37 Kurzy Programy v Cambridge, Spojené království for 2024

Kurzy Programy v Cambridge, Spojené království for 2024Filter
    • Online

    Poloviční úvazek

    8 týdnů

    Dálkové studium

    Angličtina

    Zjistěte, jak můžete reagovat na výzvy, kterým čelí udržitelnost ve vybudovaném prostředí, a využít tak průmyslové příležitosti.

    • Cambridge, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 týden

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurz obecné angličtiny je určen pro studenty, kteří chtějí úspěšně a sebevědomě komunikovat v situacích reálného života. Studenti mohou tento kurz využít také pro své akademické účely, například ve vysokoškolském nebo univerzitním studiu. Tento kurz je také užitečný pro studenty, aby zlepšili své stávající dovednosti čtení, psaní, poslechu a mluvení. Tento kurz umožňuje studentům efektivně komunikovat v různých situacích, jako je pracoviště/mezinárodní společnost, na univerzitě (vysokoškolské vzdělání) nebo mezinárodní turné v anglicky mluvící zemi. Náš kurz angličtiny nabízí komplexní posouzení schopností a dovedností anglického jazyka pro nerodilé mluvčí angličtiny.

    • Online

    Plný úvazek

    8 týdnů

    Dálkové studium

    Angličtina

    Vypracujte akční plán pro řešení sociálních, ekonomických a environmentálních problémů udržitelnosti ve vaší organizaci. Jak povědomí o změně klimatu, nedostatku zdrojů, znečištění a sociální nerovnosti stoupá, podniky a vlády jsou stále více odpovědné. Je třeba podporovat udržitelný rozvoj a prosazovat pozitivní změny. Absolvováním tohoto online krátkého kurzu Business Sustainability Management získáte poznatky potřebné k tomu, abyste se touto změnou stali a vydali se na úspěch. Naučte se rozvíjet a motivovat akční plán pro udržitelné obchodní praktiky a zvažovat udržitelnost podniku ve vaší organizaci, vedený University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) , globálně vlivným institutem vyvíjejícím vedení a řešení pro udržitelnou ekonomiku. Při řešení výzev implementace ve veřejném i soukromém sektoru si osvojíte dovednosti k jejich překonání a využijete příležitosti spojené s vytvářením udržitelného podnikání. Přizpůsobte se rostoucím globálním obavám a měnícím se krajinám a povede k pozitivní změně ve vaší sféře vlivu.

    • Los Angeles, Spojené státy americké
    • Birmingham, Spojené království
    • + 42 more

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Pro Tools byl vyvinut skupinou zvukových inženýrů ven na rostoucí potřebu softwarového programu, který by mohl replikovat funkce drahé studio zařízení v digitálním prostředí. Vzhledem k jeho rozvoji, tento výkonný digitální audio pracovní stanice začala být průmyslovým standardem mezi zvukovými profesionály.

    • Saint Julian's, Malta
    • London, Spojené království
    • + 15 more

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Chcete-li mezinárodní kariéru v globálním pracovišti, tento intenzivní kurz angličtiny je velká pomoc.

    • Cambridge, Spojené království

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    MPhil in Digital Humanities je devítiměsíční kurz, který probíhá od října do června. Kurz je řízen Cambridge Digital Humanities, výzkumným centrem s odkazy napříč širokou škálou fakult a jednotek v Cambridge. Kurz je veden anglickou fakultou.

    • Cambridge, Spojené království

    Angličtina

    Úspěšná průmyslová odvětví vytvářející bohatství jsou stále více řízena inženýry s odpovídajícím širokým vzděláním a školením. Výrobní inženýři mají přirozeně zvláštní odborné znalosti v oblasti navrhování a provozu výrobních zařízení, ale jejich role je stále častěji jako vůdců multidisciplinárních týmů.

    • Cambridge, Spojené království

    Angličtina

    Všechny společnosti se spoléhají na své vzájemné vztahy a na fyzické prostředí. Stále více se jedná o křehké vzájemné závislosti, které představují intelektuální a praktické výzvy nejvyšší priority, které jsou ústředním bodem problémů moderní geografie.

    • Cambridge, Spojené království

    Angličtina

    Anglosaský, severský a keltský Tripos se zabývá historií, literaturou, jazykem a hmotnou kulturou Británie, Irska a Skandinávie v raném středověku (přibližně od pátého století do dvanáctého). Oslovuje každého, kdo se zajímá o středověké dějiny a / nebo literaturu nebo rané jazyky, zejména o ty, kteří by chtěli pokračovat ve studiu literárních i historických témat současně. Neočekávají se ani se nepředpokládají žádné předchozí znalosti předmětu.

    • Online United Kingdom

    Na kampusu

    Angličtina

    Když se zamyslí nad tím, kterému předmětu se bude věnovat na univerzitě, jen pár studentů si okamžitě pomyslí na čínská, japonská, hebrejská nebo arabská studia. Přesto k tomu existuje mnoho dobrých důvodů. Samotné jazyky mohou být trochu komplikované, ale jsou fascinující, stejně jako historie, literatura, politika a kultury v oblastech, kterými se mluví.

    • Online United Kingdom

    Na kampusu

    Hlavním účelem akademického anglického programu v Clare Hall je podpora excelence v anglickém jazyce pro rodilé anglicky mluvící a nepůvodní anglicky mluvící postgraduální studenty v oblasti umění, humanitních věd a věd.

    • Cambridge, Spojené království

    Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Angličtina

    Naše nové intenzivní online poskytování IELTS bude probíhat po dobu 4 týdnů a je navrženo tak, aby pomohlo lidem, kteří chtějí studovat nebo pracovat, kde se jako komunikační jazyk používá angličtina.

    • Online United Kingdom

    Dálkové studium

    Angličtina

    Začněte svou cestu k tomu, abyste se stali úspěšným podnikatelem, s naším flexibilním praktickým online kurzem Business Start-up, který vám pomůže naplánovat, založit a rozvíjet vaše vlastní podnikání.

    • Online United Kingdom

    Na kampusu

    Angličtina

    Cambridge Graduate Course in Medicine (CGC) je otevřen absolventům umění, humanitních věd a přírodních věd, kteří splňují požadavky na přijetí.

    • Adelaide, Austrálie
    • Brisbane, Austrálie
    • + 64 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    168 hodin

    Dálkové studium

    Angličtina

    Nabízíme pouze jeden kurz, protože chceme, aby všichni naši studenti měli nejlepší přístup k globálním příležitostem TEFL. Jsme jediným poskytovatelem kurzu TEFL na světě, který získal oficiální uznání od vládních organizací, které jsou zadávány v USA i ve Velké Británii.