Kurzy Kulinářské umění v Francie - Zde naleznete kurzy Kulinářské umění v Francie
Kurz se odkazuje na specializované studijního programu. To obvykle probíhá na akademické půdě, ale mohou být dodány online. Kurzy jsou populární pro lidi, kteří chtějí získat specifické znalosti z jednoho předmětu.
Kulinářské umění je studium přípravy a aranžování jídla. Studenti se naučí vytvářet umělecká díla, která jsou také vhodné k jídlu. Studenti si mohou vybrat ke studiu jednu konkrétní oblast, nebo se dozvědět všeobecnostma mnoha různých specialit.
Francie je v současné době patří mezi 20 zemí s nejlepšími výsledky z hlediska ekonomiky kvůli jejich vynikající výsledky orientované vysokoškolské vzdělávání. Většina kurzů na vysokých školách jsou nabízeny ve francouzském jazyce. Francie má 60 veřejných a 100 soukromých vysokých škol.
Kurzy Kulinářské umění v Francie - Veškeré informace o kurzech Kulinářské umění v Francie. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Francie zde!
9 Výsledky v Kulinářské umění, Francie Filter
Základy francouzského pekařského umění
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Intenzivní, dvouměsíční programy pro nadšence kulinářství a pečiva, měničů kariéry a podnikatelů.
Program podpisu současné gastronomie
Ecole Ducasse - Paris Campus
Tyto kurzy, které se v našem kampusu v Paříži vyučují po dobu osmi měsíců, jsou ideální pro milovníky kulinářství a pečiva, měničů kariéry, podnikatele a kohokoli, kdo má záje ...
Certifikovaný vzdělávací program v Boulangerie
Ferrieres Paris
Zaměřuje se na studenty a odborníky, kteří se rekvalifikují, tento program tréninku na plný úvazek probíhá po dobu 6 měsíců a zahrnuje 2měsíční stáž v ekosystému Ferrières, kt ...
Základy francouzské čokolády a cukrovinek
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Intenzivní, dvouměsíční programy pro kulinářské a cukrářské nadšence, obchodníky s kariérou a podnikatele.
Francouzský cukrářský diplom
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Šestiměsíční programy pro kulinářské a cukrářské nadšence, měnič kariéry, podnikatele a kohokoli, kdo má zájem pracovat v gastronomickém vesmíru.
Základy francouzského pečiva
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Chtěli jste se vždy naučit tajemství francouzského pečiva? Ecole Ducasse vám dává příležitost absolvovat intenzivní dvouměsíční program, ve kterém se naučíte všechny základní ...
Základy francouzského pečiva
Ecole Ducasse - Paris Campus
Důraz této skupiny je na objevování umění francouzského pečiva. Během 8 týdnů se naučí základní techniky a jejich současné aplikace ...
Základy zelené gastronomie
Ecole Ducasse - Paris Campus
Intenzivní, dvouměsíční programy pro nadšence kulinářství a pečiva, měničů kariéry a podnikatelů.
Podpisový program Haute Cuisine a French Pastry Arts
Ecole Ducasse - Paris Campus
Tyto kurzy, které se v našem kampusu v Paříži vyučují po dobu osmi měsíců, jsou ideální pro milovníky kulinářství a pečiva, měničů kariéry, podnikatele a kohokoli, kdo má záje ...