24 Kurzy Programy v Administrativa 2024

Kurzy Programy v Administrativa 2024Filter
    • Rome, Itálie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Italština

    • Santa Barbara, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program připravuje studenty na správu operačních systémů Apple MacOS X. Počítačové informační systémy (CIS) poskytuje studentům široké zázemí v aplikaci počítačů na vznikající potřeby podnikání a průmyslu. Studijní programy CIS připravují studenty na základní pozice v oblasti počítačového programování, systémové analýzy, programování databází, helpdesk, počítačových operací a správy sítí, řízení informačních systémů a prodejních a technických informačních pozic. Oddělení nabízí tituly a certifikáty, stejně jako základní a pokročilé kvalifikační ceny.

    • Johannesburg, Jihoafrická republika

    Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Po úspěšném absolvování každého programu dovedností IBS vydá studentům výkazy výsledků, v nichž jsou uvedeny moduly a získané kredity. Pouze po dokončení 3 modulů k plné kvalifikaci bude studentovi udělen certifikát s a

    • Málaga, Španělsko
    • Marbella, Španělsko
    • + 1 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Manažeři společnosti potřebují mít kvalifikovaný personál, který jim pomůže s organizací a plánováním jejich činnosti, stejně jako s každodenním řízením projektů ve vývoji a realizaci.

    • London, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    10 hodin

    Dálkové studium

    Angličtina

    Naučte se, jak efektivně plnit povinnosti recepční v tomto bezplatném online školení pro správu kanceláří.

    • Cape Town, Jihoafrická republika

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program je ideální pro ty, kteří se chtějí naučit malé účetnictví a spoustu všestranných kancelářských znalostí.

    • Online South Africa

    Dálkové studium

    Angličtina

    Tento kurz vybaví studenty řadou znalostí a zkušeností na podporu hodnoty profese výzkumného managementu.

    • Cape Town, Jihoafrická republika

    Smíšené

    Angličtina

    Tato kvalifikace je součástí administrativního programu ICB Office. Pokrývá různé funkce tajemníka a recepční, včetně telefonu, pošty, korespondence, záznamů a bezpečnostních kompetencí.

    • Bathurst, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina, Francouzština

    Tento program připravuje studenta na práci na pozicích zahrnujících administrativní odpovědnost za účelem efektivního řízení administrativních úkolů a činností v kanceláři a efektivního využívání různých softwarů.

    • Chicago, Spojené státy americké

    Angličtina

    Program Capital Fellows podporuje 18 členů shromáždění, 18 členů senátu, 18 členů výkonného výboru a 10 členů soudní správy a dostává vynikající příležitost zapojit se do veřejné služby a připravit se na budoucí kariéru a aktivně přispívat k rozvoji a provádění veřejné politiky v Kalifornii. Mezi bývalé kolegy patří soudce Nejvyššího soudu v Kalifornii, členové Kongresu Spojených států a státní legislativy, zástupce ředitele Mírového sboru, státní a místní vládní úředníci, vedoucí pracovníci společností a představitelé komunit.

    • Uniontown, Spojené státy americké
    • Morgantown, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Laurelův 20měsíční titul AST v oboru Správa a bezpečnost sítí školí studenty v instalaci, údržbě, správě a zdokonalování počítačových sítí.

    • Mabopane, Jihoafrická republika

    Angličtina

    Po dokončení bude mít držitel certifikátu přístup k kterékoli z následujících profesí: účetnictví a účetnictví; Správa kanceláře; Správa kanceláře; Management lidských zdrojů; Osobní tajemník, recepce v první linii: personální agentura; Osoba samostatně výdělečně činná; Právní sekretářské služby; Osobní a generální sekretářské služby.

    • Windsor, Kanada

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Lékaři, zdravotnický personál a pacienti se spoléhají na asistenty lékařské ordinace (MOA), aby zajistili hladký chod kancelářských operací.

    • Eustis, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program tváří v tvář, který se nachází v hlavním kampusu LTC, je 1050 hodinový program určený k rozvoji komunikace, myšlení na vyšší úrovni a rozhodovacích dovedností; plnění úkolů kancelářských postupů; výroba kvalitní práce efektivním způsobem s využitím pokročilých funkcí podnikových softwarových aplikací; průzkum pracovních příležitostí; a výroba vysoce kvalitních portfolií zaměstnání a dokumentů hledajících zaměstnání.