62 Kurzy Programy v Anglistika 2024

Kurzy Programy v Anglistika 2024Filter
    • Dallas, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurikulum ESOL je navrženo tak, aby rozvíjelo dovednosti v poslechu, mluvení, čtení, gramatice a psaní v angličtině jako přípravu na vysokoškolské studium. Absolvování kurzů ESOL na Dallas College je cenově dostupný způsob, jak začít na cestě ke světlejší budoucnosti. Ať už navštěvujete kurzy pro přechod na čtyřletou vysokou školu nebo univerzitu, nebo pro osobní obohacení, naše osnovy vám poskytnou základní dovednosti, které potřebujete.

    • Dallas, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    8 týdnů

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Intenzivní anglický program Dallas Baptist University učí zahraniční studenty angličtinu z křesťanské perspektivy. Studenti se mohou učit prostřednictvím prezenční a online výuky angličtiny, která jim pomůže dosáhnout jejich akademických a profesních cílů.

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    2 semestry

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Kurz angličtiny Centra cizích jazyků School of Arts and Humanities of the University of Lisbon (neboli CLi-FLUL) je určen pro nerodilé mluvčí, kteří se chtějí naučit nebo zlepšit anglický jazyk. Kurz angličtiny je organizován podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky se všemi šesti úrovněmi, od A1 do C2.

    • Florida City, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    8 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina

    Program ESOL je pro studenty, kteří potřebují zlepšit své znalosti angličtiny před zahájením studia na Keizer University. Program se zaměřuje na zlepšení schopnosti studentů číst, psát, mluvit a poslouchat a zároveň je učit akademickou angličtinu. Není to studijní program, ale připravuje studenty na stupeň, který si vyberou.

    • New York, Spojené státy americké
    • Miami Beach, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Tento program je určen pro anglický student, který má vášeň pro tanec a také chce zažít vše, co New York nabízí.

    • Melbourne, Austrálie

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Zlepšit své znalosti angličtiny pro úspěšné dokončení William Angliss TAFE Coffee Academy Barista Course a které vám pomohou získat práci v kavárně a pohostinství.

    • Saint Julian's, Malta
    • London, Spojené království
    • + 15 more

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Zlepšete svou plynulost, důvěru a konverzační dovednosti s naší nejoblíbenější kurzu! Dejte si praktické znalosti anglického jazyka.

    • Fort Lauderdale, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    Na kampusu

    K dispozici je speciální studijní program pro každou úroveň a náš systém třídění umožňuje přejít do další úrovně, když jste připraveni.

    • County Cork, Irsko

    Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Atlantic SEAL tým učitelů je nyní nabízí "on-anglický program" pro zájemce, kteří chtějí pokračovat nebo začít používat a zlepšit jejich anglický jazyk, když ve své domovské zemi.

    • 280, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    Kanadské univerzitní Pathways Vaše cesta ke světlé budoucnosti Vaše Pathway k úspěchu Vyberte si studium angličtiny na EC Toronto, EC Vancouver nebo EC Montreal* a začněte svou cestu k vyššímu vzdělání a své budoucnosti v Kanadě Náš program Canadian University Pathway vám poskytuje přístup k široká škála univerzit a vysokých škol, ze kterých si můžete vybrat po celé Kanadě, včetně některých institucí s nejvyšším hodnocením v zemi.

    • Bridgetown, Barbados

    Plný úvazek

    1 týden

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Standardní kurz angličtiny pro 18+ je intenzivní kurz, který učí všechny prvky (poslech, mluvení, čtení a psaní) anglického jazyka.

    • Franklin, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    Franklin College se zavázala pečlivě studovat individuální výraz a kulturní hodnoty nalezené v anglické, americké a světové literatuře.

    • Irvine, Spojené státy americké
    • Pasadena, Spojené státy americké
    • + 1 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Akademická angličtina je intenzivní program integrovaných dovedností. Kurzy se zaměřují na kritické myšlení a akademické dovednosti s rozvojem jazyků. Účelem programu je připravit studenty na vysoké školy a univerzity.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    AGI Digital Language Lab je společný podnik Atlas Group of Institutions s Oréll Digital Language Lab (ODLL), předním poskytovatelem služeb informačních technologií se specializací na inteligentně přizpůsobená softwarová řešení specifická pro klienta, která přináší výsledky a přidanou hodnotu pro pedagogy, studenty a instituce učení se.

    • Adelaide, Austrálie

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti, jejichž prvním jazykem není angličtina, jsou povinni studovat v rámci svého programu intenzivní angličtinu. Studenti, kteří žádají o vstup na USC, jsou povinni doložit doklad o své úrovni anglického jazyka. Všichni studenti musí před zahájením jazykového kurzu buď absolvovat test znalostí angličtiny USC, nebo poskytnout USC skóre IELTS.