Kurzy Kulinářské umění - Kurzy Kulinářské umění hledejte zde!

Kurzy Kulinářské umění - Zde naleznete kurzy Kulinářské umění

Kulinářské umění

Kulinářské umění programy poskytují studentům možnost naučit se připravit potraviny. Tyto kurzy mohou být tak rozsáhlé, jak byste chtěli, aby byly, nebo velmi jednoduchý. .

Co je kurz Kulinářské umění?

Studenti v programu kulinářské umění se naučí připravovat jídlo a dozvědět se o bezpečnosti potravin. Studenti se naučí, jak udělat recepty, stejně jako, jak vytvořit své vlastní.

Jaké jsou výhody účasti na kurzu v kulinářské umění?

Tento program učí studenty vařit, připravovat je pro práci v řadě restaurací. To může pomoci individuální pokročit v jeho nebo její kariéry.

Kolik to stojí, aby se kurz v kulinářské umění?

Náklady na gastronomický program se výrazně liší, na základě školy.Program může zahrnovat jednu nebo čtyři roky vzdělávání.

Jaké jsou požadavky na kurz v kulinářské umění?

Zápis je založena na individuální 's aplikací. V některých případech, které mají maturitu, je vše, co 's potřebovali. V jiných případech může škola stanovit další požadavky.

Jaké Kariéra zlepšení můžete očekávat s Course v kulinářské umění?

Profesionální kuchyňské dveře budou otevřeny studentům získání tohoto typu vzdělání.

Proč se on-line kurz v kulinářské umění?

On-line kurzy mohou usnadnit student získat své kurzy kompletní rychleji. To také umožňuje studentům pokračovat v práci při získávání jeho nebo její vzdělání.

Kde se kurz v kulinářské umění?

Odborné školy jsou k dispozici, stejně jako mnoho škol a univerzit.

Jak se přihlásit do kurzu v kulinářské umění?

Hledat na programu níže a kontaktujte přijímací kancelář školy vašeho dítěte přímo vyplněním formuláře níže.

Čtěte více

Profesionální pečivo a cukrovinky

Culinary Institute Kul IN
Campus forma Denní studium 2 měsíců January 2019 Chorvatsko Sisak

Tento intenzivní dvouměsíční kurz v moderním pečiva a cukrárnách je navržen tak, aby poskytl studentům pevný základ a pokročilé techniky pro aspirace na cukrářské kuchaře. Malé velikosti tříd umožňují našim zkušeným profesorům-kuchaři dát studentům spoustu individuální pozornosti a individuální zpětné vazby. Studenti tráví 80% času ve třídě a získávají praktické praktické zkušenosti v kuchyni. Kurz zahrnuje pekařské a cukrářské výrobky, sladké a slané pečivo, stejně jako základní italské a francouzské pečivo. Kromě toho jsou studenti seznámeni s párovým vínem a řízením obchodu a mohou se rozhodnout pro absolvování stáže v elitní restauraci, hotelu nebo cukrárně.

[+]

Široká škála cukrářských výrobků, které se dostaly na trh, vytvořila potřebu studovat sladkosti a dezerty jako vlastní entitu v kulinářském umění. Vzhledem k tomu, že klasické cukrářské techniky se vyvinuly s moderní technologií, která nyní vytváří gastronomický svět, tato sladká kulinářská větev nabízí rozsáhlý studijní materiál. Vzhledem k rostoucí popularitě a poptávce po vyškolených profesionálů v této oblasti vytvořil Culinary Institute Kul IN profesionální cukrářský program pro moderní cukrovinky.

Objevte vaši vášeň k gastronomii prostřednictvím sítě studentů Kul IN .

Další informace o kurzu:Plán lekcí: 5 hodin denně, pondělí až pátekJazyk: chorvatština a / nebo angličtinaMateriály pro učení a čtení (digitální): poskytl Kul INUniformy: zajišťuje společnost Kul IN... [-]

Profesionální kuchařské kurzy

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus forma Denní studium Kombinované 1 - 8 týdnů Přihlašování započato Thajsko Bangkok + 1 více

Nabízíme školící programy v angličtině pro začátečníky i zkušené kuchařské profesionály. Můžeme vás vzít z místa, kde jste nyní k vyšším úrovním kulinářských dovedností jistě. [+]

Mezinárodní kuchařské programy

"Naučte se vařit jako thajský šéfkuchař"

Nabízíme školící programy v angličtině pro začátečníky i zkušené kuchařské profesionály. Můžeme vás vzít z místa, kde jste nyní k vyšším úrovním kulinářských dovedností jistě.

Kuchařská škola

Školení pro jachtářské kuchaře, nové začínající restaurace a ti, kteří se chtějí naučit vařit thajské jako thajské.

Naše akademie

Naše profesionální kuchařské učebny jsou nové a plně klimatizované. Každý šéfkuchař má vlastní výcvikovou stanici s plynovými fritézy, přípravnou žulovou miskou, umyvadlem a jídelním prostorem. Na čele výcviku je stanicí demonstrační stanice instruktora, kde jsou všechny recepty připravovány a předvedeny šéfkuchařem.... [-]


Italská kurz vaření

In Florence Academy
Campus forma Denní studium Kombinované 1 - 20 týdnů Přihlašování započato Itálie Florence + 1 více

Italská kurz vaření zaměřit především na toskánské kuchyně a na konci každé lekce je ochutnávka relace. [+]

Italská kuchyně - základní kurz

The Základní Italská kurz vaření spočívá v přípravě kompletního italské menu (2 typická italská jídla + 1 dezert). Italská kurz vaření zaměří zejména na toskánskou kuchyni a na konci každé lekce je ochutnávka relace.

Základní vlastnosti předmětu: Lekce (za týden) 5: Cvičení v týdnu (dva vaření sezení, každé úterý a čtvrtek odpoledne) 1 lekce = 50 minut Úrovně Vstupní: 0-9 Doba trvání: od 1 do 12 týdnů K dispozici také v angličtině. Cena kurzu (za týden): 70 Eur Zápisné: Ne bude Zápisné se vyměří, pokud je student zapsán do kurzu italštiny. Pokud student zapíše se do tohoto kurzu, aniž by jazykový kurz bude existovat € 15 podléhají vratná zápisné. To € 15 Poplatek za musí být vyplacena pouze jednou měla student zapsat do více než jednoho dalšího předmětu (tj zapíše do Cucina Italiana, Storia dell'arte, atd.) Italská kuchyně - profesionální hřiště ... [-]

Krátký kurz vaření pro zdraví ve Francii: z pole až na talíř

UniLaSalle
Campus forma Denní studium 4 - 8 týdnů May 2019 Francie Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 více

Krátký kurz vaření pro zdraví ve Francii: Od pole k Plate [+]

Krátký kurz vaření pro zdraví ve Francii: Od pole k Plate Cíle

Podílet se na intenzivní, interdisciplinární program, který kombinuje kulinářské umění, zdravotní vědy a odbornou praxi při objevování francouzské produkci udržitelné potravin.

Získat praktické, mezinárodní zkušenosti a zároveň vydělávat vysokoškolské kreditů. Ponořte se do francouzské kultury.

Termíny

On Campus Program: 17. května - 16 června 2017 Internship Program: 19. června - 19 července 2017

Požadavky na přijetí

Junioři, senioři nebo magisterských studentů v Life Sciences, zemědělství, potravinářství, výživa, veřejné zdraví, atd Dietetics od akreditované instituce.... [-]


Italské kurzy vaření

Accademia Leonardo Salerno
Campus forma March 2019 Itálie Salerno

Accademia Leonardo zahájila projekt s názvem Cucina di Classe. Projekt zahrnuje kurz s italskými lekcemi, které se konají ráno, po kterých následují kurzy vaření, které učí šéfkuchaři, kteří mají zkušenosti na národní i mezinárodní úrovni. [+]

Cucina di Classe

Accademia Leonardo zahájila projekt s názvem Cucina di Classe. Projekt zahrnuje kurz s italskými lekcemi, které se konají ráno, po kterých následují kurzy vaření, které učí šéfkuchaři, kteří mají zkušenosti na národní i mezinárodní úrovni./>

Kurz se koná od pondělí do pátku od 9:00 do 14:30 a je rozdělen na dvě části: od 9:00 do 11:00 navštívíte italský kurz na Accademia Leonardo, který se zaměří na odbornou slovní zásobu používanou v kuchyni .

Proběhne 15minutová přestávka, pak se ve třídě vaření uskuteční od 11:15 do 14:15 na Accademia

Leonardova kuchyně. Během kurzu budou mít studenti možnost poznat základní techniky italské kuchyně.... [-]


Předmět: Komerční vaření a zahraniční loď

Culinary Tech Center
Campus forma Denní studium Kombinované 6 - 9 měsíců Přihlašování započato Spojené státy americké New York White Plains + 2 více

V Culinary Tech Center připravujeme studenty na odměňování kariéry v kulinárním umění. Spojením teorie komerční kuchyně s praktickým školením v průmyslových standardních kuchyní jsme schopni pomáhat budoucím profesionálním kuchařům učit se dovednostem potřebným pro soutěžení o vstupní zaměstnání v kulinářské oblasti. [+]

Přehled

V Culinary Tech Center připravujeme studenty na odměňování kariéry v kulinárním umění. Spojením teorie komerční kuchyně s praktickým školením v průmyslových standardních kuchyní jsme schopni pomáhat budoucím profesionálním kuchařům učit se dovednostem potřebným pro soutěžení o vstupní zaměstnání v kulinářské oblasti.

Komerční vaření Plus Externship: 600 hodin

Se zaměřením na hands-on učení, program Commercial Cooking Plus Externship zdůrazňuje praktickou stránku komerční přípravy jídla. Absolventi tohoto programu jsou dobře připraveni na kariéru v restauracích, korporátních a jiných odděleních stravovacích služeb a na vstupních pozicích, včetně přípravu kuchaře, linek nebo kuchařky. Požadované kurzy pro program Commercial Cooking Plus Externship jsou následující:... [-]


PAN-ASIAN KULINÁRNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

Thai Chef School
Campus forma Denní studium 7 týdnů June 2019 Thajsko Bangkok

Pro ty, kteří se chtějí naučit základní kulinářské dovednosti a nejoblíbenější thajské, čínské a japonské pokrmy. [+]

Profesionální - Intenzivní - Autentické

Akreditováno thajským ministerstvem školství

Pro ty, kteří se chtějí naučit základní kulinářské dovednosti a nejoblíbenější thajské, čínské a japonské pokrmy.

INTERNSHIPS

Tento intenzivní sedmýdenní tréninkový program je určen k tomu, aby představil Thais i mezinárodní studenty základním kulinářským dovednostem a aby učil studenty nejpopulárnější thajské, čínské a japonské pokrmy. Tento kurz je vyučován především v angličtině. Po dokončení studia mohou studenti volit pracovat jako stážisté v resortu / hotelu po dobu až tří měsíců. Jedná se o placenou stáž. Stáže nejsou povinné. Pomoc studentům s úspěšným absolvováním tohoto kurzu je zdarma poskytována. Třídy jsou malé a je zde spousta osobní pozornosti.... [-]


Artisan Pasta 1 týdenní program

Manuelina Culinary
Campus forma Denní studium 1 týden April 2019 Itálie Brescia

Těstoviny se stávají opakujícími se položkami restauračních menu po celém světě, bez ohledu na orientaci restaurace. Pro spotřebitele jsou těstoviny zdravou a chutnou nabídkou jídel a pro kuchaře to představuje značné zisky a pokrm, který nemá žádné omezení, takže je vždy snadný a flexibilní. Každý den nabízí kompletní hands-on lekce, kde se studenti naučí regionalismus, pochopit, odkud pocházejí těstoviny, a proto si mohou vybrat vhodné koření a omáčky pro všechny těstoviny, které používají. [+]

přehled programu

Těstoviny se stávají opakujícími se položkami restauračních menu po celém světě, bez ohledu na orientaci restaurace. Pro spotřebitele jsou těstoviny zdravou a chutnou nabídkou jídel a pro kuchaře to představuje značné zisky a pokrm, který nemá žádné omezení, takže je vždy snadný a flexibilní. Každý den nabízí kompletní hands-on lekce, kde se studenti naučí regionalismus, pochopit, odkud pocházejí těstoviny, a proto si mohou vybrat vhodné koření a omáčky pro všechny těstoviny, které používají. Kurz zahrnuje všechny výrazné přípravky: sušené těstoviny, plněná čerstvá těstoviny, noky, rýže a rizoto. Všechny pokrmy budou navrženy porovnáním tradiční verze receptury s kreativní reinterpretací šéfkuchaře, aby byly ještě chutnější a příjemnější esteticky. Tento týden je barevný bufet jednoho z nejcennějších položek menu v Itálii.... [-]


Francouzské pekařské umění

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus forma Denní studium 2 měsíců May 2019 Francie Yssingeaux

Intenzivní dvouměsíční program pro seznámení se se všemi základními technikami a tajemstvím tradičního francouzského chleba a vína. [+]

Zvládněte základy tradičního francouzského pekařského umění prostřednictvím dvouměsíčního intenzivního odborného školení. Od přípravy běžných, tradičních nebo speciálních chlebů až po kvašení vínové šťávy nebo vánocí, se naučíte základní techniky profesionálů. Dokončete své školení s 1 měsíční volitelnou praxí ve francouzském zařízení, abyste využili své znalosti v reálném životním prostředí. Využijte světově uznávaných metod výuky nastavení malých skupin a vysokou míru praxe s cílem optimalizovat výuku, dosáhnout efektivního učení a poskytnout personalizované sledování.

TYP TŘÍDY • 85% hands-on • 15% teorie... [-]


Kurz na pizzu

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus forma Denní studium 12 týdnů April 2019 Itálie Turin

Teoretické a praktické lekce o pizze: vynikající přísady, těsto, kvasnice, různé druhy pizzy, s možností tréninku v pizzerii středně vysoké úrovně. [+]

Kurz na pizzu

Teoretické a praktické lekce o pizze: vynikající přísady, těsto, kvasnice, různé druhy pizzy, s možností tréninku v pizzerii středně vysoké úrovně.

ICIF vyvinul ve spolupráci s Akademií výrobců pizzy nový kurz: kurz na pizzu. 4-týdenní tréninkový kurz rozdělen do tří týdnů tréninku zaměřeného na pizzu s učiteli Masters Pizza Makers zaslanými Akademií výrobců pizzy a poslední týden školení pečiva s profesionály Pastry Chefs pověřený ICIF . Výcvikový program vám umožňuje prostřednictvím integrovaného přístupu mezi teorií a praktickými dovednostmi vykonávat povolání, které je považováno za populární, kulturní a společenský fenomén, který je typicky italský, v neustálém růstu jak v Itálii, tak iv zahraničí. Kurz je v italštině a učitelé jsou podporováni tlumočníkem v anglickém jazyce.... [-]


Gurmánské krátké kurzy

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus forma Přihlašování započato Kanada Ottawa

Le Cordon Bleu již více než století umožnilo ambiciózním kulinářským profesionálům změnit své ambice na skutečnost. Ačkoli mnozí studenti Le Cordon Bleu už mají některé [+]

Gurmánské krátké kurzy

Le Cordon Bleu již více než století umožnilo ambiciózním kulinářským profesionálům změnit své ambice na skutečnost. Ačkoli mnozí studenti Le Cordon Bleu již mají nějaký kulinářský zážitek, velké množství pochází z různých akademických oborů a profesního zázemí . Někteří chtějí začít novou kariéru a jiní se snaží spojit své zájmy nebo pokročit v jejich současném zaměstnání. Naši studenti usilují o úspěšnou kariéru v širokém spektru oborů, včetně restauračních kuchyní, stravování, řízení restaurací a hotelů, žurnalistiky, poradenství, stravování, styling a vzdělávání.

... [-]

Professional Kitchen Programme

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus forma Denní studium 3 měsíců July 2019 Spojené arabské emiráty Dubai

Profesionální kuchyňský program trvá 3 měsíce a je určen pro začátečníky, kteří hledají mezinárodní standard, profesionální program vaření. Získejte diplom na úrovni II z města a spolků v Londýně o úspěšném dokončení programu, stejně jako potvrzená certifikace od KHDA (Govt. Z Dubaje) [+]

Profesionální kuchyňský program

Profesionální kuchyňský program trvá 3 měsíce a je určen pro začátečníky, kteří hledají mezinárodní standard, profesionální program vaření.

Po úspěšném absolvování programu obdrží studenti diplom Level II z města a spolků v Londýně a ověřenou certifikaci od KHDA (Dubaj)

Program Profesionální kuchyně se zaměřuje na výuku všech základních technik pro vaření a manipulaci s potravinami a připravuje studenty, aby se stali profesionálními kuchaři vhodnými pro vstupní pozice (commis) v každé restaurační kuchyni na celém světě. Klíčovými rysy programu jsou: • Studenti utrácejí přibližně 70% svého času učení se kulinářskými technikami (francouzské klasické) se zbytkem programu věnovaným aplikaci těchto získaných dovedností do světové kuchyně.... [-]


Samozřejmě v gastronomii a vaření (kulinářské samozřejmě)

International Career Institute
Online forma Denní studium Kombinované Přihlašování započato Spojené království London

ICI stravování a vaření samozřejmě změní svou vášeň do velmi uspokojující profesi! Mnoho lidí zahrnovaly stravování ve své pravidelné činnosti, jestli k podpoře osobní nebo profesní vztahy. [+]

ICI se catering a kurz vaření změní svou vášeň do velmi uspokojující profesi! Mnoho lidí zahrnovaly stravování ve své pravidelné činnosti, jestli k podpoře osobní nebo profesní vztahy. Kromě toho, že je třeba mít jídlo postaráno odborníkem je nutností v několika příležitostech. Z tohoto důvodu bude vždy existovat místa pro kvalifikované kulinářský odborník jako vy!

Osnova kurzu Komerční Kuchařka - Identifikovat a připravit maso Komerční Kuchařka - plán a připravovat jídlo pro bufety Komerční Kuchařka - Připravit a vařit drůbež a zvěřina Komerční Kuchařka - Připravit a Cook mořské plody Komerční Kuchařka - Připravte předkrmů a salátů Komerční Kuchařka - Připravit teplých i studených dezertů Komerční Hotová jídla - připravte pečivo, koláče a kvasinek zboží Komerční Kuchařka - Připravte si sendviče Komerční Kuchařka - Připravit Polévky Komerční Kuchařka - Připravte akcie a omáčky Komerční Kuchařka - Připravte zelenina, vejce a jiné moučné nádobí Stravovací obchodní praktiky catering pro zaměstnanost Lidský potravin a výživy Kitchen & Food Řízení Plánování menu Nápoje Rozsah a povaha menz Kariérní vyhlídky ... [-]

Evropská kulinářské umění

DCT University Center – Switzerland
Campus forma Denní studium 3 měsíců October 2019 Švýcarsko Lucerne Vitznau + 1 více

Pokud jste vášnivý velké kuchyni, a hledají vynikající kulinářské vzdělání, pak zváží dle Vašeho výběru programů evropského DCT kulinářské centrum. [+]

DCT je komplexní evropské Kulinářské Management program je první mezinárodní program, který bude akreditován americké kulinářské federace (ACF). DCT je vzdělávací vedení je uznána Světové asociace společností kuchařů a cukrářů (WACS), která označuje DCT je mimořádným členem, a opět naposledy ACF, který udělil DCT svou příkladnou Program postavení - což DCT jednou ze 22 programů po celém světě a jediný program mimo USA byly uznány tímto způsobem pro jeho trvale vysokou úroveň a úroveň dokonalosti.

Evropská Kulinářské umění programové moduly

Nadace v evropské kuchyně (FEC) vám představí evropské metody vaření, kuchyňské vybavení, stroje a nástroje, stejně jako recept kalkulace a kuchyňské postupy. Naučíte se používat evropské složky; rozvíjet své přípravy techniky a nůž dovednosti, naučit se připravit základní zásoby, polévek, omáček a pekařských a cukrářských výrobků, a porozumět kuchyně terminologie. FEC nebo vhodné předchozí zkušenost je předpokladem pro EGC. ... [-]


Samozřejmě - francouzština a vaření

Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE
Campus forma Denní studium 1 týden Přihlašování započato Francie Marseille

Všechny kurzy vaření jsou vedeny zkušenými profesionálními francouzskými šéfkuchaři, kteří mají jeden společný cíl: chtějí sdílet svou vášeň pro jídlo přes lahodných receptů, které mohou být znovu na [+]

20 lekcí za týden: Obecná francouzština ve skupinách 12 studentů max, od pondělí do pátku - 4 lekce vaření na "1's Atelier des kuchařů", čtyřikrát týdně od úterý do pátku, maximálně 15 účastníků.

Všechny kurzy vaření jsou vedeny zkušenými profesionálními francouzskými šéfkuchaři, kteří mají jeden společný cíl: chtějí sdílet svou vášeň pro jídlo přes lahodných receptů, které mohou být znovu doma znovu a znovu. Lekce vaření se konají ve velmi profesionální a dobře vybavenou kuchyní.

Uvařit jednoduché, ale chutné hlavní jídlo v pouhých 30 minut, než relaxační nad svými spolužáky.

Tento program je k dispozici po celý rok pro všechny úrovně kromě začátečníků.... [-]