$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Kurzy v Ferrières-en-Brie

Kurz se odkazuje na specializované studijního programu. To obvykle probíhá na akademické půdě, ale mohou být dodány online. Kurzy jsou populární pro lidi, kteří chtějí získat specifické znalosti z jednoho předmětu.Francie, oficiálně Francouzská republika je unitární semi-prezidentská republika leží převážně v západní Evropě, s několika zámořských regionů a ú… Čtěte více

Kurz se odkazuje na specializované studijního programu. To obvykle probíhá na akademické půdě, ale mohou být dodány online. Kurzy jsou populární pro lidi, kteří chtějí získat specifické znalosti z jednoho předmětu.

Francie, oficiálně Francouzská republika je unitární semi-prezidentská republika leží převážně v západní Evropě, s několika zámořských regionů a území.

Kurzy v Ferrières-en-Brie - Veškeré informace o kurzech v Ferrières-en-Brie. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Ferrières-en-Brie zde.

Méně
Další informace o studiu ve Francii
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Francie

Učeň tohoto předmětu si rozšiřuje teoretické znalosti a praktické dovednosti v cukrářské a pekařské oblasti. Učí základní techniky výroby chleba a standardní i moderní metody ... +

Učeň tohoto předmětu si rozšiřuje teoretické znalosti a praktické dovednosti v cukrářské a pekařské oblasti. Učí základní techniky výroby chleba a standardní i moderní metody viennoiserie, spolu s cestami vedoucími k jeho výrobě, přičemž se učí být autonomní. Objektivní: Výroba a pečení různých druhů chleba (klasický chléb, restaurační chléb, bufetový chléb, speciální chléb) Vyrábějte a pečte různé druhy pečiva (croissanty, pains au chocolat, listové těsto, bufetové výtvory, kreativní a zdobené pečivo, butiková pekárna versus restaurační pekárna atd.) Zvládněte předběžné přípravy (hnětení, kynutí, kynutí, skládání, vyvalování, formování) Identifikujte mezinárodní kultury podle výroby chleba Pochopit sociální dopad konzumace chleba Identifikujte vybavení a naučte se jej používat Rozdělte potraviny a přísady Identifikujte kritéria kvality v potravinách Vyberte produkty, které se nejlépe hodí pro danou výrobu Pochopte dodavatelský řetězec obilná mouka-chléb Rozvíjet profesionální důvěryhodnost a efektivitu (profesionální gastronomická kultura, dobrá praxe excelence služeb, návštěvy v terénu). Uspořádejte různé skladovací a výrobní prostory (design prostor, hlavní ergonomické normy, manipulace s potravinami a způsoby skladování potravin, různé okruhy) Respektovat standardy ochrany zdraví a bezpečnosti (určit správné hygienické postupy zaručující bezpečnost zaměstnanců a zákazníků, vědět, jak interpretovat a aplikovat hlavní předpisy v každodenní praxi, udržovat profesionální prostory prostřednictvím úklidových a dezinfekčních operací) Pedagogická metoda: Učit se Rozumět Praxe Posoudit Řízení Pečivo Těsta (křehké těsto, sladké těsto) Krémy (máslový krém, Crème Anglaise, cukrářský krém…) Listové těsto (obrácené listové těsto, tradiční) Choux pečivo (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Moderní koláče (čokoládový, tvarohový koláč, ovocný koláč) Kurz Viennoiserie Croissant, Čokoládový croissant, Kouglof, Brioška, brioška z listového těsta Kurz pečení chleba Klasická bageta, Tradiční bageta, Venkovský chléb, Celozrnný chléb, Pain Brié, Kváskový chléb, Žitný chléb, Špaldový chléb, Celozrnný chléb; Ciabatta Přijímací požadavky Tento certifikační kurz je otevřen pro žadatele starší 18 let, kteří si chtějí rozšířit své zkušenosti a rozšířit své dovednosti, nebo pro ty, kteří přecházejí do jiné oblasti odbornosti a nemají standardní akademické vzdělání. Pokud se chcete přihlásit do tohoto programu, vytvořte si prosím online profil, nahrajte svůj životopis, motivační dopis a kopii občanského průkazu. Rozhovor s naší akademickou radou bude naplánován poté, co zpracujeme váš spis. Kariérní vyhlídky Možnost integrace pekařského týmu -
Kurzy
Denní studium
3 měsíce
Angličtina, Francouzština
04 Říj 2022
04 Zář 2022
Kampus