101 Kurzy Programy v Spojené arabské emiráty for 2024

Kurzy Programy v Spojené arabské emiráty for 2024Filter
    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    5 dní

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento praktický kurz vás připraví na vzrušující kariéru v oblasti řízení lidských zdrojů a leadershipu. Zlepšete své vyhlídky na kariérní postup a využijte tento program jako základ pro další studium v této rychle se rozvíjející oblasti.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty
    • Abu Dhabi, Spojené arabské emiráty
    • + 4 more

    Poloviční úvazek

    20 hodin

    Na kampusu

    Angličtina

    Uvolnit potenciál svých studentů s praktickou a odbornou přípravu učitelů, která se zaměřuje na osvěžujících a rozvíjejících se pedagogických dovedností. Ujistěte se, že jste si jisti, v moderní multi-kulturní a multi-kulturní třídě s mezinárodní certifikací TESOL kurz Eton ústavu ...

    • Fontainebleau, Francie
    • Singapore, Singapur
    • + 2 more

    Na kampusu

    Angličtina

    • Abu Dhabi, Spojené arabské emiráty

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurz je akademicky zaměřeným obchodním programem, jehož cílem je poskytnout vám široké pochopení klíčových manažerských pozic. Kurz se skládá z 8 modulů a 8 písemných úkolů. Každý modul se skládá z řízených hodin učení s materiálem s další hodnotou volitelných materiálů, které zahrnují doporučená cvičení, doporučené četby, internetové zdroje a samočinné testy.

    • Casablanca, Maroko
    • Brussels, Belgie
    • + 1 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Smíšené, Na kampusu

    Francouzština

    Na školení - Islámské investiční fondy budete studovat Principy investic vyhovujících šaríi; Struktura islámských investičních fondů; Metodika pro výběr cenných papírů vyhovujících šaríi; Metodika čištění příjmů, které nejsou v souladu s právem šaría; Marketing, distribuce a marketing.

    • Sharjah, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Tento kurz seznamuje studenty se světem grafického designu a vizuální komunikace. Získáte přehled o úplném profesionálním výrobním procesu: od vývoje vizuálních konceptů, plánování projektu a prezentace, až po implementaci designu v profesionálním grafickém softwaru.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    AGI Digital Language Lab je společný podnik Atlas Group of Institutions s Oréll Digital Language Lab (ODLL), předním poskytovatelem služeb informačních technologií se specializací na inteligentně přizpůsobená softwarová řešení specifická pro klienta, která přináší výsledky a přidanou hodnotu pro pedagogy, studenty a instituce učení se.

    • Abu Dhabi, Spojené arabské emiráty

    Angličtina, Avestan

    IBTIKAR (arabština pro inovace) funguje jako platforma pro směrování inovativního ducha v našem podnikání i mimo něj, aby generoval nápady, které hledají nové způsoby podnikání.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina, Avestan

    Chcete-li rozvíjet dovednosti v hodnocení příležitostí a hrozeb v konkurenčním prostředí, na dnešním trhu již vynikající výkon nestačí, pokud chcete postupovat ve své kariéře. Image a viditelnost jsou nyní základní součástí kariérního úspěchu. Jste značka - a potřebujete vědět, co vaše značka znamená.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Jedná se o kurz, kde se studenti učí vyvíjet webovou stránku pro různé programy. Víte, kolik stojí vytvoření dobrého webu? Vývoj dobrého webu stojí přibližně 500 až 5 000 USD. Myslíte si, že máte kreativní náskok před ostatními?

    • Al Nahda, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Akademie, která prokáže dostatečný příslib akademického úspěchu na ECMIT, ale která je považována za nedostatečnou ve svém úspěchu a připravenosti zahájit vysokoškolské studium, nabízí akademie dva neúspěšné předkolegiální nápravné kurzy - jeden v angličtině a jeden v matematice. .

    • Al Ain, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Syscoms Information Technology Institute je diverzifikovaný podnik skupiny LULU Group, která má různé obchodní aktivity po celém světě a sídlí v Abú Dhabí. Institut Syscoms, který je v regionu známým institutem kvalitního vzdělávání od roku 1990, v současné době nabízí informační kurzy, obchodní administrativu, měkké dovednosti a jazykové krátké kurzy.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Finanční analýza je důležitou součástí každé udržitelné a ziskové organizace, protože pouze profesionál v analýze finančních výkazů může kontrolovat výkonnostní ukazatele a celkový stav rozpočtu organizace. Tento kurz o technikách finanční analýzy je nezbytný pro ty, kteří musí číst, rozumět a analyzovat finanční výkazy.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Věděli jste, že francouzština je spolu s angličtinou jediným jazykem, kterým se mluví na pěti kontinentech? Má silný vliv ve světě módy, umění, hudby, divadla i jídla. V poslední době roste poptávka po frankofonních jednotlivcích v mnoha nadnárodních společnostech, zejména v těchto odvětvích.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Angličtina

    Tento kurz je vyvinut tak, aby umožňoval delegátům porozumět tomu, jak se adekvátně a kompetentně vyjádřit a chovat se v konkrétních obchodních situacích prostřednictvím získávání příslušných dovedností aktivně řídit a účastnit se schůzek, účastnit se telefonních rozhovorů a vyřizovat hovory, poskytovat jasné a přesvědčivé prezentace, s jistotou poskytovat aktualizovat stav, efektivně vyjednávat, interaktivně komunikovat a socializovat se a psát jasné a efektivní obchodní dokumenty a korespondenci.