Filter
Kurzy
Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Kurzy Kulinářské umění - Zde naleznete kurzy Kulinářské umění

Kulinářské umění programy poskytují studentům možnost naučit se připravit potraviny. Tyto kurzy mohou být tak rozsáhlé, jak byste chtěli, aby byly, nebo velmi jednoduchý. .

Co je kurz Kulinářské umění?

Studenti v programu kulinářské umění se naučí připravovat jídlo a dozvědět se o bezpečnosti potravin. Studenti se naučí, jak udělat recepty, stejně jako, jak vytvořit své vlastní.

Jaké jsou výhody účasti na kurzu v kulinářské umění?

Tento program učí studenty vařit, připravovat je pro práci v řadě restaurací. To může pomoci individuální pokročit v jeho nebo její kariéry.

Kolik to stojí, aby se kurz v kulinářské umění?

Náklady na gastronomický program se výrazně liší, na základě školy.Program může zahrnovat jednu nebo čtyři roky vzdělávání.

Jaké jsou požadavky na kurz v kulinářské umění?

Zápis je založena na individuální 's aplikací. V některých případech, které mají maturitu, je vše, co 's potřebovali. V jiných případech může škola stanovit další požadavky.

Jaké Kariéra zlepšení můžete očekávat s Course v kulinářské umění?

Profesionální kuchyňské dveře budou otevřeny studentům získání tohoto typu vzdělání.

Proč se on-line kurz v kulinářské umění?

On-line kurzy mohou usnadnit student získat své kurzy kompletní rychleji. To také umožňuje studentům pokračovat v práci při získávání jeho nebo její vzdělání.

Kde se kurz v kulinářské umění?

Odborné školy jsou k dispozici, stejně jako mnoho škol a univerzit.

Jak se přihlásit do kurzu v kulinářské umění?

Hledat na programu níže a kontaktujte přijímací kancelář školy vašeho dítěte přímo vyplněním formuláře níže.

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:

58 Výsledky v Kulinářské umění

Culinary Institute Kul IN

Pokud chcete realizovat svou vášeň pro gastronomii, rozvíjet odborné dovednosti prostřednictvím komplexních kurzů a stáží a zažít Evropu při získávání své vysněné kariéry ... [+]

Pokud chcete realizovat svou vášeň pro gastronomii , rozvíjet odborné dovednosti prostřednictvím komplexních kurzů a stáží a zažít Evropu při získávání své vysněné kariéry , tento program je pro vás.

V tomto novém mezinárodním kulinářském programu budou mít studenti po dvou měsících studia kulinářského umění v Kul IN pokračovat ve vzdělávání na Business and Hotel Management School v Lucernu ve Švýcarsku.

V rámci dvouměsíčního kulinářského programu na Kul IN se studenti naučí základní kulinářské techniky , práci s různými ingrediencemi a potravinami, naučí se pracovat s profesionálním vybavením, připravují a la carte jídla a vytvářejí menu. V průběhu programu získají studenti dovednosti potřebné k tomu, aby se v profesionální kuchyni daří.... [-]

Chorvatsko Sisak
October 2019
Denní studium
8 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Bangkok Thai Cooking Academy

Nabízíme školící programy v angličtině pro začátečníky i zkušené kuchařské profesionály. Můžeme vás vzít z místa, kde jste nyní k vyšším úrovním kulinářských dovedností j ... [+]

Mezinárodní kuchařské programy

"Naučte se vařit jako thajský šéfkuchař"

Nabízíme školící programy v angličtině pro začátečníky i zkušené kuchařské profesionály. Můžeme vás vzít z místa, kde jste nyní k vyšším úrovním kulinářských dovedností jistě.

Kuchařská škola

Školení pro jachtářské kuchaře, nové začínající restaurace a ti, kteří se chtějí naučit vařit thajské jako thajské.

Naše akademie

Naše profesionální kuchařské učebny jsou nové a plně klimatizované. Každý šéfkuchař má vlastní výcvikovou stanici s plynovými fritézy, přípravnou žulovou miskou, umyvadlem a jídelním prostorem. Na čele výcviku je stanicí demonstrační stanice instruktora, kde jsou všechny recepty připravovány a předvedeny šéfkuchařem.... [-]

Thajsko Bangkok
Přihlašování započato
Denní studium
Kombinované
1 - 8 týdnů
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Thai Chef School

Pro ty, kteří se chtějí naučit základní kulinářské dovednosti a nejoblíbenější thajské, čínské a japonské pokrmy. ... [+]

Profesionální - Intenzivní - Autentické

Akreditováno thajským ministerstvem školství

Pro ty, kteří se chtějí naučit základní kulinářské dovednosti a nejoblíbenější thajské, čínské a japonské pokrmy.

INTERNSHIPS

Tento intenzivní sedmýdenní tréninkový program je určen k tomu, aby představil Thais i mezinárodní studenty základním kulinářským dovednostem a aby učil studenty nejpopulárnější thajské, čínské a japonské pokrmy. Tento kurz je vyučován především v angličtině. Po dokončení studia mohou studenti volit pracovat jako stážisté v resortu / hotelu po dobu až tří měsíců. Jedná se o placenou stáž. Stáže nejsou povinné. Pomoc studentům s úspěšným absolvováním tohoto kurzu je zdarma poskytována. Třídy jsou malé a je zde spousta osobní pozornosti.... [-]

Thajsko Bangkok
June 2019
Denní studium
7 týdnů
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo zahájila projekt s názvem Cucina di Classe. Projekt zahrnuje kurz s italskými lekcemi, které se konají ráno, po kterých následují kurzy vaření, které u ... [+]

Cucina di Classe

Accademia Leonardo zahájila projekt s názvem Cucina di Classe. Projekt zahrnuje kurz s italskými lekcemi, které se konají ráno, po kterých následují kurzy vaření, které učí šéfkuchaři, kteří mají zkušenosti na národní i mezinárodní úrovni./>

Kurz se koná od pondělí do pátku od 9:00 do 14:30 a je rozdělen na dvě části: od 9:00 do 11:00 navštívíte italský kurz na Accademia Leonardo, který se zaměří na odbornou slovní zásobu používanou v kuchyni .

Proběhne 15minutová přestávka, pak se ve třídě vaření uskuteční od 11:15 do 14:15 na Accademia

Leonardova kuchyně. Během kurzu budou mít studenti možnost poznat základní techniky italské kuchyně.... [-]

Itálie Salerno
Culinary Tech Center

V Culinary Tech Center připravujeme studenty na odměňování kariéry v kulinárním umění. Spojením teorie komerční kuchyně s praktickým školením v průmyslových standardních ... [+]

Přehled

V Culinary Tech Center připravujeme studenty na odměňování kariéry v kulinárním umění. Spojením teorie komerční kuchyně s praktickým školením v průmyslových standardních kuchyní jsme schopni pomáhat budoucím profesionálním kuchařům učit se dovednostem potřebným pro soutěžení o vstupní zaměstnání v kulinářské oblasti.

Komerční vaření Plus Externship: 600 hodin

Se zaměřením na hands-on učení, program Commercial Cooking Plus Externship zdůrazňuje praktickou stránku komerční přípravy jídla. Absolventi tohoto programu jsou dobře připraveni na kariéru v restauracích, korporátních a jiných odděleních stravovacích služeb a na vstupních pozicích, včetně přípravu kuchaře, linek nebo kuchařky. Požadované kurzy pro program Commercial Cooking Plus Externship jsou následující:... [-]

Spojené státy americké New York White Plains
Přihlašování započato
Denní studium
Kombinované
6 - 9 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Intenzivní dvouměsíční program pro seznámení se se všemi základními a zpracovanými technikami čokolády a cukrářských umění. ... [+]

Zvládněte základy čokolády a cukrářských výrobků prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Naučíte a aplikujete základní odborné techniky pro výrobu čokolády, cukrovinek, pečiva na bázi čokolády a uměleckých kusů. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe s cílem optimalizovat výuku, dosáhnout efektivního učení a poskytnout personalizované sledování.

Typ třídy80% hands-on20% teorieModulyČokoládaCukrovinkyČokoládové pečivoUmělecké čokoládové a cukrové kouskyPříprava bufetu a závěrečná zkouškaDoba trvání... [-]
Francie Yssingeaux
May 2019
Denní studium
2 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
In Florence Academy

Italská kurz vaření zaměřit především na toskánské kuchyně a na konci každé lekce je ochutnávka relace. ... [+]

Italská kuchyně - základní kurz

The Základní Italská kurz vaření spočívá v přípravě kompletního italské menu (2 typická italská jídla + 1 dezert). Italská kurz vaření zaměří zejména na toskánskou kuchyni a na konci každé lekce je ochutnávka relace.

Základní vlastnosti předmětu: Lekce (za týden) 5: Cvičení v týdnu (dva vaření sezení, každé úterý a čtvrtek odpoledne) 1 lekce = 50 minut Úrovně Vstupní: 0-9 Doba trvání: od 1 do 12 týdnů K dispozici také v angličtině. Cena kurzu (za týden): 70 Eur Zápisné: Ne bude Zápisné se vyměří, pokud je student zapsán do kurzu italštiny. Pokud student zapíše se do tohoto kurzu, aniž by jazykový kurz bude existovat € 15 podléhají vratná zápisné. To € 15 Poplatek za musí být vyplacena pouze jednou měla student zapsat do více než jednoho dalšího předmětu (tj zapíše do Cucina Italiana, Storia dell'arte, atd.) Italská kuchyně - profesionální hřiště ... [-]
Itálie Florence
Přihlašování započato
Denní studium
Kombinované
1 - 20 týdnů
Kampus
Přečtěte si více v češtině
SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Profesionální kuchyňský program trvá 3 měsíce a je určen pro začátečníky, kteří hledají mezinárodní standard, profesionální program vaření. Získejte diplom na úrovni II z ... [+]

Profesionální kuchyňský program

Profesionální kuchyňský program trvá 3 měsíce a je určen pro začátečníky, kteří hledají mezinárodní standard, profesionální program vaření.

Po úspěšném absolvování programu obdrží studenti diplom Level II z města a spolků v Londýně a ověřenou certifikaci od KHDA (Dubaj)

Program Profesionální kuchyně se zaměřuje na výuku všech základních technik pro vaření a manipulaci s potravinami a připravuje studenty, aby se stali profesionálními kuchaři vhodnými pro vstupní pozice (commis) v každé restaurační kuchyni na celém světě. Klíčovými rysy programu jsou: • Studenti utrácejí přibližně 70% svého času učení se kulinářskými technikami (francouzské klasické) se zbytkem programu věnovaným aplikaci těchto získaných dovedností do světové kuchyně.... [-]

Spojené arabské emiráty Dubai
July 2019
Denní studium
3 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Le Cordon Bleu Ottawa

Le Cordon Bleu již více než století umožnilo ambiciózním kulinářským profesionálům změnit své ambice na skutečnost. Ačkoli mnozí studenti Le Cordon Bleu už mají některé ... [+]

Gurmánské krátké kurzy

Le Cordon Bleu již více než století umožnilo ambiciózním kulinářským profesionálům změnit své ambice na skutečnost. Ačkoli mnozí studenti Le Cordon Bleu již mají nějaký kulinářský zážitek, velké množství pochází z různých akademických oborů a profesního zázemí . Někteří chtějí začít novou kariéru a jiní se snaží spojit své zájmy nebo pokročit v jejich současném zaměstnání. Naši studenti usilují o úspěšnou kariéru v širokém spektru oborů, včetně restauračních kuchyní, stravování, řízení restaurací a hotelů, žurnalistiky, poradenství, stravování, styling a vzdělávání.

... [-]
Kanada Ottawa
Přihlašování započato
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Čtyři týdny teoretických a praktických lekcí učitelů, kteří se učí umění učinit italskou zmrzlinu a strategie pro otevření obchodu. Možnost absolvování tréninku u vybraný ... [+]

Kurz o italském želatě

Čtyři týdny teoretických a praktických lekcí učitelů, kteří se učí umění učinit italskou zmrzlinu a strategie pro otevření obchodu. Možnost absolvování tréninku u vybraných řemeslníků.

ICIF vytvořil specifický tréninkový program pro odvětví výroby zmrzliny: Kurz o italském gelu. 4-týdenní trénink kurzu teoretických a praktických lekcí v ústavu, program kurzu vám umožní provádět, prostřednictvím integrovaného přístupu mezi teorií a praktické dovednosti, povolání, které poskytuje neomezené uspokojení, stejně jako osobní a profesní růst v kontextu pravé italské tradice. Prostřednictvím poměrně krátkého tréninku se student naučí od výrobců zmrzliny, promotéra italského artisana gelato, který představí i začátečníky, do světa italského gelu, počínaje organoleptickým složením surovin, aby se učil techniky pro přípravu správně vyvážených zmrzlin, sorbetů a žula, student na konci kurzu dokáže vytvořit a studovat vlastní recept na jakoukoliv chuť zmrzliny, nabízející příchutě odpovídající chuti a místním zvykům jeho vlastní zem. Výcvikový program je doplněn i základními pojmy pro potravinářský průmysl, jako je systém HACCP, koncepce týkající se projektování klasických zmrzlinových salónků nebo ústředního laboratoře pro průmyslovou výrobu, Design koláče související se světem zmrzliny, moderní a inovativní trendy, jako je Gourmet Gelato nebo Natural Gelato, a správné spárování Gelato s vínem a lihovinami.... [-]

Itálie Turin
July 2019
Denní studium
12 týdnů
Kampus
Přečtěte si více v češtině
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Staňte se certifikovaným specialistou, cvičíte v nejlepších společnostech a pracujte na tom, co se vám líbí ... [+]

Popis předmětu vaření a gastronomie

Tento technik v oboru vaření a gastronomie se řídí specifikacemi BOE pro tento výcvik. Naši studenti jsou známí hlavními společnostmi v oboru, kteří je žádají o stáže (a v mnoha případech o pronájmy).

Po absolvování kurzu získáte diplom IEEF, který potvrzuje, že jste uspokojivě absolvovali přípravný kurz pro bezplatnou zkoušku, která vám umožní získat titul "TECHNIKA V KUCHYNĚ A GASTRONOMII" (oficiální kvalifikace odborného vzdělávání schváleného Ministerstvem školství , získané prostřednictvím prezentace na svobodné úřední zkoušky, které jsou svolány v různých autonomních obcích na základě královského nařízení 1538/2006 ze dne 30. prosince 2006, kterým se řídí FP od roku 2007).... [-]

Španělsko Madrid
September 2019
Kampus
Online forma
Přečtěte si více v češtině
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Učební osnovy této hlavy je založený na téměř výlučné učení kuchyně. Mezi klasické techniky budou studovány a nejvíce avantgardní tvorba. To vše pro dokonalé zpracování s ... [+]

titrace datKvalifikace: Expert NázevZaměřené na: Profesionálové, kteří chtějí obnovit zvýšit svou kariéru s trénink na nejvyšší úrovniDoba trvání: 3 měsíce (únor 18 až 18. května)Celkem hodin: 240hKreditů: 17 ECTSCena: 2200 €Učil: pondělí a úterýV jazycích: španělštiněTo je vyučován v: Castellón (Španělsko)představení

Ponoří do technického

Učební osnovy této hlavy je založený na téměř výlučné učení kuchyně. Mezi klasické techniky budou studovány a nejvíce avantgardní tvorba. To vše pro dokonalé zpracování suroviny z předběžného vývoje až po dokončení pokrmu. Program bude trvat po dobu 3 měsíců.

Tým z nejlepších... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
February 2020
Kombinované
3 měsíců
Kampus
Přečtěte si více v češtině
International Career Institute

ICI stravování a vaření samozřejmě změní svou vášeň do velmi uspokojující profesi! Mnoho lidí zahrnovaly stravování ve své pravidelné činnosti, jestli k podpoře osobní ne ... [+]

ICI se catering a kurz vaření změní svou vášeň do velmi uspokojující profesi! Mnoho lidí zahrnovaly stravování ve své pravidelné činnosti, jestli k podpoře osobní nebo profesní vztahy. Kromě toho, že je třeba mít jídlo postaráno odborníkem je nutností v několika příležitostech. Z tohoto důvodu bude vždy existovat místa pro kvalifikované kulinářský odborník jako vy!

Osnova kurzu Komerční Kuchařka - Identifikovat a připravit maso Komerční Kuchařka - plán a připravovat jídlo pro bufety Komerční Kuchařka - Připravit a vařit drůbež a zvěřina Komerční Kuchařka - Připravit a Cook mořské plody Komerční Kuchařka - Připravte předkrmů a salátů Komerční Kuchařka - Připravit teplých i studených dezertů Komerční Hotová jídla - připravte pečivo, koláče a kvasinek zboží Komerční Kuchařka - Připravte si sendviče Komerční Kuchařka - Připravit Polévky Komerční Kuchařka - Připravte akcie a omáčky Komerční Kuchařka - Připravte zelenina, vejce a jiné moučné nádobí Stravovací obchodní praktiky catering pro zaměstnanost Lidský potravin a výživy Kitchen & Food Řízení Plánování menu Nápoje Rozsah a povaha menz Kariérní vyhlídky ... [-]
Spojené království London
Přihlašování započato
Denní studium
Kombinované
Online forma
Přečtěte si více v češtině
Tante Marie Culinary Academy

Kurz Tante Marie 4 Week Essential Skills je jedním z předních světových kuchařských kurzů tohoto typu. ... [+]

Kurz Tante Marie 4 Week Essential Skills je jedním z předních světových kuchařských kurzů tohoto typu.

Během kurzu se studenti naučí řadu základních kulinářských dovedností v několika oblastech kuchyně. Studenti opustí s možností vařit dobré jídlo, pro všechny příležitosti a v jakémkoli prostředí.

K tomuto kurzu je zařazena také cena v úrovni 2 v oblasti bezpečnosti potravin ve stravování spolu s oceněním CTH Level 2 v oblasti kvalifikace v oblasti kulinářských dovedností.

Co se naučíte

Váš kurz bude začínat úvodem do práce v profesionálním kuchyňském prostředí, zahrnujícím praktické dovednostní dovednosti, jako jsou dovednosti s nůžkami, než se přesunete na základy základního kuchařství.... [-]

Spojené království Woking
September 2019
Denní studium
4 týdnů
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Leiths School of Food and Wine

Tato zábavná zabaleno, jeden týden úvod do vaření je ideální pro ty, kteří s vášní pro potraviny a zábavné a je ideální pro ty, kteří míří do šesté formě, nebo do pracovn ... [+]

Tato zábavná zabaleno, jeden týden úvod do vaření je ideální pro ty, kteří s vášní pro potraviny a zábavné a je ideální pro ty, kteří míří do šesté formě, nebo do pracovního světa. Naplněný s praktickými tipy a techniky pro začínající kuchaře a konče zábavné a kreativní vařit off jako studenti dát své nově nalezené schopnosti testu

Vzorové recepty:

Losos pečený s raketou pesto kůry Jehněčí zábaly s harissa zálivkou a tzatziki čokoládová roláda

Co je zahrnuto:

Leiths zástěra Leiths Jak vařit knihu Recept brožura Všechny přísady za předpokladu, a naváží na vás v předstihu Oběd své vlastní tvorby ... [-]
Spojené království London
July 2019
Denní studium
5 dny
Kampus
Přečtěte si více v češtině