3575 Kurzy Programy 2024

Kurzy Programy 2024Filter
  • Poloviční úvazek

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Mezinárodní univerzitní síť FIFA/CIES byla založena v roce 2004. Za tímto účelem vytvořila síť jeden společný kurikulum dalšího vzdělávání, FIFA/CIES InternationalProgramme in Sports Management – multidisciplinární diplomový program dalšího vzdělávání. Skládá se ze 150-200 hodin kurzů.

    • Manresa, Španělsko
    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    7 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Postgraduální studium pokročilého kulinářského umění, abyste se dozvěděli o globální kuchyni, moderní a tradiční kuchyni, kreativitě, inovacích a nových technikách, včetně nejlepších receptů katalánských jídel,

    • Livingston, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Další informace o tom, jak se nejlépe zapojit do metod informovaného poradenství, jak spolupracovat se studenty všech oborů, prostřednictvím specialisty na vzdělávání v poradenství v University of West Alabama. V programu se budete zabývat tématy včetně vedení, pedagogického výzkumu, rodinného poradenství, adolescentního poradenství, poradenství v oblasti užívání návykových látek a dalších.

    • Lausanne, Švýcarsko

    Plný úvazek

    5 dní

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Modul AISTS řízení sportovních událostí AISTS (SEMOS) nabízí přehled klíčových úkolů, které lidé potřebují při organizaci sportovních akcí úspěšně naplánovat, komunikovat a pracovat.

    • Be'er Sheva, Izrael
    • Sde Boker, Izrael

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    ​Zkušenost BGU je více než vaše typické studium v ​​zahraničí. Zde se ponoříte do naší živé kampusové komunity, budete žít a absolvovat kurzy spolu s izraelskými i zahraničními studenty. Setkáte se s novými pohledy a spřátelíte se s různorodou kohortou studentů z celého světa. Kromě akademického studia se budete účastnit dynamického kalendáře společenských akcí a aktivit BGU a budete mít příležitost cestovat po celém Izraeli.

    • Marbella, Španělsko

    Plný úvazek

    13 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina, Španělština, Francouzština, Němec, Italština, Čínština, Ruština

    Výkonný program je 13týdenní program pro všechny (neakademické i akademické), kteří se zajímají o získání pevných základů, také s archetypálním osobním rozvojem pro vyšší životní cíle, výuku, politiku a podnikání. Jedná se o jedinečný program založený na 40 letech průkopnických průzkumů, který zahrnuje jedinečný vzdělávací přístup k sebepoznání a smyslu v kontextu celoživotního růstu pro jednotlivce usilující o vyšší úroveň. Možná jste na kariérním postupu. Možná máte rodinu. Můžete uspět jako vedoucí oddělení nebo jako generální ředitel. Možná jste zahájili politickou kariéru. Jistě, většina jednotlivců osobně a profesionálně usazených, či nikoli, nemá mnoho času na shromažďování nových znalostí a cenných porozumění. Jistě, většina lidí na odpovědných pozicích má své informace z mediálních zdrojů hlavního proudu nebo z podnikového dalšího vzdělávání. To znamená směsici faktů, lží, podvodů, výmyslů, ignorovaných nebo zvrácených znalostí, propagandy, výletů ega a špinavých bojů o moc. Existuje jediný způsob, jak se dostat z toho, že jste služebníkem (otrokem) pánů za oponami: Toto osvícení s nejpokročilejšími znalostmi o tom, jak zachránit svět, planetu a skutečnou lidskou evoluci, je nabízeno s tímto krátký a intenzivní program. Účastníci získají nejpokročilejší znalosti o mentálních potenciálech pro změny v podnikání, politice, ekonomice, vzdělávání a porozumění (smyslu) lidského života.

    • Bromma, Švédsko

    Plný úvazek

    10 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina

    Naučte se natočit film během desetitýdenního intenzivního večerního kurzu. Film 10 weeks vás naučí základy různých disciplín – scenáristiky, režie, kinematografie, zvuku, střihu a produkce. Vy, kteří jste začali dělat první vážné krůčky k filmové tvorbě, jistě víte, jak těžké je posunout se na vyšší úroveň sami.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    18 hodin

    Na kampusu

    Angličtina

    V dnešním rychle se vyvíjejícím obchodním prostředí se synergie mezi datovou vědou, umělou inteligencí a marketingovými strategiemi ukázala jako klíčová hnací síla úspěchu. Náš magisterský kurz v oblasti datové vědy a umělé inteligence v marketingu je navržen tak, aby vybavil studenty pokročilými znalostmi a dovednostmi nezbytnými pro navigaci v této dynamické křižovatce.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Intenzivní kurz interiérového a maloobchodního designu na Accademia del Lusso Miláně připravuje studenty na to, aby se stali profesionály, kteří jsou schopni vymýšlet a vytvářet grafický design pro interiérové prostory pomocí nástrojů pro ruční i digitální reprezentaci. Cílem kurzu je poskytnout studentům hluboké teoretické znalosti a praktické dovednosti, které znamenají, že budou schopni identifikovat a koordinovat styly, trendy a materiály ...

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Prostřednictvím programu interiérového designu v akademickém roce získají studenti podrobný a praktický úvod do italského designu a konceptu „Made in Italy“ se zvláštním zřetelem na současné trendy a zároveň budou vybaveni všemi potřebnými nástroji pro vstup do této oblasti. Studenti se naučí navrhovat vnitřní prostory pro komerční i rezidenční využití, od počátečního konceptu a prvního náčrtu až po 3D pohled, a realizovat model představující veřejný prostor. Kurz dále rozvíjí povědomí studentů o barvě, tvaru a formě a dává jim potřebné dovednosti při výběru povrchových úprav interiéru.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    14 týdnů

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina, Španělština

    Uvolněte svého podnikatelského ducha v programu Entrepeneurchef. Tento kurz vám dává globální vizi od koncepční fáze až po otevření, připravuje vás přímo k cíli: " Chystám se vytvořit vlastní restauraci". Ať už máte jasný projekt nebo ne, kurz vám otevře mysl novým způsobům porozumění restauračnímu podnikání a především způsobům, jakými zákazníci přijmou váš návrh v nadcházejících letech. Tento kurz je cestou všemi fázemi, kterými budete muset projít, přičemž se věnuje zvláštní pozornost behaviorálním aspektům zákazníků, nejnovějším obchodním modelům a samozřejmě digitálnímu prostředí, které bude podmínit úspěch.

    • Online Canada
    • London, Spojené království
    • + 4 more

    Plný úvazek

    12 týdnů

    Dálkové studium

    Angličtina

    • Stockholm, Švédsko

    Poloviční úvazek

    30 hodin

    Dálkové studium

    Angličtina

    Naučte se Premiere Pro a After Effects se svými úplně prvními filmovými a animačními projekty. Seznamte se se standardním softwarem Adobe a zjistěte, jak jej společně používat k vytváření krásných videí. Prostřednictvím videonahrávek a praktických úkolů se naučíte software svým vlastním tempem. Tento kurz na vyžádání je pro každého, kdo se chce naučit základy videa a je dobrým prvním krokem k dalším studiím pohybového designu.

    • San Roque, Španělsko

    Poloviční úvazek

    1 týden

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Základ vzdělávacích systémů po celém světě se od průmyslové revoluce nezměnil. Vzdělání je stále vnímáno jako prostředek k dosažení cílů. kde jdete do školy, získáte titul a získáte práci. Vzdělání je však mnohem víc než to. Vzdělávání je třeba vnímat jako celoživotní proces. Vzdělávání musí převzít roli ve společnosti, kde je lidstvo skutečně a holisticky vyživováno, nejen jako prostředek k dosažení cíle, ale jako nikdy nekončící proces, který se neodehrává pouze ve zdech třídy. \n\n Vzdělávací systém a vlastně i filozofie vzdělávání se musí rychle vyvíjet, pokud má společnost připravit na rychle se měnící svět. Svět, ve kterém umělá inteligence dokončuje úkoly během okamžiku a mohla by možná nahradit naše kreativní myšlenkové procesy automatizovaným sloučením dat shromážděných AI. Svět, kde se to hemží falešnými zprávami a dezinformacemi a kde se zdá, že je stále obtížnější identifikovat rozdíl mezi skutečností a fikcí. Svět, kde omezené zdroje stále více zatěžují přelidněnou planetu a vytvářejí nové problémy, které budeme muset v této generaci vyřešit. Svět, kde se zdá, že sociální etiku a morálku nahradila sociální média. Svět, se kterým nyní máme schopnost manipulovat do takové míry, že geneticky modifikujeme i rostliny v oceánech, aniž bychom chápali důsledky změn, které děláme. \n\n V tomto světě nebo v jakémkoli jiném se musí vzdělání rychle zrychlit a vyvíjet! Potřebujeme vytvořit společnost, kde vzdělání nebude potlačováno a manipulováno těmi, kdo vládnou, kde společnost není indoktrinována a je schopna kriticky myslet a mít dovednosti odolnosti a odhodlání.

    • Irvine, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    10 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina

    Připravte se na vysokoškolské studium, kariérní postup nebo na splnění osobních cílů v naší CEA-akreditované akademicky zaměřené Intenzivní angličtině 10-ti týden jako druhý program jazyků.