1835 Kurzy Programy v Evropa for 2024

Kurzy Programy v Evropa for 2024Filter
    • Lausanne, Švýcarsko

    Plný úvazek

    5 dní

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Modul AISTS řízení sportovních událostí AISTS (SEMOS) nabízí přehled klíčových úkolů, které lidé potřebují při organizaci sportovních akcí úspěšně naplánovat, komunikovat a pracovat.

    • Manresa, Španělsko
    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    7 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Postgraduální studium pokročilého kulinářského umění, abyste se dozvěděli o globální kuchyni, moderní a tradiční kuchyni, kreativitě, inovacích a nových technikách, včetně nejlepších receptů katalánských jídel,

    • Bromma, Švédsko

    Plný úvazek

    10 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina

    Naučte se natočit film během desetitýdenního intenzivního večerního kurzu. Film 10 weeks vás naučí základy různých disciplín – scenáristiky, režie, kinematografie, zvuku, střihu a produkce. Vy, kteří jste začali dělat první vážné krůčky k filmové tvorbě, jistě víte, jak těžké je posunout se na vyšší úroveň sami.

    • Marbella, Španělsko

    Plný úvazek

    13 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina, Španělština, Francouzština, Němec, Italština, Čínština, Ruština

    Výkonný program je 13týdenní program pro všechny (neakademické i akademické), kteří se zajímají o získání pevných základů, také s archetypálním osobním rozvojem pro vyšší životní cíle, výuku, politiku a podnikání. Jedná se o jedinečný program založený na 40 letech průkopnických průzkumů, který zahrnuje jedinečný vzdělávací přístup k sebepoznání a smyslu v kontextu celoživotního růstu pro jednotlivce usilující o vyšší úroveň. Možná jste na kariérním postupu. Možná máte rodinu. Můžete uspět jako vedoucí oddělení nebo jako generální ředitel. Možná jste zahájili politickou kariéru. Jistě, většina jednotlivců osobně a profesionálně usazených, či nikoli, nemá mnoho času na shromažďování nových znalostí a cenných porozumění. Jistě, většina lidí na odpovědných pozicích má své informace z mediálních zdrojů hlavního proudu nebo z podnikového dalšího vzdělávání. To znamená směsici faktů, lží, podvodů, výmyslů, ignorovaných nebo zvrácených znalostí, propagandy, výletů ega a špinavých bojů o moc. Existuje jediný způsob, jak se dostat z toho, že jste služebníkem (otrokem) pánů za oponami: Toto osvícení s nejpokročilejšími znalostmi o tom, jak zachránit svět, planetu a skutečnou lidskou evoluci, je nabízeno s tímto krátký a intenzivní program. Účastníci získají nejpokročilejší znalosti o mentálních potenciálech pro změny v podnikání, politice, ekonomice, vzdělávání a porozumění (smyslu) lidského života.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Intenzivní kurz interiérového a maloobchodního designu na Accademia del Lusso Miláně připravuje studenty na to, aby se stali profesionály, kteří jsou schopni vymýšlet a vytvářet grafický design pro interiérové prostory pomocí nástrojů pro ruční i digitální reprezentaci. Cílem kurzu je poskytnout studentům hluboké teoretické znalosti a praktické dovednosti, které znamenají, že budou schopni identifikovat a koordinovat styly, trendy a materiály ...

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Prostřednictvím programu interiérového designu v akademickém roce získají studenti podrobný a praktický úvod do italského designu a konceptu „Made in Italy“ se zvláštním zřetelem na současné trendy a zároveň budou vybaveni všemi potřebnými nástroji pro vstup do této oblasti. Studenti se naučí navrhovat vnitřní prostory pro komerční i rezidenční využití, od počátečního konceptu a prvního náčrtu až po 3D pohled, a realizovat model představující veřejný prostor. Kurz dále rozvíjí povědomí studentů o barvě, tvaru a formě a dává jim potřebné dovednosti při výběru povrchových úprav interiéru.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    18 hodin

    Na kampusu

    Angličtina

    V dnešním rychle se vyvíjejícím obchodním prostředí se synergie mezi datovou vědou, umělou inteligencí a marketingovými strategiemi ukázala jako klíčová hnací síla úspěchu. Náš magisterský kurz v oblasti datové vědy a umělé inteligence v marketingu je navržen tak, aby vybavil studenty pokročilými znalostmi a dovednostmi nezbytnými pro navigaci v této dynamické křižovatce.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    14 týdnů

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina, Španělština

    Uvolněte svého podnikatelského ducha v programu Entrepeneurchef. Tento kurz vám dává globální vizi od koncepční fáze až po otevření, připravuje vás přímo k cíli: " Chystám se vytvořit vlastní restauraci". Ať už máte jasný projekt nebo ne, kurz vám otevře mysl novým způsobům porozumění restauračnímu podnikání a především způsobům, jakými zákazníci přijmou váš návrh v nadcházejících letech. Tento kurz je cestou všemi fázemi, kterými budete muset projít, přičemž se věnuje zvláštní pozornost behaviorálním aspektům zákazníků, nejnovějším obchodním modelům a samozřejmě digitálnímu prostředí, které bude podmínit úspěch.

    • Stockholm, Švédsko

    Plný úvazek

    15 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento intenzivní 15týdenní kurz je laserově zaměřen na získání portfolia, které potřebujete, abyste se dostali tam, kam chcete. Pokud jste budoucí komunikační designér nebo návrhář pohybu, je to nejlepší způsob, jak vás připravit na skutečný svět. Budete spolupracovat na vývoji inovativních děl – skutečných i fiktivních –, která se vloží přímo do vašeho portfolia.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    6 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina

    Po dobu jednoho měsíce každý rok, 15 vybraní účastníci co-režírovat sérii 3-5 minutové dokumenty OTOXO Productionss. Tyto šortky jsou distribuovány do festivalových& médií po celém světě a streamovány na platformě OTOXO. Jen z těchto důvodů požadujeme od našich účastníků nejvyšší kvalitu práce a poskytujeme jim nejvyšší kvalitu školení, abychom ji zajistili.

    • Online Canada
    • London, Spojené království
    • + 4 more

    Plný úvazek

    12 týdnů

    Dálkové studium

    Angličtina

    Přestaň čekat. Udělejte krok k nové kariéře v designu uživatelského prostředí. Náš full-time UX Design Bootcamp vám poskytne to správné školení, individuální kariérní koučink a spojení, abyste byli přijati – a na cestě k vytváření smysluplných a relevantních zkušeností.

    • Lugano, Švýcarsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Chcete... Dobrodružství a průzkum? Multikulturní angažovanost? Osobní růst? Rozšířené obzory? Připojte se k nám na Gap Year ve Švýcarsku, dobrodružství na celý život!

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    8 měsíce

    Dálkové studium

    Španělština

    • Barcelona, Španělsko
    • Online Spain

    Plný úvazek

    1 semestr

    Na kampusu

    Angličtina

    Pro zahraniční studenty, kteří chtějí strávit jeden nebo dva semestry v Barceloně, University of Vic - Central University of Catalonia nabízí volitelné předměty v oblasti obchodu, designu a inovací. Po dokončení studenti obdrží certifikát UVic-UCC s akademickými kredity, které může jejich domovská univerzita uznat.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    2 dní

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Vogue Teen Festival je vzrušující 2denní akce, která začíná přibližně od 11:30 do 16:00 v našem kampusu v centru Londýna a prozkoumává řadu témat, která dnes i v budoucnu utvářejí módní průmysl.