51 Kurzy Programy v Irsko for 2024

Kurzy Programy v Irsko for 2024Filter
    • Galway, Irsko

    Plný úvazek

    1 semestr

    Na kampusu

    Angličtina

    Studium v zahraničí vám pomůže rozvíjet nové pohledy na to, kdo jste jako umělec, a vidět své umění a sebe novými očima. BCA nabízí pro začínajícího umělce transformační zážitek, který zbavuje hluk, nepořádek a rozptýlení každodenního městského života, aby umožnil větší zkoumání kreativity. Studenti obvykle během semestru absolvují 5 kurzů, z nichž každý má 3 kredity. Každý student dostane velký prostor studia, ke kterému má během programu přístup 24/7.

    • Dublin, Irsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Program na DCU Pre-Masters je pro non-rodilí mluvčí angličtiny, kteří se chtějí připravit se na magisterský program v Dublin City University. IFP pomáhá studentům k dosažení anglické jazykové dovednosti potřebné pro postgraduální programy DCU, připravuje studenty k úpravě k vysokoškolskému vzdělávání, a umožňuje jim ochutnat moduly z magisterského studia chtějí pokračovat ...

    • Los Angeles, Spojené státy americké
    • Birmingham, Spojené království
    • + 42 more

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Pro Tools byl vyvinut skupinou zvukových inženýrů ven na rostoucí potřebu softwarového programu, který by mohl replikovat funkce drahé studio zařízení v digitálním prostředí. Vzhledem k jeho rozvoji, tento výkonný digitální audio pracovní stanice začala být průmyslovým standardem mezi zvukovými profesionály.

    • County Cork, Irsko

    Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Atlantic SEAL tým učitelů je nyní nabízí "on-anglický program" pro zájemce, kteří chtějí pokračovat nebo začít používat a zlepšit jejich anglický jazyk, když ve své domovské zemi.

    • Galway, Irsko
    • Westport, Irsko

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    GMIT nabízí celou řadu účetních programů z technik úrovně až po postgraduální úrovni, a nyní nabízí vám možnost dokončit ACCA (Association ...

    • North City, Irsko

    Na kampusu

    Angličtina

    Vzhledem k tomu, že program Obecné angličtiny je hodnocen pomocí Cambridge Preliminary English Test (PET), First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) formátů zkoušky, je tento program vhodný pro studenty, kteří se chtějí připravit na jednu z těchto Cambridge English zkoušky a zároveň rozvíjet své všestranné jazykové dovednosti.

    • Thomas Street, Irsko

    Na kampusu

    Angličtina

    Naše kurzy obecné angličtiny vám pomohou zlepšit vaši schopnost komunikovat v angličtině a umožní vám pracovat nebo studovat v anglicky mluvících zemích a / nebo prostředích.

    • Cork, Irsko

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento kurz je navržen tak, aby prohloubil znalosti studentů v navrhování, vývoji, integraci a testování softwaru pomocí programování GUI, objektově orientovaného programování, HTML, CSS a WordPress. Student se naučí, jak vyrábět komerčně životaschopný software pomocí učení a aplikace moderních metodik vývoje softwaru a modelovacích nástrojů.

    • Blackrock, Irsko

    Na kampusu

    Angličtina

    Už jste někdy hráli hru a říkali si: „Mohl jsem vytvořit lepší hru“? Máte cit pro kreslení a skicování? V tomto kurzu se naučíte, jak využít designové a softwarové nástroje herního designu k vytváření nových herních zážitků.

    • Dublin, Irsko

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento Pre-University kurz počítačové vědy poskytuje příležitost trénovat na obohacující kariéru v IT průmyslu. Studenti si osvojí dovednosti v oblasti navrhování, vytváření a údržby webových stránek, databází a počítačových sítí a základů počítačového programování pomocí Java, C #, PHP, Javascript a Visual Basic pomocí Visual Studio, softwarové architektury a technické podpory.

    • Athlone, Irsko

    Na kampusu

    Angličtina

    Nabízíme vám rámec a příručku, včetně podkladů pro osmitýdenní kurz osobního rozvoje, který byl doručen a ověřen různými skupinami a organizacemi a zahrnuje sebeúctu, efektivní komunikační dovednosti a školení asertivity.

    • Coolock, Irsko

    Angličtina

    Social Media Influencer je uživatel sociálních médií, který získal důvěryhodnost v konkrétním odvětví. Mají přístup k velkému publiku a mohou na základě své autenticity přesvědčit ostatní.

    • Dublin, Irsko

    Na kampusu

    Angličtina

    Jste ve svém životě v „bodu obratu“, fascinují vás lidé a jejich zaškrtnutí Jste dobrým posluchačem? Mysleli jste někdy na poradenství a / nebo psychoterapii jako na profesi ?.

    • Online Ireland

    Poloviční úvazek

    4 týdnů

    Dálkové studium

    Angličtina

    Objevte středověké Irsko pomocí Book of Kells, rukopisu z 9. století, který obsahuje čtyři evangelia nového zákona.

    • Adelaide, Austrálie
    • Brisbane, Austrálie
    • + 64 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    168 hodin

    Dálkové studium

    Angličtina

    Nabízíme pouze jeden kurz, protože chceme, aby všichni naši studenti měli nejlepší přístup k globálním příležitostem TEFL. Jsme jediným poskytovatelem kurzu TEFL na světě, který získal oficiální uznání od vládních organizací, které jsou zadávány v USA i ve Velké Británii.