Keystone logo

7 Kurzy Programy v Hygiena potravin a nápojů 2024

Filtry

Filtry

  • Kurzy
  • Potravinářství a nápojářství
  • Potravinářský a nápojářský průmysl
  • Hygiena potravin a nápojů
Studijní obory
  • Potravinářství a nápojářství (7)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Kurzy Programy v Hygiena potravin a nápojů

    Kurzy mohou překlenout akademickou mezery nebo dodat další znalosti a dovednosti pro ty, kteří již mají kariéru. V závislosti na zaměření studia může trvat šest měsíců až dva roky.

    Jaké jsou kurzy hygieny potravin a nápojů? Cílem těchto kurzů je připravit studenty na práci v různých aspektech jídel a nápojů. Čistota a bezpečnost jsou v této oblasti práce nezbytná a studenti získají dovednosti potřebné pro dokonalou hygienu. Témata mnoha kurzů zahrnují používání bezpečných ingrediencí, praktickou hygienu, bezpečnou manipulaci a skladování potravin a udržení čistoty obslužných prostor, vybavení a náčiní. Některé programy mohou zahrnovat praktickou praxi v laboratorním prostředí nebo v reálném jídelním prostoru.

    Studenti, kteří absolvují kurz hygieny potravin a nápojů, získají dovednosti, jako je organizace, bezpečná manipulace s potravinami a týmová práce. Tyto schopnosti mohou zlepšit pracovní postavení absolventů a pomáhat jim také v jejich osobním životě.

    To se bude lišit od místa na místo, ale mnoho hygienických kurzů je typicky poměrně krátké a levné. Existuje však celá řada faktorů spojených s celkovými náklady, takže studenti by měli přímo kontaktovat školy a požádat o finanční požadavky.

    Tento kurz může studentům pomoci najít práci v různých oblastech, v závislosti na úrovni vzdělání a zkušenostech. Mezi vstupní pozice mohou patřit pomocníci pro přípravu jídla, busser, asistent stánku potravin a pomocníci v kuchyni. Pro ty, kteří mají více zkušeností, tituly práce mohou zahrnovat šéfkuchaře, barmana, provozovatele jídelního stánku, restauračního serveru, kuchaře, sous kuchaře, šéfkuchaře, kuchyňského nadřízeného, ​​kuchaře a manažera jídel a nápojů. Zaměstnavatelé mohou zahrnovat restaurace, bary, hotely, střediska, střediska událostí nebo majitele potravin.

    Tento kurz může být k dispozici na místě v blízkosti vás nebo dokonce online. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.