Kurzy Kulinářské umění - Kurzy Kulinářské umění hledejte zde!

Kurzy Kulinářské umění - Zde naleznete kurzy Kulinářské umění

Kulinářské umění

Kulinářské umění programy poskytují studentům možnost naučit se připravit potraviny. Tyto kurzy mohou být tak rozsáhlé, jak byste chtěli, aby byly, nebo velmi jednoduchý. .

Co je kurz Kulinářské umění?

Studenti v programu kulinářské umění se naučí připravovat jídlo a dozvědět se o bezpečnosti potravin. Studenti se naučí, jak udělat recepty, stejně jako, jak vytvořit své vlastní.

Jaké jsou výhody účasti na kurzu v kulinářské umění?

Tento program učí studenty vařit, připravovat je pro práci v řadě restaurací. To může pomoci individuální pokročit v jeho nebo její kariéry.

Kolik to stojí, aby se kurz v kulinářské umění?

Náklady na gastronomický program se výrazně liší, na základě školy.Program může zahrnovat jednu nebo čtyři roky vzdělávání.

Jaké jsou požadavky na kurz v kulinářské umění?

Zápis je založena na individuální 's aplikací. V některých případech, které mají maturitu, je vše, co 's potřebovali. V jiných případech může škola stanovit další požadavky.

Jaké Kariéra zlepšení můžete očekávat s Course v kulinářské umění?

Profesionální kuchyňské dveře budou otevřeny studentům získání tohoto typu vzdělání.

Proč se on-line kurz v kulinářské umění?

On-line kurzy mohou usnadnit student získat své kurzy kompletní rychleji. To také umožňuje studentům pokračovat v práci při získávání jeho nebo její vzdělání.

Kde se kurz v kulinářské umění?

Odborné školy jsou k dispozici, stejně jako mnoho škol a univerzit.

Jak se přihlásit do kurzu v kulinářské umění?

Hledat na programu níže a kontaktujte přijímací kancelář školy vašeho dítěte přímo vyplněním formuláře níže.

Čtěte více

Profesionální pečivo a cukrovinky

Culinary Institute Kul IN
Campus forma Denní studium 2 měsíců March 2019 Chorvatsko Sisak

Tento intenzivní dvouměsíční kurz v moderním pečiva a cukrárnách je navržen tak, aby poskytl studentům pevný základ a pokročilé techniky pro aspirace na cukrářské kuchaře. Malé velikosti tříd umožňují našim zkušeným profesorům-kuchaři dát studentům spoustu individuální pozornosti a individuální zpětné vazby. Studenti tráví 80% času ve třídě a získávají praktické praktické zkušenosti v kuchyni. Kurz zahrnuje pekařské a cukrářské výrobky, sladké a slané pečivo, stejně jako základní italské a francouzské pečivo. Kromě toho jsou studenti seznámeni s párovým vínem a řízením obchodu a mohou se rozhodnout pro absolvování stáže v elitní restauraci, hotelu nebo cukrárně.

[+]

Široká škála cukrářských výrobků, které se dostaly na trh, vytvořila potřebu studovat sladkosti a dezerty jako vlastní entitu v kulinářském umění. Vzhledem k tomu, že klasické cukrářské techniky se vyvinuly s moderní technologií, která nyní vytváří gastronomický svět, tato sladká kulinářská větev nabízí rozsáhlý studijní materiál. Vzhledem k rostoucí popularitě a poptávce po vyškolených profesionálů v této oblasti vytvořil Culinary Institute Kul IN profesionální cukrářský program pro moderní cukrovinky.

Objevte vaši vášeň k gastronomii prostřednictvím sítě studentů Kul IN .

Další informace o kurzu:Plán lekcí: 5 hodin denně, pondělí až pátekJazyk: chorvatština a / nebo angličtinaMateriály pro učení a čtení (digitální): poskytl Kul INUniformy: zajišťuje společnost Kul IN... [-]

Profesionální kuchařské kurzy

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus forma Denní studium Kombinované 1 - 8 týdnů Přihlašování započato Thajsko Bangkok + 1 více

Nabízíme školící programy v angličtině pro začátečníky i zkušené kuchařské profesionály. Můžeme vás vzít z místa, kde jste nyní k vyšším úrovním kulinářských dovedností jistě. [+]

Mezinárodní kuchařské programy

"Naučte se vařit jako thajský šéfkuchař"

Nabízíme školící programy v angličtině pro začátečníky i zkušené kuchařské profesionály. Můžeme vás vzít z místa, kde jste nyní k vyšším úrovním kulinářských dovedností jistě.

Kuchařská škola

Školení pro jachtářské kuchaře, nové začínající restaurace a ti, kteří se chtějí naučit vařit thajské jako thajské.

Naše akademie

Naše profesionální kuchařské učebny jsou nové a plně klimatizované. Každý šéfkuchař má vlastní výcvikovou stanici s plynovými fritézy, přípravnou žulovou miskou, umyvadlem a jídelním prostorem. Na čele výcviku je stanicí demonstrační stanice instruktora, kde jsou všechny recepty připravovány a předvedeny šéfkuchařem.... [-]


Francouzské pečivo

Ecole Ritz Escoffier
Campus forma Denní studium 3 dny March 2019 Francie Paris

Pokročilé vzdělávací programy určené pro zavedené pekařské a cukrářské profesionály. [+]

Pokročilé vzdělávací programy určené pro zavedené pekařské a cukrářské profesionály.

Doba trvání: 3 dnyPočet hodin: 21 hodinCena: 1.500 € (s DPH)

Osvědčení se uděluje stážistu na konci každého tréninku.

Zasedání se uskuteční za podmínky, že jsou zaregistrováni alespoň 4 studenti.

Regionální francouzské speciality a viennoiseries

Šance na ochutnat výlet po Francii a objevit tajemství, aby se dokonalé viennoiseries

Cíle kurzuObjevte a připravte regionální speciality z celé FrancieMaster hnětení, skládání, tvarování a chlebaPochopte proces fermentaceNa programuKlasické a moderní regionální specialityViennoiseries, klasický a luxusní stylPřenosné koláče a sušenky... [-]

Krátký kurz vaření pro zdraví ve Francii: z pole až na talíř

UniLaSalle
Campus forma Denní studium 4 - 8 týdnů May 2019 Francie Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 více

Krátký kurz vaření pro zdraví ve Francii: Od pole k Plate [+]

Krátký kurz vaření pro zdraví ve Francii: Od pole k Plate Cíle

Podílet se na intenzivní, interdisciplinární program, který kombinuje kulinářské umění, zdravotní vědy a odbornou praxi při objevování francouzské produkci udržitelné potravin.

Získat praktické, mezinárodní zkušenosti a zároveň vydělávat vysokoškolské kreditů. Ponořte se do francouzské kultury.

Termíny

On Campus Program: 17. května - 16 června 2017 Internship Program: 19. června - 19 července 2017

Požadavky na přijetí

Junioři, senioři nebo magisterských studentů v Life Sciences, zemědělství, potravinářství, výživa, veřejné zdraví, atd Dietetics od akreditované instituce.... [-]


Italské kurzy vaření

Accademia Leonardo Salerno
Campus forma March 2019 Itálie Salerno

Accademia Leonardo zahájila projekt s názvem Cucina di Classe. Projekt zahrnuje kurz s italskými lekcemi, které se konají ráno, po kterých následují kurzy vaření, které učí šéfkuchaři, kteří mají zkušenosti na národní i mezinárodní úrovni. [+]

Cucina di Classe

Accademia Leonardo zahájila projekt s názvem Cucina di Classe. Projekt zahrnuje kurz s italskými lekcemi, které se konají ráno, po kterých následují kurzy vaření, které učí šéfkuchaři, kteří mají zkušenosti na národní i mezinárodní úrovni./>

Kurz se koná od pondělí do pátku od 9:00 do 14:30 a je rozdělen na dvě části: od 9:00 do 11:00 navštívíte italský kurz na Accademia Leonardo, který se zaměří na odbornou slovní zásobu používanou v kuchyni .

Proběhne 15minutová přestávka, pak se ve třídě vaření uskuteční od 11:15 do 14:15 na Accademia

Leonardova kuchyně. Během kurzu budou mít studenti možnost poznat základní techniky italské kuchyně.... [-]


PAN-ASIAN KULINÁRNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

Thai Chef School
Campus forma Denní studium 7 týdnů June 2019 Thajsko Bangkok

Pro ty, kteří se chtějí naučit základní kulinářské dovednosti a nejoblíbenější thajské, čínské a japonské pokrmy. [+]

Profesionální - Intenzivní - Autentické

Akreditováno thajským ministerstvem školství

Pro ty, kteří se chtějí naučit základní kulinářské dovednosti a nejoblíbenější thajské, čínské a japonské pokrmy.

INTERNSHIPS

Tento intenzivní sedmýdenní tréninkový program je určen k tomu, aby představil Thais i mezinárodní studenty základním kulinářským dovednostem a aby učil studenty nejpopulárnější thajské, čínské a japonské pokrmy. Tento kurz je vyučován především v angličtině. Po dokončení studia mohou studenti volit pracovat jako stážisté v resortu / hotelu po dobu až tří měsíců. Jedná se o placenou stáž. Stáže nejsou povinné. Pomoc studentům s úspěšným absolvováním tohoto kurzu je zdarma poskytována. Třídy jsou malé a je zde spousta osobní pozornosti.... [-]


Artisan Pasta 1 týdenní program

Manuelina Culinary
Campus forma Denní studium 1 týden April 2019 Itálie Brescia

Těstoviny se stávají opakujícími se položkami restauračních menu po celém světě, bez ohledu na orientaci restaurace. Pro spotřebitele jsou těstoviny zdravou a chutnou nabídkou jídel a pro kuchaře to představuje značné zisky a pokrm, který nemá žádné omezení, takže je vždy snadný a flexibilní. Každý den nabízí kompletní hands-on lekce, kde se studenti naučí regionalismus, pochopit, odkud pocházejí těstoviny, a proto si mohou vybrat vhodné koření a omáčky pro všechny těstoviny, které používají. [+]

přehled programu

Těstoviny se stávají opakujícími se položkami restauračních menu po celém světě, bez ohledu na orientaci restaurace. Pro spotřebitele jsou těstoviny zdravou a chutnou nabídkou jídel a pro kuchaře to představuje značné zisky a pokrm, který nemá žádné omezení, takže je vždy snadný a flexibilní. Každý den nabízí kompletní hands-on lekce, kde se studenti naučí regionalismus, pochopit, odkud pocházejí těstoviny, a proto si mohou vybrat vhodné koření a omáčky pro všechny těstoviny, které používají. Kurz zahrnuje všechny výrazné přípravky: sušené těstoviny, plněná čerstvá těstoviny, noky, rýže a rizoto. Všechny pokrmy budou navrženy porovnáním tradiční verze receptury s kreativní reinterpretací šéfkuchaře, aby byly ještě chutnější a příjemnější esteticky. Tento týden je barevný bufet jednoho z nejcennějších položek menu v Itálii.... [-]


Předmět: Komerční vaření a zahraniční loď

Culinary Tech Center
Campus forma Denní studium Kombinované 6 - 9 měsíců Přihlašování započato Spojené státy americké New York White Plains + 2 více

V Culinary Tech Center připravujeme studenty na odměňování kariéry v kulinárním umění. Spojením teorie komerční kuchyně s praktickým školením v průmyslových standardních kuchyní jsme schopni pomáhat budoucím profesionálním kuchařům učit se dovednostem potřebným pro soutěžení o vstupní zaměstnání v kulinářské oblasti. [+]

Přehled

V Culinary Tech Center připravujeme studenty na odměňování kariéry v kulinárním umění. Spojením teorie komerční kuchyně s praktickým školením v průmyslových standardních kuchyní jsme schopni pomáhat budoucím profesionálním kuchařům učit se dovednostem potřebným pro soutěžení o vstupní zaměstnání v kulinářské oblasti.

Komerční vaření Plus Externship: 600 hodin

Se zaměřením na hands-on učení, program Commercial Cooking Plus Externship zdůrazňuje praktickou stránku komerční přípravy jídla. Absolventi tohoto programu jsou dobře připraveni na kariéru v restauracích, korporátních a jiných odděleních stravovacích služeb a na vstupních pozicích, včetně přípravu kuchaře, linek nebo kuchařky. Požadované kurzy pro program Commercial Cooking Plus Externship jsou následující:... [-]


Italská kurz vaření

In Florence Academy
Campus forma Denní studium Kombinované 1 - 20 týdnů Přihlašování započato Itálie Florence + 1 více

Italská kurz vaření zaměřit především na toskánské kuchyně a na konci každé lekce je ochutnávka relace. [+]

Italská kuchyně - základní kurz

The Základní Italská kurz vaření spočívá v přípravě kompletního italské menu (2 typická italská jídla + 1 dezert). Italská kurz vaření zaměří zejména na toskánskou kuchyni a na konci každé lekce je ochutnávka relace.

Základní vlastnosti předmětu: Lekce (za týden) 5: Cvičení v týdnu (dva vaření sezení, každé úterý a čtvrtek odpoledne) 1 lekce = 50 minut Úrovně Vstupní: 0-9 Doba trvání: od 1 do 12 týdnů K dispozici také v angličtině. Cena kurzu (za týden): 70 Eur Zápisné: Ne bude Zápisné se vyměří, pokud je student zapsán do kurzu italštiny. Pokud student zapíše se do tohoto kurzu, aniž by jazykový kurz bude existovat € 15 podléhají vratná zápisné. To € 15 Poplatek za musí být vyplacena pouze jednou měla student zapsat do více než jednoho dalšího předmětu (tj zapíše do Cucina Italiana, Storia dell'arte, atd.) Italská kuchyně - profesionální hřiště ... [-]

Domácí profesionální program

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus forma Kombinované 3 měsíců October 2019 Spojené arabské emiráty Dubai

Program Home Professional je tříměsíční program, který pomáhá studentům, kteří vykonávají práci na plný úvazek nebo se nemohou účastnit programu kulinářského vzdělávání na plný úvazek, ale kteří mají rádi řemeslo a chtějí se věnovat kulinářské kariéře. [+]

Program Home Professional je tříměsíční program, který pomáhá studentům, kteří vykonávají práci na plný úvazek nebo se nemohou účastnit programu kulinářského vzdělávání na plný úvazek, ale kteří mají rádi řemeslo a chtějí se věnovat kulinářské kariéře. Klíčové rysy programu jsou: • Program je dodáván prostřednictvím 40 intenzivních tříd, 3x týdně večer.

• Zkrácený program je odvozen z odborného programu a pokrývá mnoho stejných technik vaření, které jsou obsaženy v odborných programech na plný úvazek.

• Program se zaměřuje na výuku všech základních technik pro vaření a manipulaci s potravinami a připravuje studenty, aby se stali profesionálními kuchaři vhodnými pro vstupní pozice (commis) v každé restaurační kuchyni po celém světě.... [-]


Kurz na italské pečivo

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus forma Denní studium 3 týdnů May 2019 Itálie Turin

Program kurzu nabízí ukázkové hodiny držené profesionálními kuchařkami, majiteli zmrzliny a mistrem Chocolatier, které instruovala italská cukrářská federace. [+]

Kurz na italské pečivo

Tři týdny teoretických a praktických lekcí a možnost trénovat jako profesionální italské pečivo.

ICIF vytvořil kurz italského pečiva ve spolupráci s italským cukrárnou, zmrzlinou a čokoládovou federací .

Program kurzu nabízí ukázkové hodiny držené profesionálními kuchařkami, majiteli zmrzliny a mistrem Chocolatier, které instruovala italská cukrářská federace. Témata kurzu se zaměřují na přípravu italského cukrářského a cukrářského italského umění, od základního těsta, až po italské krémy, na malé pečivo, s pohledem na regionální tradiční sladkosti a moderní tvůrčí dezerty, design dortu a ruční čokoládu metody temperování, ozdoby s čokoládou a lekcemi zmrzliny. Školení je doplněno vzdělávacími návštěvami firem cukrovinek. Kurz je v italštině a učitelé jsou podporováni tlumočníkem v anglickém jazyce .... [-]


Velké diplome

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus forma Denní studium Přihlašování započato Kanada Ottawa

GRAND DIPLÔME® se získává, když student úspěšně dokončí kurzy základních, středních a vyšších oborů kuchyně a pečiva. Kromě toho si student obdrží diplom z kuchyně a diplom z cukrářských výrobků. Student také obdrží certifikát pro každý úspěšně dokončený kurz. [+]

GRAND DIPLÔME® se získává, když student úspěšně dokončí kurzy základních, středních a vyšších oborů kuchyně a pečiva. Kromě toho si student obdrží diplom z kuchyně a diplom z cukrářských výrobků. Student také obdrží certifikát pro každý úspěšně dokončený kurz.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® kombinuje kuchyňské a cukrářské programy: Diplome de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 každoročně přijímá: leden, duben, červen, říjen

[-]

Francouzský cukrářský areál

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus forma Denní studium 2 měsíců March 2019 Francie Yssingeaux

Vždy jste se chtěli dozvědět tajemství francouzského pečiva? Ducasse Education vám dává příležitost absolvovat intenzivní 2měsíční program, abyste se seznámili se všemi základními technikami francouzského cukrářského umění. [+]

Objevte a naučíte se základy tradičního francouzského cukrářského umění prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Od přípravy základních těst a krémů až po vytvoření dezertů se naučíte základní techniky profesionála. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe s cílem optimalizovat výuku, dosáhnout efektivního učení a poskytnout personalizované sledování.

Typ třídy90% hands-on10% teorieModulyZákladní pečivo, těstoviny a koláče Choux pečivoListové těstoSušené těstové pečivoChléb a vínoČokoládaModerní entremetyPříprava bufetu a závěrečná zkouškaDoba trvání... [-]

Název Gastronomica Technické Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus forma Kombinované 3 měsíců February 2019 Španělsko Castellón de la Plana

Učební osnovy této hlavy je založený na téměř výlučné učení kuchyně. Mezi klasické techniky budou studovány a nejvíce avantgardní tvorba. To vše pro dokonalé zpracování suroviny z předběžného vývoje až po dokončení pokrmu. Program bude trvat po dobu 3 měsíců. [+]

titrace datKvalifikace: Expert NázevZaměřené na: Profesionálové, kteří chtějí obnovit zvýšit svou kariéru s trénink na nejvyšší úrovniDoba trvání: 3 měsíce (únor 18 až 18. května)Celkem hodin: 240hKreditů: 17 ECTSCena: 2200 €Učil: pondělí a úterýV jazycích: španělštiněTo je vyučován v: Castellón (Španělsko)představení

Ponoří do technického

Učební osnovy této hlavy je založený na téměř výlučné učení kuchyně. Mezi klasické techniky budou studovány a nejvíce avantgardní tvorba. To vše pro dokonalé zpracování suroviny z předběžného vývoje až po dokončení pokrmu. Program bude trvat po dobu 3 měsíců.

Tým z nejlepších... [-]


Samozřejmě v gastronomii a vaření (kulinářské samozřejmě)

International Career Institute
Online forma Denní studium Kombinované Přihlašování započato Spojené království London

ICI stravování a vaření samozřejmě změní svou vášeň do velmi uspokojující profesi! Mnoho lidí zahrnovaly stravování ve své pravidelné činnosti, jestli k podpoře osobní nebo profesní vztahy. [+]

ICI se catering a kurz vaření změní svou vášeň do velmi uspokojující profesi! Mnoho lidí zahrnovaly stravování ve své pravidelné činnosti, jestli k podpoře osobní nebo profesní vztahy. Kromě toho, že je třeba mít jídlo postaráno odborníkem je nutností v několika příležitostech. Z tohoto důvodu bude vždy existovat místa pro kvalifikované kulinářský odborník jako vy!

Osnova kurzu Komerční Kuchařka - Identifikovat a připravit maso Komerční Kuchařka - plán a připravovat jídlo pro bufety Komerční Kuchařka - Připravit a vařit drůbež a zvěřina Komerční Kuchařka - Připravit a Cook mořské plody Komerční Kuchařka - Připravte předkrmů a salátů Komerční Kuchařka - Připravit teplých i studených dezertů Komerční Hotová jídla - připravte pečivo, koláče a kvasinek zboží Komerční Kuchařka - Připravte si sendviče Komerční Kuchařka - Připravit Polévky Komerční Kuchařka - Připravte akcie a omáčky Komerční Kuchařka - Připravte zelenina, vejce a jiné moučné nádobí Stravovací obchodní praktiky catering pro zaměstnanost Lidský potravin a výživy Kitchen & Food Řízení Plánování menu Nápoje Rozsah a povaha menz Kariérní vyhlídky ... [-]