113 Kurzy Programy v Humanitní vědy v Evropa for 2024

Kurzy Programy v Humanitní vědy v Evropa for 2024Filter
    • Lugano, Švýcarsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Chcete... Dobrodružství a průzkum? Multikulturní angažovanost? Osobní růst? Rozšířené obzory? Připojte se k nám na Gap Year ve Švýcarsku, dobrodružství na celý život!

    • Southampton, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    1 semestr

    Na kampusu

    Portugalština

    Institut portugalského jazyka a kultury je výukovou a výzkumnou divizí na School of Arts and Humanities of the University of Lisbon , největší portugalské univerzitě.

    • Prague, Česká republika

    Plný úvazek

    10 dní

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurzy kreativního vyprávění a kreativního psaní už jako děti prostřednictvím příběhů začínáme poznávat, jak svět funguje – a proto nás všechny tak silně přitahují. Příběhy nás dokážou pozvat do nemyslitelné reality, pomáhají nám poučit se z minulosti či dokonce vidět budoucnost, nabízejí archetypy dobra a zla a dokážou si velmi dobře pohrát s naší představivostí i logikou. Dobrý příběh dokáže prodat všechno – to platí nejen pro knihy a filmy, ale také pro všechno, co děláme v profesním i osobním životě. Potřebujeme příběh, abychom navrhli silnou prezentaci, vytvořili efektivní příspěvek pro sociální média, zvládli rozhovor, poskytli obchodní prezentaci nebo napsali akademickou esej.

    • Perugia, Itálie

    Plný úvazek

    4 týdnů

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina, Italština

    Nabízíme kurzy italského jazyka a kultury, na akademické půdě i na dálku, které patří k nejznámějším v Itálii. Zaměřují se na podporu jazykové interakce v italštině mezi studenty a učiteli a znamenají aktivní zapojení v jednom z nejzajímavějších a nejautentičtějších italských měst - Perugii. I na dálku probíhají všechny kurzy „face to face“ (synchronní lekce), tedy s aktivním zapojením studentů.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    4 týdnů

    Na kampusu

    Španělština

    Španělština, čtvrtý nejrozšířenější jazyk na světě s více než 580 miliony mluvčích, je klíčová v USA i na celém světě, což odráží ekonomický a kulturní význam španělsky mluvících regionů. Výuka španělštiny, zejména pro podnikání, nabízí konkurenční výhodu. Literatura a lingvistika nás spojují s dědictvím společnosti, s bohatou španělskou literární tradicí od zlatého věku až po díla po občanské válce, což zdůrazňuje její globální dopad.

    • Paris, Francie

    Plný úvazek

    12 týdnů

    Na kampusu

    Francouzština

    Intenzivní kurzy: 5 hodin denně. Od pondělí do pátku nabízí tato formule jazykové kurzy, které studentům umožňují pokrok ve zvládnutí francouzštiny (gramatika, časování, pravopis, slovní zásoba, přístup k literárním textům, písemný a ústní projev); kurzy fonetiky, které umožňují studentům zlepšit jejich výslovnost, ale také porozumění a vyjadřování.

    • Saint Petersburg, Rusko

    Plný úvazek

    1 týden

    Dálkové studium

    Angličtina

    Přijďte, učte se a prozkoumávejte jedno z nejkrásnějších měst Ruska v zimě: vzrušující kulturní a společenský život, malebné okolí a předměstí. St. Petersburg je skutečný zábavný kosmopolitní s velkým kulturním přínosem.

    • Online

    Poloviční úvazek

    6 týdnů

    Dálkové studium

    Angličtina

    Naučte se, jak vytvořit přesné, poutavé a působivé texty pro obchodní kontext. Professional Communication: Business Writing and Storytelling je online krátký kurz od The Economist navržený tak, aby pomohl profesionálům v podnikání přilákat a oslovit široké publikum v různých písemných formátech. Tento šestitýdenní kurz založený na redakční praxi novin nabízí sebereflexivní cestu řemeslem a účelem psaní a vyprávění příběhů a vybaví vás důvěrou pro komunikaci s partnery a zaměstnanci. Přístupný přístup ke gramatice „nástroje, nikoli pravidla“ odemyká praktické dovednosti pro vytváření soudržných vět a odstavců a ukazuje, jak prvky jako výběr slov, interpunkce a struktura mohou maximalizovat dopad a srozumitelnost. Prozkoumáte také způsoby, jak přesně získávat informace, naučíte se posilovat argumenty pomocí vizualizací dat a odhalíte metody pro konstruktivní úpravy a úpravy založené na spolupráci.

    • Florence, Itálie

    Plný úvazek

    1 semestr

    Na kampusu

    Angličtina

    • Alicante, Španělsko

    Plný úvazek

    1 semestr

    Na kampusu

    Španělština, Angličtina

    Kombinujte volitelné předměty (STEM, humanitní vědy, sociální vědy) v angličtině nebo španělštině pro váš hlavní nebo vedlejší obor v kterémkoli z programů University of Alicante s kurzy/kurzy španělštiny. Dva hlavní programy: Zaměřte se na uni a Zaměřte se na španělštinu. Rozhodnete se, zda se chcete soustředit na volitelné předměty a mít jen trochu španělštinu, nebo se raději zaměříte na zdokonalení svých jazykových znalostí a mezikulturních kompetencí pomocí kurzů španělštiny a absolvujete pouze jeden volitelný předmět.

    • Madrid, Španělsko
    • Alcorcón, Španělsko
    • + 3 more

    Plný úvazek

    4 měsíce

    Na kampusu

    Španělština, Angličtina

    Budování pout pro mírovou a udržitelnou euroasijskou komunitu na základě vzájemného poznání: historie, kultura a nové technologie dokonale shrnuje zastřešující téma vytváření spojení v harmonické a trvalé euroasijské komunitě prostřednictvím sdíleného porozumění, čerpajícího z dimenzí historie, kultury a špičkové technologie.

    • Valladolid, Španělsko

    1 semestr

    Na kampusu

    Angličtina

    • Estepona, Španělsko

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    • 's Hertogenbosch, Nizozemsko
    • Breda, Nizozemsko

    Na kampusu

    Angličtina