Kulinářské umění kurzy Yssingeaux
Kurz je studium určitého tématu v rámci širší oblast a je základem kvalifikaci. Typický kurz zahrnuje přednášky, hodnocení a konzultace.
Kulinářské umění je oblast studia, která se zaměřuje na prezentaci a přípravě jídla. Studenti, kteří studují tuto oblast často vezme třídy vztahující se k výživě a vědě potravin, jakož i skutečné vaření potravin.
Francie nabízí vynikající vysokoškolský systém nejen svým občanům, ale i cizincům. Země 's dynamickým kultura přitahuje zahraniční studenty a zájemce o prosazování mezinárodních kurzů. Francie má tradici vědeckých a technologických inovací. To zajišťuje, že učenci plně využít jejich kreativitu.
Postgraduální kurzy a manažerské kurzy v Kulinářské umění Francie, Yssingeaux. Získtejte informace o školách a programech. Pomocí tří kliků kontaktujte přijímací kancelář.
4 Výsledky v Kulinářské umění, Yssingeaux Filter
Základy francouzského pekařského umění
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Intenzivní, dvouměsíční programy pro nadšence kulinářství a pečiva, měničů kariéry a podnikatelů.
Základy francouzské čokolády a cukrovinek
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Intenzivní, dvouměsíční programy pro kulinářské a cukrářské nadšence, obchodníky s kariérou a podnikatele.
Francouzský cukrářský diplom
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Šestiměsíční programy pro kulinářské a cukrářské nadšence, měnič kariéry, podnikatele a kohokoli, kdo má zájem pracovat v gastronomickém vesmíru.
Základy francouzského pečiva
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Chtěli jste se vždy naučit tajemství francouzského pečiva? Ecole Ducasse vám dává příležitost absolvovat intenzivní dvouměsíční program, ve kterém se naučíte všechny základní ...