malta

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    GBSB Global ve Španělsku a na Maltě poskytuje studentům z celého světa skvělou příležitost využít své letní prázdniny k tomu, aby získali náskok ve vzdělávání a akademicky excelovali. Po dva po sobě jdoucí týdny v červenci 2021 budou studenti zkoumat téma digitálního podnikání a budou mít příležitost vyzkoušet, jaký je život jako podnikatel nebo vedoucí podniku v inovativní organizaci.

    • Online

    Poloviční úvazek

    6 týdnů

    Dálkové studium

    Angličtina

    Vzhledem k tomu, že 31 % podniků očekává, že během příštích 12 měsíců přidá AI do své strategie (Adobe), nebylo nikdy důležitější zvyšovat své dovednosti. Dnešní neuronové sítě a algoritmy strojového učení s větší pravděpodobností řídí autonomní auto, analyzují trhy s nemovitostmi, pohánějí chatbota nebo pomáhají s klinickými diagnózami a navrhují léčbu.

    • Los Angeles, Spojené státy americké
    • Valencia, Španělsko

    Dálkové studium

    Španělština

    Jste nadšení pro speciální efekty? Nyní můžete přejít od pouhého diváka k tomu, že se budete profesionálně věnovat jejich produkci sami. Nezáleží na tom, na jaké úrovni začínáte nebo na předchozím studiu. Můžete se stát profesionálem a proměnit svou vášeň ve svou profesi. Provedeme vás jako opravdoví mentoři a krok za krokem vám ukážeme, jak toho dosáhnout.

    • San Roque, Španělsko

    Poloviční úvazek

    1 týden

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Prozkoumejte obsah Stage 1 Inner Renewal a vydejte se na transformační cestu, když se ponoříme do zásadních témat navržených tak, aby posílily jednotlivce a podnítily pozitivní globální změny. Tento program slouží jako platforma pro hlubokou sebereflexi a společenskou transformaci, která zahrnuje vše od pochopení základních lidských hodnot až po řešení systémových selhání.

    • Spain Online, Španělsko

    Poloviční úvazek

    9 měsíce

    Dálkové studium

    Španělština

    Záměrem Programu řízení cestovního ruchu je reagovat na tento přístup a seznámit se s různými oblastmi odvětví cestovního ruchu a nejnovějšími trendy.

    • Spain Online, Španělsko

    Poloviční úvazek

    Smíšené

    Španělština

    Všem profesionálům, podnikatelům a podnikatelům, kteří potřebují prohloubit své znalosti v obchodním řízení a získat globální a systematický pohled na činnost obchodní oblasti.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    7 měsíce

    Smíšené

    Španělština

    Program Superior ve společnosti Community Manager je zaměřen na všechny lidi, kteří chtějí spravovat a strategicky umístit svou značku nebo značku své společnosti na internet a stát se kormidelníkem digitální přítomnosti společností v sociálních sítích.

    • Madrid, Španělsko
    • Berzosa, Španělsko
    • + 1 more

    Plný úvazek

    14 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina, Španělština

    Studium umění v zahraničí v Madridu bude nezapomenutelnou součástí vašeho vysokoškolského vzdělání a životních zkušeností. Tento kurz v Madridu Visual Arts je určen pro studenty, kteří chtějí žít jeden semestr studiem prestižního uměleckého programu a zároveň se zapojit do každodenního života španělského akademického prostředí na Nebrija Arts and Humanities Institute.