Název Gastronomica Technické Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Popis programu

Read the Official Description

Název Gastronomica Technické Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

titrace dat

  • Kvalifikace: Expert Název
  • Zaměřené na: Profesionálové, kteří chtějí obnovit zvýšit svou kariéru s trénink na nejvyšší úrovni
  • Doba trvání: 3 měsíce (únor 18 až 18. května)
  • Celkem hodin: 240h
  • Kreditů: 17 ECTS
  • Cena: 2200 €
  • Učil: pondělí a úterý
  • V jazycích: španělštině
  • To je vyučován v: Castellón (Španělsko)

představení

Ponoří do technického

Učební osnovy této hlavy je založený na téměř výlučné učení kuchyně. Mezi klasické techniky budou studovány a nejvíce avantgardní tvorba. To vše pro dokonalé zpracování suroviny z předběžného vývoje až po dokončení pokrmu. Program bude trvat po dobu 3 měsíců.

Tým z nejlepších

Máme ty nejlepší odborníky produktu, technický, špičkové inovace a trendy v kuchyni. Můžete se dozvědět vedle mnoha mezinárodních referenčních kuchaři jsou součástí našeho kuchařského týmu. vysoce specializované odborníky, které činí náš pedagogický sbor jedné z našich rozlišovacích znaků.

Proč studovat tento titul?

  • Jste tecnificarás vaší kuchyně a získat nástroje, které vám umožní vzít si kulinářské znalosti na další úroveň.
  • Naleznete nástroje pro správu kreativity, jak rozvíjet své vlastní kulinářský koncept.
  • Jste ahondarás v klasické středomořské kuchyně k extrakci jeho podstatu.
  • Budete prohloubit v současných technik předzpracování surovin.
  • Jste si osvojí nejmodernější technikou a rozvíjet svůj tvůrčí potenciál.
  • Víte z první ruky ty úspěšné obchodní modely a bude krok s nejnovějšími trendy v mezinárodním měřítku.
  • CEU Cardenal Herrera Univerzita a Gasma vsadit na inovační metodiky a aktivní role studentů: praktická cvičení, v mistrovských třídách, workshopy, návštěvy ...
  • Dozvíte se ze zkušeností a odborných znalostí našeho kuchařského týmu a předními odborníky v gastronomické Management.
  • Budete sázet pro práci v síti, a tlačit své vlastní kulinářské komunitě prostřednictvím kontaktu s kuchaři a odborníky zapojené do své vzdělání.
  • Naučíte se přes velmi praktické výuce. Naučíte se tím, že cvičí, správu vaření.

adresované

podnikání

Cílem této hlavy Expert nejen trénovat nejlepší kuchaři, ale i budoucí podnikatele v potravinářském průmyslu. Odborníci, kteří se daří na nové trendy, které se pohybují na mezinárodní gastronomické scény, nové koncepty a aktuálními hodnotami, které označují toto odvětví.

  • Studenti Horní / Střední stupeň vaření a stravování (catering)
  • Restaurování profesionály, kteří chtějí zvýšit svou kariéru s trénink na nejvyšší úrovni.

Program a metodika

program

  • Cardenal Herrera Univerzita a Gasma sázet na zkušenostní a motivační formátu, ve kterém student je hlavním protagonistou jeho výcviku. Cílem je, aby studenti rozvíjet co nejvíce ze svého odborného profilu a získat všechny dovednosti potřebné sektorem. Nejlepší způsob, jak to udělat, je přes inovativní a dynamické metodiky. Proto, 80% hodin této hlavy Expert jsou věnovány praktické výuky.
  • Třídy jsou drženy v intenzivních sezení pondělí a úterý od 9:00 do 18:30 s možností stravování v samotném centru města, takže studenti vytěžit maximum z tohoto kulinářský zážitek. Studenti jsou tvořeny vhod-participativní sezení a pracovat s kuchaři mezinárodní reference.
  • Zaměřujeme na zkušenostní učení mimo učebnu. Cílem je, aby student zná a oceňuje práci různých gastronomických subjektů: zemědělců, výrobců, distributorů, laboratoře, ID I, atd. Vše pod neustálým dohledem ze strany lektorů a průběžného hodnocení znalostí.

obsah

Název předměty nabízejí studentům i školení a nástroje pro správu a znalosti současných obchodních modelů na úspěch v tomto sektoru.

  • Klasické metody: Současné trendy v gastronomii projít pohledem zpět na velkých klasiků. Tak s ohledem na všechny gastronomické na pevných nosičích je uzemněn, konvenční techniky budou studovány v každém z gastronomických aspektů.
  • Technika a tvořivost: Inovace v těchto dvou disciplínách činí rozdíl v dnešních kulinářské nabídky. Dáme k dispozici mechanismy řízení tvořivosti a nejpokročilejší, takže můžete rozvíjet své dovednosti technik.

trenéři

Název Expert bude mít učitelský sbor složený z odborníků a odborníků s rozsáhlými zkušenostmi a pedagogických dovedností, které tvoří náš kulinářský tým. Je neustále roste a zařízení sestává mimo jiné tím, že:

  • Mezinárodně uznávaní kuchaři.
  • Výrobci a odborníci v každé oblasti výrobku.
  • Výzkumní pracovníci a odborníci v id jsem.
  • Podnikatelé stravování a potravinářský průmysl.
  • Odborníci kulinářské řízení.

registrace

Název se vyplácí takto:

  • Registrační poplatek: (* reembonsable v případě nepřijetí) 150 €
  • Zbytek částky: (* potvrzení o přijetí) 2.050 €
  • Celkem: 2200 €

Registrační poplatek zahrnuje:

  • Všechny učební materiály a materiály používané v průběhu programu.
  • Zkušenosti mimo učebny k dokončení výcviku.
  • uniformě Gasma

Přijímací řízení

  • Forma: Chcete-li spustit proces má být dokončen formulář v dolní části této stránky a platbu registračního poplatku. V případě výběru jako platba bankovním převodem, zašlete prosím doklad o platbě ke směru profesionales@gasma.es, nastavit osobní pohovor.
  • Rozhovor: Do 24 hodin od přijetí formuláře žádosti, student povede osobní pohovor s týmem učitelů a odborníků z Gasma. Cílem je uspokojit kandidáty, zhodnotit své znalosti v tomto odvětví a dovedností pro program. Rozhovor byl proveden osobně nebo přes Skype, pokud nebudou moci zúčastnit osobně. Po rozhovoru, fakulta může rozhodnout, zda znalostní test, osobní posuzovat kandidáty.
  • Výsledky: Po osobním pohovoru (a vědomostní test, pokud je to nezbytné), žádosti jsou hodnoceny a enrollees sdělí výsledek přijímacího řízení. Pokud budete přijati, bude odeslána potvrzující e-mail a žádost o zaplacení rezervačního poplatku, k němuž může dojít během 48 hodin, a to buď pomocí elektronického platebního styku (virtuální POS nebo Paypal) nebo bankovním převodem.
This school offers programs in:
  • španělština


Poslední aktualizace February 10, 2018
Doba a cena
This course is Studium v kampusu
Start Date
Datum začátku
Ún. 2019
Duration
Délka trvání
3 měsíců
Kombinované
Price
Cena
2,200 EUR
celková cena
Information
Deadline
Locations
Španělsko - Castellón de la Plana, Valencian Community
Datum začátku : Ún. 2019
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu
Dates
Ún. 2019
Španělsko - Castellón de la Plana, Valencian Community
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu