Odborný diplom z francouzského těsta
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Klíčová informace
Umístění kampusu
Yssingeaux, Francie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 months
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 12 680 / per course *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* čisté ceny. Dostupné ceny za včasné ptactvo. Kontaktujte nás pro více informací: [email protected]
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Tento vysoce zaměřený dvouměsíční program, navržený pro profesionály pečiva, kteří se snaží urychlit svou kariéru, je inspirován filozofií šéfkuchaře Alaina Ducasse ohledně vysoce kvalitních produktů a přirozeného a udržitelného přístupu k pečivu.
90% svého času strávíte v praktických workshopech, které vyučuje Meilleurs Ouvriers de France a mistři světa v cukrárně. Získáte a osvojíte si pokročilé dovednosti a techniky pečiva a objevíte moderní a ikonické pečivo, přírodní a zdravé dezerty, umělecké pečivo, zmrzlinu a sorbety. Součástí tohoto baleného programu jsou také kurzy designu a fotografie spolu s návštěvou společnosti.
Trvání: 2 měsíce
Pracovní a pracovní příležitosti:
- Výkonný cukrář
- Cukrář / instruktor cukrářského kuchaře
- Manažer výroby pečiva
- Podnikatel / konzultant
- Spisovatel potravin a kritik
Struktura programu:
- Pečivo Arts Advanced Techniques - 2 týdny
- Zmrzliny a sorbety - 1 týden
- Viennoiserie - 1 týden
- Přírodní a zdravé dezerty - 1 týden
- Čokoláda a cukrovinky - 1 týden
- Umělecká díla - 2 týdny
Datum zahájení: 1. března 2021 / 31. května, 2021 / 5. července 2021
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Diplom z Pečení a Pečení Umění (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Diplom v pečení
- Vancouver, Kanada
Certifikát v pečení a pečivu (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online