19 Kurzy Programy v Humanitní vědy v Asie for 2024

Kurzy Programy v Humanitní vědy v Asie for 2024Filter
    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Naše kurzy anglického jazyka jsou určeny pro studenty ze všech prostředí a úrovní. Pečlivě jsme navrhli naše kurzy obecné angličtiny, abychom pomohli lidem ve Spojených arabských emirátech a na Středním východě zdokonalit se v angličtině efektivním a zábavným způsobem.

    • Tokyo, Japonsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Přestože se ekonomika, věda a technologie vyvíjely nádherně, je to svět, který nelze uvědomit, že každá lidská bytost byla šťastná. Spíše součet lidí oslabil, počet lidí, kteří trpěli srdcem, se zvětšil a život je obtížně viditelný. Láska je chladná, naděje se stává nejistou. Dokonce i náboženství je období, které lze vidět s pálčivými očima.

    • Shanghai, Čína
    • Wuhan, Čína
    • + 4 more

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Čína má dlouhou a slavnou historii, a ona viděl mnoho změn. Kultura Cílem kurzu které vám pomohou lépe pochopit o Číně a její lid, kulturu a zvyky, Mandarin Garden nabízí

    • Kyoto, Japonsko

    Na kampusu

    Zvýšit schopnosti japonského jazyka potřebné pro vysokoškolské vzdělávání a prohloubit porozumění současné japonské společnosti a kultuře. V hodinách prvního semestru bude sociální problémy představovat instruktor; studenti se budou při prezentaci těchto problémů střídat a společně o nich diskutovat. Ve druhém semestru budou studenti zvažovat problémy současné japonské společnosti ve srovnání se současnou situací jejich vlastní domovské země.

    • Nonsan-si, Jižní Korea

    Na kampusu

    Kanuri

    Výzkumné centrum Humanities Korea (HK) Institutu buddhistické kultury na Geumgang University uspořádalo přednášku Sans Crit v Gyeryong City, Chungcheongnam-do, aby rozšířilo komunikaci s občany a základ humanitních věd. Ve třídě pro začátečníky přednášel sanskrtskou gramatiku a ve střední třídě si přečetl kapitolu 4 Hatha Yoga Pradipika. Na této občanské přednášce se zúčastnilo 12 lidí z Chungnamu, Jeonbuku a metropolitních oblastí, včetně široké veřejnosti, lékařů a profesorů, a 9 z nich absolvovalo 8týdenní kurz.

    • Casablanca, Maroko
    • Brussels, Belgie
    • + 1 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Smíšené, Na kampusu

    Francouzština

    Na školení - Islámské sociální finance (Zakat a Waqf) budete studovat Zakat, 3. pilíř islámu; Kategorie zboží podléhajícího Zakatu a kategorie příjemců způsobilých pro Zakat; Zakatské služby; Mezinárodní zkušenosti s organizací Zakatu; Waqf, koncepty a modely; Založení a správa waqfs; Správa institucí Waqf; Nové koncepty Waqf.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    AGI Digital Language Lab je společný podnik Atlas Group of Institutions s Oréll Digital Language Lab (ODLL), předním poskytovatelem služeb informačních technologií se specializací na inteligentně přizpůsobená softwarová řešení specifická pro klienta, která přináší výsledky a přidanou hodnotu pro pedagogy, studenty a instituce učení se.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Náš kurz mluvené angličtiny v Dubaji je kompaktní, ale pokrývá všechna nezbytná témata, která jsou nezbytná. Tento kurz mluvené angličtiny v Dubaji je požehnáním pro předškoláky ve škole a na vysoké škole a je nejvhodnější pro pracovníky na střední úrovni, lovce pracovních příležitostí, ženy v domácnosti a lidi, kteří se také snaží stát se plynulým mluvčím angličtiny.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Věděli jste, že francouzština je spolu s angličtinou jediným jazykem, kterým se mluví na pěti kontinentech? Má silný vliv ve světě módy, umění, hudby, divadla i jídla. V poslední době roste poptávka po frankofonních jednotlivcích v mnoha nadnárodních společnostech, zejména v těchto odvětvích.

    • Panaji, Indie

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    „Programy ponoření do jazyka Eurolingua Homestay Immersion“ vás zahrnuje úplné jazykové a kulturní ponoření se rodilými mluvčími, žijící jako host v „domáckém“ prostředí soukromého rodinného bydliště svého učitele.

    • Chiang Mai, Thajsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Thajský jazyk a společnost se zaměřují na studium thajského jazyka a kultury a porozumění thajské historii a společnosti.

    • Online Israel

    Poloviční úvazek

    6 týdnů

    Dálkové studium

    Angličtina

    Připojte se k 50 předním vědcům při zkoumání antisemitismu, od jeho kořenů po současné formy.

    • Shanghai, Čína

    Poloviční úvazek

    2 týdnů

    Na kampusu

    Čínština

    Funkce programu letních a zimních krátkodobých programů: Nabízení osvědčení o dokončení a přepisů na konci programu; Optimalizované učební osnovy se zaměřením na zlepšení ústní čínštiny; Kulturní zážitek: čínská kaligrafie, bojová umění, řezání papíru a čínská malba atd .; Jazyková praxe: kulturní exkurze do města nebo v jeho okolí v souladu s požadavky projektu. Přizpůsobený krátkodobý program pro skupiny Funkce programu: East China University of Technology poskytuje mezinárodní studentské skupině (nad 15 lidí) krátkodobé přizpůsobené vyučovací služby po celý rok. Přednášky, aktivity a studijní programy budou vypracovány v souladu s požadavky a časem studentů. Přednášky o čínské kultuře a historii nebo jiných tématech v čínštině i angličtině. Návštěvy slavných podniků, výrobních společností, muzeí, univerzitních laboratoří a turistických míst atd.

    • Yokohama, Japonsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Máme japonské vysoké školy oddělení, také Design oddělení na akademické půdě, můžete si přáteli s japonskými studenty v naší vysoké škole v každodenním životě. Období podávání žádostí o příští příjem, duben 2020, je od 1. září do 30. října.

    • Shanghai, Čína

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina, Čínština

    Contemporary China Studies Programme skládá ze tří částí: Akademické kurzy, jazykový kurz a stáž.